2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2310652 بازدید | 25721 پست
سلام عزیزم اگ اصلشو استفاده کنی ضرری نداره  یکی بستگانم بعد از یک هفته استفاده اثرش رو دید&nbs ...

سلام روز بخیر . مرسی عزیزم از پاسخت من تازه خریدم یک بار زدم صورتم ی کم پف کرد. رنگش زرد انقدر بد بوی نتونستم دومین بار بزنم

سلام  من که چیزی در مورد عوارضش نشنیدم ! و امیدوارم که نداشته باشه . و این تبلیغات صرفا واسه ...

سلام . البته من جایی تبلیغشو ندیدم . رفته بودم رغن نارگیل بخرم اونجا تعریفش و کرد منم جو گیر شدم خریدم نمی دونستم انقدر گرون . ۴۵ تومان خریدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام . البته من جایی تبلیغشو ندیدم . رفته بودم رغن نارگیل بخرم اونجا تعریفش و کرد منم جو گیر شدم خری ...

منم ۴۵ خریدم

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
چند بار تا حالازدی

کلا شاید ۱۰ بار 😁

ولی بیشتر نزدم

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
به نظرت تاثیر داشته

در مورد این تاثیر داشتن بگم ؛ 

من لبام که خب همون بار اول حجیم شد (موقت) 

باید به مدت حداقل سه ماه استفاده شه .

ببین من چند شب به خط خنده ام زدم . 

و اون روزها که این خراطین رو استفاده میکردم ، از ماسک زنجبیل و ماسک سفیده تخم مرغ هم هر شب به صورتم میزدم . و کاملا احساس کردم که خط خنده م خیلی باز شده (ینی اون خط های خنده رو خیلی کمتر از قبل میدیدم)

حالا من نمیدونم این کم شدن خط خنده م ، مربوط به خراطینه یا این دو تا ماسک 🤔🤔

منم موهام ریزش و کم پشت شده بود رفتم دکتر یک شامپو اریکه با اسپریش داد گفت شامپو هفته دو بار و اسپری هر شب و یک بسته قرص ویتامینم داد گفت هرشب بخورم.. یک ماهه مصرف میکنم فعلا کم پشته اما ریزشش قطع شده ..بعد چه مدت پرپشت میشه؟

سلام یه نکته را خواستم بگم تجربه خودمه

لازم نیست هرکسی ریزشش زیادتره مقدار بیشتری حنا بریزه

من خودم ۵قاشق حنا میریختم یه دفعه با۲تاقاشق امتحان کردم ریزشم کمتر شد الان زیر۱۰تا ریزش دارم 

درثانی موهامم بهتر و نرم تر شد

اینم امتحان کنین همیشه که حنارو زیاد نمیکنن 

البته این تجربه خودمه