2777
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2358757 بازدید | 25721 پست
حتما بزن شما که موهات چرب باید حنات بیشتر باشه موهات عالی میشه چربیشم کم میشه شک نکن مشکلت برطرف میش ...

یاخدا یعنی میشه.

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺

بچه ها شیرازی اینجا نداریم

میخوام ببینم از کجا حنا و روغن خوب و اصل گیر بیارم

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

میام میخونم

لطفا اگر کسی میدونه بهم بگه

سلام بچه ها من امروز روز چهارم که محلول و زدم و شستم شب میزنم صبح میشورم امروز موهام نرمم شده وریزش ...

سلام گلم

منم نظر شخصیمو میگم

نظر اصلی با شیوانا جون

این محلول کلا گیاهیه و بهتره در طول روز بین 2 الی 4 ساعت گذاشته بشه بیشتر از این صلاح نیست بنظرم چون تا سری بعدی کم تایم میمونه

بعد چون شامپومون گیاهیه و اصلاااااا مواد شیمیایی توش نداره اصلا ضرری نداره

من چون بابت شامپو عذرام و محلولم خیالم راحته هرروز اونم نهایتا 3،4 ساعت میزارم محلول رو و تو حموم تمام اصول هایی که شیوانا گفته رو رعایت میکنم خیالم راحته

از جمله اصول ها: درحالت نشسته تو حموم موهامونو بشوریم نه ایستاده ، با آب ولرم نه داغ نه سرد ، شامپوی گیاهی عذرا یا کندلوس یا در حالت آخر شامپو بچه که توش پیاز خورد شده داشته باشه تا سموم شامپو رو به خودش بگیره ، زیر آب هرگز با دستمون موهامونو چنگ نزنیم ، بعد حموم یه حوله رو روی سرمون آروم بزاریم و بهش فرصت بدیم بدون چلوندن و سشوار  و این چیزا موهامون خودش خشک بشه ، بعدش با شونه چوبی از پایین موهامون آروم آروم شروع کنیم به شونه کردن و اگر موهامون حالت الکتریسته داشت کمی روزغن نارگیل و زیتون به ساقه موهامون اسپری کنیم تا نرم شه (نهایتا یکی دو پاف اسپری کنید به دستتون بعد به ساقه مو بزنید نه بیشتر)

امیدوارم گفته هام که از تجربیات شیوانا جون الگوبرداری کردم بدردت بخوره دوستم

عزیز،میشه برای شفا و عافیتم و بخشش گناهانم دعا کنی؟انشالله بِ حق دل پاکِت خدا به منم نگاه کنه🙏

دوستای گلم با دلای پاکتون دعا کنید موهای دختر دو نیم ساله ام سریعتر پر بشه

چون بچه است خیلی سخته چند ساعت محلول رو سرش باشه همش سرشو میخارونه دلم واسش میسوزه 

طفلک از بس داداشش بهش میگه کچلو مدام بهم میگه روغن بزن به موهام قشنگ بشم مو بلندی بشم 

11 بار واسش زدم برای اون یه روز در میون میزنم موهاش نرم شده و رشدشونم زیاد شده 

منتظر کلفت شدن ورویشم 

دوستای گلم با دلای پاکتون دعا کنید موهای دختر دو نیم ساله ام سریعتر پر بشه  چون بچه است خیلی س ...

ای جاااانم عزیزم

خدا حفظش کنه

بنظرم بیشتر از دوساعت نزار تا خسته و کلافه نشه و همیشه اینو بهش بگو که خیلییییی زیباست و حتما نباید موی بلند داشته باشه تا رو اعتماد به نفسش تاثیر منفی نزاره

داداشش هم در خلوت گوش مالی نیاز داره خخخخ شوخی کردما به برادرش به زبون خودش توصیه کنید نگه تا خواهرش ناراحت نشه

چشم مامان مهربون ، حتما براش دعا میکنم پر مو بشه تا جایی که داداشش غبطه بخوره   

عزیز،میشه برای شفا و عافیتم و بخشش گناهانم دعا کنی؟انشالله بِ حق دل پاکِت خدا به منم نگاه کنه🙏

سلام گلم منم نظر شخصیمو میگم نظر اصلی با شیوانا جون این محلول کلا گیاهیه و بهتره در طول روز بی ...

ممنونم عززیززززم.از وقتی که گذاشتی به جز اون تایم که میگین سه چهار ساعت منم بقیه رو رعایت میکنم ممنونم دوست عزیز از این به بعد صبح میذارم ظهر میشورم که همون سه چهار ساعت بشه 

ساعتی میزان آنی  ساعتی موزون این  بعد از این میزان خود شو   تا شوی موزون خویش
دوستای گلم با دلای پاکتون دعا کنید موهای دختر دو نیم ساله ام سریعتر پر بشه  چون بچه است خیلی س ...

ای جانم پسر منم هم سن دختر شماست

باور کن گذشت زمان موهاشو پرپشت می کنه، خیلی اذیتش نکن طفلکمو

آخرین پرنده را هم رها کرده ام، اما هنوز غمگینم... چیزی در این قفسِ خالی هست، که آزاد نمی شود...                
ممنونم عززیززززم.از وقتی که گذاشتی به جز اون تایم که میگین سه چهار ساعت منم بقیه رو رعایت میکنم ممنو ...

عزیزمی

خواهش میکنم 

شیوانا جون حدددداقل میگن دوساعت 

من خودم چون هرروزه میزارم نهایتا 3 تا 4 ساعتد میزارم

ولی اگه یه شب درمیون میخوای بزاری ایرادی نداره تا 5،6 ساعتم برسه 

حتی یبارم شیوانا جون با توجه به شرایط و روند رشد موهام بهم گفتن اگه واقعا سختته دوساعت و باید هرروز بزاری حداااااقل یک ساعت حتما باشه

ای جاااانم عزیزم خدا حفظش کنه بنظرم بیشتر از دوساعت نزار تا خسته و کلافه نشه و همیشه اینو بهش ب ...

فدات شم مهربونم 

خداراشکر چون من خیلی تاییدش میکنم همش میگه من خیلی خوشگلم و خیلی دختر خوبی هستم و.... ولی امان از این بردارش بعضی اوقات میگه چه موهای زشتی داری اخه موهای پسرم به همسرم رفته و فوق العاده پره ولی دخترم به خانواده خودم رفته من موهام خیلی بهتره چون فقط شقیقه هام خالیه بقیه سرم مشکلی نداره خوبه ولی طفلک دخترم خیلی موهاش کمه همه جای سرش اصلا نمیدونم به کی رفته 

اینم هست نمیدونم والله  سرمم سنگینه مورمور میشه واقعانم بخوام بذارم چند روز داغون میشم با این ک ...

لیدا هر سری که میری موهوتو میشوری چه قدر تو حموم می مونی ؟؟ 

میشینی یا ایستاده ؟؟

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
فدات شم مهربونم  خداراشکر چون من خیلی تاییدش میکنم همش میگه من خیلی خوشگلم و خیلی دختر خوبی هس ...

درمیاد عزیزم.نگران نباش پسر کوچیک منم مو نداشت اصلا کم کم بود الان که پنج سالشه قشنگ پر پر شده ماشالله اتفاقا پسر بزرگم بهم میگفت مامان چرا مو نداره ولی خب الان کلی مو داره اصلا ناراحت نباش هنوز کوچولو جیگر 

لیدا هر سری که میری موهوتو میشوری چه قدر تو حموم می مونی ؟؟  میشینی یا ایستاده ؟؟

زود میشورم میام میشینم ولی زیاد لفت نمیدم 

الهی قربونش برم ...

نازیییی

ان شاءالله بهترین نتیجه رو بگیره 💋💋💋💋

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤