2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2310662 بازدید | 25721 پست

سلام . دوستان کسی تا حالا خراطین زده من روغنشو گرفتم و از دیشب شروع بزدن کردم . البته برای صورتم که پرتر بشه. دیشب ی کم صورتم پف دارتر شده بود ولی می خوام بدون ی وقت عوارض نداشته باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام . دوستان کسی تا حالا خراطین زده من روغنشو گرفتم و از دیشب شروع بزدن کردم . البته برای صورتم که ...

سلام 

من که چیزی در مورد عوارضش نشنیدم !

و امیدوارم که نداشته باشه . و این تبلیغات صرفا واسه فروش محصولشون نباشه 😞 

در جریان هستین دیگه ! وقتی میبینن یه محصول فروشش میره بالا ، شروع میکنن از عوارض آنچنانیش صحبت میکنن 😕

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
سلام . دوستان کسی تا حالا خراطین زده من روغنشو گرفتم و از دیشب شروع بزدن کردم . البته برای صورتم که ...

سلام عزیزم اگ اصلشو استفاده کنی ضرری نداره 

یکی بستگانم بعد از یک هفته استفاده اثرش رو دید 

امیدوارم روغنت اصل بوده باشه 

چه رنگیه چند خریدی ؟

در حال حاضر من دارم به لبم میزنم 

دوستم رازیانه بخور که اندامتو زیبا و تو پر کنه و سفت

پودرش یا دمنوش که رازیانه رو نیمکوب کن دم کن 

یا حتی روغنش یا عرق که اگ جای مطمئن سراغ داشتی ازین دو استفاده کن وگرن پودر یا دمنوش استفاده کن 

من روغنش رو میخورم اثرش رو دیدم 

دمه ایمان قلبی گرم.من امروز خراطین از امروز گرفتم 150تومن 250سی سی خط اخم و لبخند و میخام اوکی کنم لپامم پر شه یکی بگه جیکار کنم؟بعدشم محلولو بزنید با عشق که موهای قشنگم واستون غذا اوروم.تو تاپیک شبدا در کنار حنا از روغن استفاده میکرون خیلیا اوکی شدن اینجام هموناست باهم ترکیب کردیم پس حتما عالیه.بیایین حساسیتمونو کم کنم.دنبال هر جی باشیم دنیا بهمون میده .لا تخف و لا تحزن خدا مبگه نه بترس و نه غمگین باش بقیه ش با من.بیایین هر روزززز ولسه موهامون خداروشکر کنیم خیلیا سرطان دلرن مو ندارن.بیایین اول صبح هممون با همه اندامنامون حرف بزنبم و شاکر باشیم خدا بیشتر میده .لءن شکرتم لازیدنکم.خدا میگه شاکر باش بیشترشو میدم ومن اصدق من الله حدیثا.دوستان چ کسی از خداوند راستگوتر در گفتار ؟یا علی

زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم
در حال حاضر من دارم به لبم میزنم  دوستم رازیانه بخور که اندامتو زیبا و تو پر کنه و سفت پودرش ...

روغن رازيانه ؟

عزيزم خيلي از بچه ها با رازيانه افتادن رو خونريزي و تا چندين ماه سيكلشون بهم خورده 

نميشه سر خود خوردش 

آخه هورمونيه

باع...
دمه ایمان قلبی گرم.من امروز خراطین از امروز گرفتم 150تومن 250سی سی خط اخم و لبخند و میخام اوکی کنم ل ...

سااااااحل عاشقتم من 😙😙😙😙

قبل اینکه روغن رو بزنی صورتتو آروم ماساژ بده گرم شه . بعدم که روغنو زدی بازم چند دقیقه اون محل رو ماساژ بده . شب بزن و صبح که بیدار شدی بشور .

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
2790
2778
2791
2779
2792