2777
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2358426 بازدید | 25721 پست
تاثیری هم داشته واشه مژه؟؟

چرا سرمه نمیزنی ؟

من سرمه زدم یک هفته ای مژهایی که نداشتم (چون همش پوسته های چشممو میکندم یه قستماییش ریخته بود) درومد و اندازه مژه های قبلیم شد 😊

شب کی میخوابم میزنم به چشمم و صبح هم که صورتمو میشورم خودش پاک میشه

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
چرا سرمه نمیزنی ؟ من سرمه زدم یک هفته ای مژهایی که نداشتم (چون همش پوسته های چشممو میکندم یه قستمای ...

سرمه گیر نمیاد كه

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام سلام  من چندین هفتست مکرر دارم هرروزه این محلول رو میزنم  الان اومدم بزارم که تا قب ...

عزیزم خیلی خوشحالم ریزش موهات کم شده منتظر رویش موهای خوشگلت باش😍😍

بانو جون اجازه هس متنتو کپی کنم بفرستم برای دوستم ؟؟

💑=👧👧🧒
عزیزم من ابروهام خیلی داغون نیست، ولی هر وقت محلول رو روی موهام میذارم به ابروهام هم میزنم بعد 5-6 ...

وای مرسی عزیزم،خدا خیرت بده داشتم نگران میشدم

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید
تاثیری هم داشته واشه مژه؟؟

والا من خودم ک استفاده نکردم،حتما دوستانی ک محلول رو برای مژه استفاده کردن،میان تو تاپیک و دقیق تر جوابت میدن

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید
سرمه گیر نمیاد كه

ینی تو آشنا و فامیل هیشکی نداره .

معمولا خانومایب که مکه رفتن دارناااا

بپرس ازشون .

اگه از عطاری مطمءنی بپرس شاید پودرشو دارن .

میتونی بری سنگشو از عطاریا بخری .

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
الي يه حسي بهم ميگه كف سرت يهو عين موي پسر بچه ها كه با ماشين ميتراشيدن ديديييي؟ يهو يه لشگر مو با ه ...

قربوووووون خودت و حست بشم من آخه!

خودم هم خیلی امیدوارم، خیلی خیلی...

آخرین پرنده را هم رها کرده ام، اما هنوز غمگینم... چیزی در این قفسِ خالی هست، که آزاد نمی شود...                
عزیزم خیلی خوشحالم ریزش موهات کم شده منتظر رویش موهای خوشگلت باش😍😍 بانو جون اجازه هس متنتو کپی کن ...

فدات عزیزم

نه هیچ ایرادی نداره 

عزیز،میشه برای شفا و عافیتم و بخشش گناهانم دعا کنی؟انشالله بِ حق دل پاکِت خدا به منم نگاه کنه🙏

چقد زرنگیدا،کافیه دو روز نباشم میبینم صد صفحه رفتید جلو😂😂😂😂

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

شیوانا جونم سلام

میگم من حالت عادیم که محلول رو سرم نیست خارش دارم،عادیه؟!

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
سلام سحر جون چله ی حدیث کسا چی شد؟ ماها که ت ل گ رام نداریم لطفا اینحا خبراشو بده

سلام عزیزم

با اجازه سحر جون جواب میدم

از روز جمعه شروع شده چله

امروز روز سومش هست

آخرین پرنده را هم رها کرده ام، اما هنوز غمگینم... چیزی در این قفسِ خالی هست، که آزاد نمی شود...                

سلام بچه ها من امروز روز چهارم که محلول و زدم و شستم شب میزنم صبح میشورم امروز موهام نرمم شده وریزش ندارم کلا ولی حسم میگه هر روز شستن خودش مورو داغون میکنه سرمم دائم.مور مور میشه نمیدونم والله میترسم یهو موهام بخاطر اینهمه شستشو بدتر بریزه بعدم بدن درد گرفتم هوام گرم نیست سرد شده آدم سرما میخوره  

ساعتی میزان آنی  ساعتی موزون این  بعد از این میزان خود شو   تا شوی موزون خویش