2777
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2358426 بازدید | 25721 پست
ای بابا پس من جاموندم T_T گرییییییییییه    

خوب شروع کن از امروز

دو روز قبلی رو هم بخون مدیون اون دو نفر نشی

آخرین پرنده را هم رها کرده ام، اما هنوز غمگینم... چیزی در این قفسِ خالی هست، که آزاد نمی شود...                
سلام بچه ها من امروز روز چهارم که محلول و زدم و شستم شب میزنم صبح میشورم امروز موهام نرمم شده وریزش ...

سلام عزیزم

من نظر شخصیمو میگما

فک می کنم موندن طولانی مدت اون حجم چربی باعث نرسیدن اکسیژن به ریشه مو و ریزش بیشترش بشه

چون موها چرب هست شستشوی هر روزه ش اونطور که فکر می کنی آسیب نمیزنه بهشونا

آخرین پرنده را هم رها کرده ام، اما هنوز غمگینم... چیزی در این قفسِ خالی هست، که آزاد نمی شود...                

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

لیانا دختر کجایی تو؟

فقط لایک میزنی و میری؟

شیطون شدی زیرپوستی سر میزنی به اینجا!!

ممنون بچه ها.

فقط یه سوال دارم از شیوانا جان

من موهام خیلی  چربه

و به حنا بشدت واکنش بدی نشون میده   و موهام شدید میریزه شاید تو عمرم دو سه بار استفاده کرده باشم از حنا.بنظرتون مشکل از کجاست راهنماییم کنید موهام خیلی کم شده

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺
سلام عزیزم من نظر شخصیمو میگما فک می کنم موندن طولانی مدت اون حجم چربی باعث نرسیدن اکسیژن به ریشه ...

اینم هست نمیدونم والله  سرمم سنگینه مورمور میشه واقعانم بخوام بذارم چند روز داغون میشم با این کله سنگین 

ساعتی میزان آنی  ساعتی موزون این  بعد از این میزان خود شو   تا شوی موزون خویش
اینم هست نمیدونم والله  سرمم سنگینه مورمور میشه واقعانم بخوام بذارم چند روز داغون میشم با این ک ...

حتی وقتی میشوری بازم سنگینه سرت؟

میدونستی که احساس سنگینی نشوندهنده ی جذب روغن هاس و این خیلی خوبه؟

ممنون بچه ها. فقط یه سوال دارم از شیوانا جان من موهام خیلی  چربه و به حنا بشدت واکنش بدی نشو ...

شاید حنارو خالی میزدی بهش نمیساخته عزیززم تا حالا محلولو زدی؟

حتی وقتی میشوری بازم سنگینه سرت؟ میدونستی که احساس سنگینی نشوندهنده ی جذب روغن هاس و این خیلی خوبه؟

نهالی جون رو سرمه محلول خیلی سنگین میشورم نیست 

اینم هست نمیدونم والله  سرمم سنگینه مورمور میشه واقعانم بخوام بذارم چند روز داغون میشم با این ک ...

شامپو گیاهی اگه بگیری مشکلی پیش نمیاد بات

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
شامپو گیاهی اگه بگیری مشکلی پیش نمیاد بات

شامپو گیاهی گیر نیاوردم او دوتارو شامپو بچه پیازی میزنم سرم.پیاز توش خورد کردم

نه شیوانا جان رازیانه استفاده نمیکنم 

من کل تاپیک همراهتون بودم و میدونم برای بیست بار استفاده همین نتیجه نداشتن ریزش مو عالی و ایدآل هست رویش که مطمینم تا دو ماه دیگه قطعا در میاد چون بهم ثابت شد این محلول واقعا جادویی هست چیزی که بتونه ریزش شدید مو را بند بیاره و موها را کلفت تر کنه قطعا مرحله بعد رویش خواهد بود 

البته من دمنوش ها را هفته ای دو سه بار استفاده میکنم معدمو اذیت میکرد رفتم پیش طب سنتی گفت شنبلیله برای کسایی که هیچ مشکلی ندارند خوردن هر روزش خوب نیست چند روز در هفته بیشتر نخور الان کمتر میخورم راحتترم 

شاید حنارو خالی میزدی بهش نمیساخته عزیززم تا حالا محلولو زدی؟

نه خانومی. دلم میخواد بزنم.

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺
نه الی جون رو سرمه محلول خیلی سنگین میشورم نیست 

خوب این عالیه

تحمل کن اون چند ساعت رو دیگه

ارزش داره هااااااااااااا

نه خانومی. دلم میخواد بزنم.

حتما بزن شما که موهات چرب باید حنات بیشتر باشه موهات عالی میشه چربیشم کم میشه شک نکن مشکلت برطرف میشه