2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2293436 بازدید | 25721 پست

ببین عزیزم واسه موهات باید صبر کنی ویتامین بخوری تغذیه تو درست کنی و روغن بزنی من ریزش مو واسه رزیم داشتم زیاد ویتامین بیوتین خارجی خوردم ریزشم قطع شئ الانم هفته ای 3بار روغن نارگیل میزنم به موهام ماساز کف سرت با روغن گرم خیلی خوبه من شقیقه هام مو نداشت الان دراومدنازما ارثی بود ولی من دارم درمانش میکنم هرچیزی راهی داره ولی مووهارو باید صبرکنی حتی من موهامو یدوره رنگ کردم چون شنیدم رنگ باعث بلند شدن میشه بنطر منکه تاثیر داشت یجور مثل شوک بود تو کاراتو بکن و صبر داشته باش درست میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب این بستگی به طبع شما داره. واسه دموی ها روغن بادام تلخ سفارش میشه.اینو از یه نفر که طب سنتی خوند ...

ممنون ازاطلاعاتت عزیزم

خدایا یا پول بده یا اگه پول ندادی عقل درستو حسابی هم نده که شاد باشیم حداقل! والا...
ببین عزیزم واسه موهات باید صبر کنی ویتامین بخوری تغذیه تو درست کنی و روغن بزنی من ریزش مو واسه رزیم ...

ممنون ازراهنماییت عزیزم.چشم توکل برخدا

خدایا یا پول بده یا اگه پول ندادی عقل درستو حسابی هم نده که شاد باشیم حداقل! والا...
اگه موهات چربه نباید وقتی روغن میزنی بزاری ر موهات بمونه مثلن یکی دوساعت نه یه روز چون برعکس جوا میگ ...

اهان .بله حق باشماس

عزیزم ی مایعه که با پنبه یا با دست توی قسمتای کم پشت مو باید مالیده بشه...رنگش قهوه ایه و بویی شبیه ...

سرچن وقت جواب میده

الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت و‌تمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم
من سه ماه استفاده کردم...حتی مو ریزه هایی که در اومدن الان ضخیم و بلند شدن

چه خوب من موهام ریزش دارن و نازکن چون رڗیم لاغری گرفتم همزمان اکوتان خوردم وحشتناک موهام ریختن و نازک شدن

الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت و‌تمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم
چه خوب من موهام ریزش دارن و نازکن چون رڗیم لاغری گرفتم همزمان اکوتان خوردم وحشتناک موهام ریختن و ناز ...

برای ریزش موهات حتما قرص زینک بخور...بریز تو ماست و بخور روزی دوتا...چون کپسولش معده رو اذیت میکنه...من شوهرم بینهایت ریزش داشت فقط با این قرص خوب شد...قرص بیوتین هم عااالیه..هیچ عوارضیم نداره من خودم بیوتین رو میخوردم خیلی کم ریزش داشت ولی چون باردار شدم نتونستم بخورم...اما برا شوهرم عااااالی عمل کرد ...اون بقدری موهاش میریخت که داشت افسرده میشد

چرارفتم.متاسفانه ارثیه

یه چیز میگم خوب گوش کن دعام میکنی ولی نتیجشو سه ماه بعد میبینی اول بگو چشم تا با دست درد برات تایپ کنم😕

تووووووووووجّه توووووووووووجّه                     من کاربریمو لغو میکنم زیییییییییییرا باهاش از تجربیاتم در مورد حکیم  گفتم که واقعا بهش مدیونم، بیماریهای لاعلاجی از من و اطرافیانم خوب کرده و درمانهایی درحد معجزه ازش دیدم بنابراین حاضر نیستم کسی بیاد غیبت اونو به من بکنه و اگرم دفاع کنم بگه تو پول میگیری.آیدی شیوانارو بستم چون هر حرفی نیاز بود گفتم و شونزده ساعت وقت گذاشتم براتون تاپیک جمع بندی زدم.اگرم سوالی دارید از بقیه دوستان توی تاپیک بپرسید همه دوستان پروفسورای محلول دارن.من حقیقتا پنج ماهه شبانه روز پاسخ دادم و دِین خودمو ادا کردم.چیزی ناگفته نمونده. در کنارتون هستم ولی یه دوست معمولی.نه کسی که محلول رو معرفی کرده.جواب سوالاتون رو از توی تاپیک محلول برای کم پشتی مو پیدا کنید.من هشتصد ص خوندم تا این محلول رو پیدا کردم از یک تاپیک خاموش برای شما دو ص تمام تجربیاتم رو جمع آوری کردم از سه سال نتایجی که روی سر حدود چهارصد فرد مختلف دیدم.امیدوارم بهترین استفاده رو بکنید.شیوانا تموم شد کاربریشم بسته شد.دیگه کسی به این نام صدام نکنه لطفا. اینم به تجربیات قبلم تو این چند ماه اضافه شد که بعضیها ممکنه دیرتر جواب بگیرن یا بدون ریزش شروع کنن و بعد از زدن محلول تازه ریزش بگیرن(موهایی که بعدا قرار بوده بریزه میریزه نه موی سالم) اگرم محلول زدید در هیچ حالتی یهو ول نکنید.ممکنه موهاتون بریزه.اگرم میخواید محلول رو بزنید اول تاپیک محلول برای کم پشتی مو رو خوووووب بخونید.چون خیلیا در اثر بدفهمی مدتی اشتباه مصرف کردن
یه چیز میگم خوب گوش کن دعام میکنی ولی نتیجشو سه ماه بعد میبینی اول بگو چشم تا با دست درد برات تایپ ک ...

چشششششششم

یه چیز میگم خوب گوش کن دعام میکنی ولی نتیجشو سه ماه بعد میبینی اول بگو چشم تا با دست درد برات تایپ ک ...

الهی بمیرم راضی نیستم بخدا بادست دردتایپ کنید

اکستنشن موروکمترنمیکنه؟

نه عزيزم

من ٢ سال اكستنشن داشتم

خيليم خوب بود

و من اکنون در حوالیِ بیست سالگی دانستم که عشق غمگین است وقتی تو آنجا در تمامِ عکس هایت میخندی و من اینجا ذره ذره تمام میشوم...ميشه يه صلوات براي ارامشم بفرستيد،خواهشا🙏🏻
نه عزيزم من ٢ سال اكستنشن داشتم خيليم خوب بود

اوکی .اخه شنیده بودم مو بیشترکشیده میشه وباعث میشه بریزه