2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2358392 بازدید | 25721 پست
با سرمه سنگ؟ 

بله 

منها من سرمه سنگ نگرفتم

خانومِ دوست داداشم یه جای سرمه داشت . داد به من داخلش سرمه داشت (گویا سرمه مکه بوده)

منم همونو استفاده کردم 

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
شیوانا جوووون در مورد سرمه میخوام بگم 😊 من مژه هام پوسته میداد و هر سری دستم لای مژه هام بود که ...

منم مژه هام خیلی خوب بودن بعد اکستینشن کردم و کلا داغووون شدن حالا خیلی پره اما نسبت به قبل اصلا جالب نیس به نظر خودم سرمه سنگ از کجا بگیرم؟

چطور استفاده کنم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام اینجا کسی میدونه بیماری Ms با طب سنتی درمان میشه یا نه    

بله درمان میشه خیلی هم راحت

دارد زمان آمدنت دیر می‌شود،    دارد جوان منتظرت پیر می‌شود،   وقتی به نامه ی عملم خیره می شوی،    اشک از دو دیده ی تو سرازیر می‌شود،      کی این دل رمیده ی من هم زهیر وار،       در دام چشم های تو تسخیر می شود،    این کشتی شکسته ی طوفان معصیت،   با ذوق دست های توست که تعمیر می شود،     حس میکنم که پای دلم لحظه‌ی گناه،     با حلقه های زلف تو درگیر می شود،   در قطره های اشک قنوت شب شما ،    عکس ضریح گمشده تکثیر می شود،     تقصیر گریه های غریبانه ی شماست     دنیا غروب جمعه چه دلگیر می شود...                           
منم مژه هام خیلی خوب بودن بعد اکستینشن کردم و کلا داغووون شدن حالا خیلی پره اما نسبت به قبل اصلا جال ...

شیوانا جون گفتن از عطاری یه تیکه سنگ سرمه بخریم . چهل روز بزاریم خیس بخوره (هر دو روز یک بار آبشو عوض کنیم) بعد از ۴۰ روز کاااملا آسیاب کنیم که پودر شه . بعد بریزیم جا سرمه و استفاده کنیم .

واسه این ۴۰ روز بزاریم خیس بخوره که یه مقدار نرم شه واسه آسیاب . چون شیوانا جون خودش بدون اینکه بزاره تو آب ، آسیاب کرده و دستگاهش سوخته .

حالا اگر هم از جایی میخوای آسیاب شده ش رو بخری مطمءن باش که اصل باشه .

میتونی از میانسالهای فامیلتونم بگیری . شاید از مکه آورده باشن

خواهرشوهر خواهرم واسش از مکه آورده . نصفشو میخواد بده به من .

شیوانا گفتن رنگ سرمه یه طوریه بهش که نگاه میکنی یه رنگ نقره ای هم میبینی

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
سلام. تبریز شامپو عذرا زیاد نداره فقط بازار سرپوشیده یه عطار گفت برات میارم... ولی من زنگ زدم ...

ممنون عزیزم بله آدرس رو لطفاً بزار

اونی که منصور هست راحت تره 

دارد زمان آمدنت دیر می‌شود،    دارد جوان منتظرت پیر می‌شود،   وقتی به نامه ی عملم خیره می شوی،    اشک از دو دیده ی تو سرازیر می‌شود،      کی این دل رمیده ی من هم زهیر وار،       در دام چشم های تو تسخیر می شود،    این کشتی شکسته ی طوفان معصیت،   با ذوق دست های توست که تعمیر می شود،     حس میکنم که پای دلم لحظه‌ی گناه،     با حلقه های زلف تو درگیر می شود،   در قطره های اشک قنوت شب شما ،    عکس ضریح گمشده تکثیر می شود،     تقصیر گریه های غریبانه ی شماست     دنیا غروب جمعه چه دلگیر می شود...                           
عزیزم چطور  میزدی به مژع ها ؟

من قلم سرمه رو شبا قبل خواب میکشم توی چشمم . پایین چشمم میکشم .

شیوانا جون گفتن از عطاری یه تیکه سنگ سرمه بخریم . چهل روز بزاریم خیس بخوره (هر دو روز یک بار آبشو عو ...

اهان مرسی عزیزم نه همون سنگ رو میگیرم که مطمئن باشم....

کسی رو نداریم که تازگی مکه رفته باشه😟

اهان مرسی عزیزم نه همون سنگ رو میگیرم که مطمئن باشم.... کسی رو نداریم که تازگی مکه رفته باشه😟

من از خواهرم پرسیدم کی برات آورده ؟

گفت اووووه خیلی وقته 😐😐

ولی فکر نکنم سرمه خراب بشه .

البته فعلا اینی که دوست داداشم داده رو دارم . سرمه خیلی دیر تموم میشه 😊😊

من از خواهرم پرسیدم کی برات آورده ؟ گفت اووووه خیلی وقته 😐😐 ولی فکر نکنم سرمه خراب بشه . البته ...

اره راستی خانوم پسر دایی شوهرم یه کاری میکنه بادوم تلخ رو میسوزونه و ازش سرمه میسازه برای ابرو و مژه هاش که خیلی خیلی خووووشگل میشه یعنی مژه هاش همیشه مشگیه میشکیه هیچوقت ریمل  نمیزنه یمدت پیش ازش پرسیدم گفت اینکارو میکنه از 20 سالگی همیشه و الان 30سالشه و چشم و ابروی عالیی داره

خب الان قطع کنم پریود میشم😅تازه هم پریودم تموم شده جون ندارم دوباره😂

مگه قطع کنن پریود میشن؟

خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش،بصیرت در قلبش،وروزی در زندگیش،امین یا رب العالمین

سلام بچه ها من 😍

امروز كه از حموم اومدم بيرون زير نور و جلوي آينه قشنگ موهامو رسد كردم كلي مو درآوردم خيلي خوشحالم ابروهامم پرشده

ممنون شيوانا جون😘😍

خداجون ممنون بابت محبتت و بنده هاي خوبت كه سر راهمون گذاشتي🙏❤️🌷

موهامم رو زير٢٠و معمولا هفت تا ١٠ميريزه گاهي هم١٥تا😍😍

خدايا تو آني تواني تپاني جهاني تهه استكاني!!
اره راستی خانوم پسر دایی شوهرم یه کاری میکنه بادوم تلخ رو میسوزونه و ازش سرمه میسازه برای ابرو و مژه ...

بله المیرا

منم شنیدم بادوم سوخته واسه مژه و ابرو خوبه 

ما خونمون یه مشما بادوم تلخ داریم . 

به نظرت بسوزونم بریزم تو جای سرمه م ؟؟ 🤔🤔

سلام بچه ها من 😍 امروز كه از حموم اومدم بيرون زير نور و جلوي آينه قشنگ موهامو رسد كردم كلي مو درآو ...

مبارکه 😍😍😍😍