2777
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2358392 بازدید | 25721 پست

سلام دوستان،شیوانا جون روند رشد ابرو هم مث مو هست ک اولش ریزش داره و بعد ریزش قطع میشه؟؟من ی هفت روزه ک محلول رو ب مو و ابروهام میزنم ولی ابروهام هنوز ریزش داره

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید
سلام دوستان،شیوانا جون روند رشد ابرو هم مث مو هست ک اولش ریزش داره و بعد ریزش قطع میشه؟؟من ی هفت روز ...

به مژه هم میشه زد؟؟

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام خوشگلا. من الان این تاپیک رو دیدم

میشه یه نفر محبت کنه بهم بگه قضیه چیه

من خط پیشونیم کج شده

موهام شدید میریزه

البته دوران شیردهی هستم

بچم پنج ماهشه.تقریبا سه ماه و اندی هست موهام ریزش پیدا کرده اونم شدید 

البته قبل از بارداریمم میریخت .

ممنون میشم منو هم راهنمایی کنید

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺
سلام خوشگلا. من الان این تاپیک رو دیدم میشه یه نفر محبت کنه بهم بگه قضیه چیه من خط پیشونیم کج شده ...

بنظرم تاپیک جمع بندی صفحه 500 باشه،اونجا کامل توضیح دادن،برو اونجا رو بخون

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید
سلام خوشگلا. من الان این تاپیک رو دیدم میشه یه نفر محبت کنه بهم بگه قضیه چیه من خط پیشونیم کج شده ...

سلام خوش اومدید 😊😊

تشریف ببرید تاپیک زیر 😄

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1526220/محلول-برای-کم-پشتی-مو?page=1

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
سلام دوستان،شیوانا جون روند رشد ابرو هم مث مو هست ک اولش ریزش داره و بعد ریزش قطع میشه؟؟من ی هفت روز ...

عزیزم

من ابروهام خیلی داغون نیست، ولی هر وقت محلول رو روی موهام میذارم به ابروهام هم میزنم

بعد 5-6 بار استفاده دیدم تاج ابروم خالی شده. میشه گفت بی سابقه بود. اما خیلی زود، شاید بعد یک هفته دوباره دراومد خیلی هم خوب دراومد

آخرین پرنده را هم رها کرده ام، اما هنوز غمگینم... چیزی در این قفسِ خالی هست، که آزاد نمی شود...                
چطوري طلا ؟ اورانوس تو خودت حضوري رفتي از امروز خراطين خريدي ؟

جیگرتو 😍😍

نه با اون شماره ۹۱۲ تماس گرفتم برام آوردن

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
فداتتتتت  ريزشت در چه حاله ؟ من تو دوره نزديك پريودي موهام خيلي بيشتر ميريزه

قربونت عزیزم

ریزشم همچنان افتضاح، ولی خوبیش اینه تقریبا همه موهایی که میریزه ریشه سیاه داره. انگار کاهش وزن شدیدم موهامو کاملا از بین برده.

اما من همچنان امیدوارانه و مطمئن به زدن محلول ادامه میدم. دو سه روزی هم خارش داشتم که تموم شد.

امروز عصر هم ایشالا میرم بگردم دنبال حنای اتابک تا با روغن امروز محلول جدید بسازم.

آخرین پرنده را هم رها کرده ام، اما هنوز غمگینم... چیزی در این قفسِ خالی هست، که آزاد نمی شود...                
قربونت عزیزم ریزشم همچنان افتضاح، ولی خوبیش اینه تقریبا همه موهایی که میریزه ریشه سیاه داره. انگار ...

الي يه حسي بهم ميگه كف سرت يهو عين موي پسر بچه ها كه با ماشين ميتراشيدن ديديييي؟ يهو يه لشگر مو با هم ميزنه از سرت بيرون 

حسم ميگه آخر اين ماه

باع...
دو سه تا از بچه ها زده بودن،ولی خیلی مواظب باش ک تو چشمات نره

تاثیری هم داشته واشه مژه؟؟

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁