2777
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2358392 بازدید | 25721 پست
زودتر عمل كنه مو بیشتر رشد كنه

ساعتشو زیاد کن نه دفعاتشو

تووووووووووجّه توووووووووووجّه                     من کاربریمو لغو میکنم زیییییییییییرا باهاش از تجربیاتم در مورد حکیم  گفتم که واقعا بهش مدیونم، بیماریهای لاعلاجی از من و اطرافیانم خوب کرده و درمانهایی درحد معجزه ازش دیدم بنابراین حاضر نیستم کسی بیاد غیبت اونو به من بکنه و اگرم دفاع کنم بگه تو پول میگیری.آیدی شیوانارو بستم چون هر حرفی نیاز بود گفتم و شونزده ساعت وقت گذاشتم براتون تاپیک جمع بندی زدم.اگرم سوالی دارید از بقیه دوستان توی تاپیک بپرسید همه دوستان پروفسورای محلول دارن.من حقیقتا پنج ماهه شبانه روز پاسخ دادم و دِین خودمو ادا کردم.چیزی ناگفته نمونده. در کنارتون هستم ولی یه دوست معمولی.نه کسی که محلول رو معرفی کرده.جواب سوالاتون رو از توی تاپیک محلول برای کم پشتی مو پیدا کنید.من هشتصد ص خوندم تا این محلول رو پیدا کردم از یک تاپیک خاموش برای شما دو ص تمام تجربیاتم رو جمع آوری کردم از سه سال نتایجی که روی سر حدود چهارصد فرد مختلف دیدم.امیدوارم بهترین استفاده رو بکنید.شیوانا تموم شد کاربریشم بسته شد.دیگه کسی به این نام صدام نکنه لطفا. اینم به تجربیات قبلم تو این چند ماه اضافه شد که بعضیها ممکنه دیرتر جواب بگیرن یا بدون ریزش شروع کنن و بعد از زدن محلول تازه ریزش بگیرن(موهایی که بعدا قرار بوده بریزه میریزه نه موی سالم) اگرم محلول زدید در هیچ حالتی یهو ول نکنید.ممکنه موهاتون بریزه.اگرم میخواید محلول رو بزنید اول تاپیک محلول برای کم پشتی مو رو خوووووب بخونید.چون خیلیا در اثر بدفهمی مدتی اشتباه مصرف کردن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ساعتشو زیاد کن نه دفعاتشو

اگه فقط با حنا وروغن زیتون محلول درست كنم نارگیل نداشته باشه اشكالی نداره؟؟

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

خدايا به حرمتِ امام رضا عليه السلام هر چه زودتر مريضا رو شفا بده مخصوصا دوستاي گلم توي اين تاپيك🙏🏻 ...

ممنون برای دعای پرمهرت عزیزم.

ان‌شاالله همه‌ی مریض‌ها لباس عافیت بپوشن و خدا بهشون سلامتی بده. ان‌شاالله هر کسی هر مشکلی داره، به خیر و صلاحش حل بشه.

اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد
فکر نکنم درد کلیه ام به خاطر ضرر گزنه باشه برعکس فکر میکنم چون داره پاکسازی می‌کنه درد گرفته از خص ...

آهان پس شما از قبل مشکل کلیه داشتید، فکر کردم از وقتی گزنه میخورید اینطوری شدید،،انشالله خدا شفا بده 

یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢
مرسي عزيزم من از بيست و پنج آذر شروع كردم اول يك روز درميون ميزدم ولي الان پنج شش باري ميشه كه هر رو ...

دقیقا موهای منم خییییلی پر بود و منم همش دنبال کش و گلسر و کلیپس بودم از دبیرستان ریخت انشالله هممون از جمله شما به زودی موهای خوشگل و سالم پیدا کنی

سلام سلام 

من چندین هفتست مکرر دارم هرروزه این محلول رو میزنم 

الان اومدم بزارم که تا قبل ظهر بشورم دیدم پکیجمون خراب شده گرییییییه 

اما من از رو نمیرم 

به سرم زده محلول رو بزنم بعد تا ظهر خودمو برسونم خونه مامانم اونجا بشورم خخخخخ

خونه مامانم تقریبا ۴۵ دقیقه باهام فاصله داره 

همت رو دارید ؟! آیا به من افتخار میکنید؟! 

یه گزارش مختصر و مفیدهم بهتون بدم

من روغنهام همه اصل ،حنام اتابک و تازه ، شامپوم عذرا و تقریبا ۴۰ باره دارم این محلول رو میزنم ،دستاورد این همه تلاش و امکاناتم اینه که ریزش موهام از صد به ده،پونزده رسیده،هنوز به مرحله رویش موی جدید نرسیدم و چون هدفم تا عید هست اصلااااا ناامید نیستم و همچنان سمجانه این مسیر رو ادامه خواهم داد 

بوس ویژه به روی ماه شیوانا و سحر و همههههه بچه های اینجا

راستی من هرروز سر میزنم و میخونمتون ،فکر نکنید نیستما،کنترلتون میکنم و از خبرای خوبتون امید میگیرم 

اینو گفتم که بدونید خیلی خواننده خاموش اینجا هستن و دارن ازتون انرژی میگیرن

روزتون خوش خوشگلا....

عزیز،میشه برای شفا و عافیتم و بخشش گناهانم دعا کنی؟انشالله بِ حق دل پاکِت خدا به منم نگاه کنه🙏

[QUOTE= 51185630 ]بعله ۳۳ 😊😊😊😊 مرسی دوستم[/QUOTE] اورانوس واقعا۳۳سالته؟؟؟عکستو دیدم فک کردم دبی ...

صبح به خییییییر 😍😍😍😍

مرسی 🤗😙

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
سلام سلام  من چندین هفتست مکرر دارم هرروزه این محلول رو میزنم  الان اومدم بزارم که تا قب ...

آفرین بانو.. همه ما می تونیم به خواست خدا

خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش،بصیرت در قلبش،وروزی در زندگیش،امین یا رب العالمین

سلام بر گیسو کمندان و مو قشنگان آینده ی بسیار نزدیک

صبحتون بخیر و شادی

آخرین پرنده را هم رها کرده ام، اما هنوز غمگینم... چیزی در این قفسِ خالی هست، که آزاد نمی شود...