2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2368900 بازدید | 25721 پست
من کرجم تماس گرفتم و زحمت کشیدن برام آوردن . راستش نمیدونم حنا دارن یا نه . البته که جواب میگیری . ...

مرسی عزیزم.خیلی لطف کردی

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

سلام گیسو کمندا..کسی تجربه زدن محلول به مژه ها رو داشته؟؟ایا چمشمش سالمه همچنان😁دوست دارم به مژه هام بزنم اما میترسم حناش به چشم اسیب بزنه..روغن که تا الان الی مشالا زدم و چیزی نشده فقط حنا رو میترسم..

تعریف من از عشق همان است:❤️دربنده کسی باش که دربنده حسین است❤️
سلام گیسو کمندا..کسی تجربه زدن محلول به مژه ها رو داشته؟؟ایا چمشمش سالمه همچنان😁دوست دارم به مژه ها ...

فکر نمیکنم حنا چشم اذیت کنه ولی روغن زیتون چشمو چنان میسوزونه که دور از جون کم مونده آدم کور شه.

خدایا شکرت
سلام عزیزم میشه بگید چقدر هزینه  پست گرفتن خونه ما هم کرج هست.

سلام 😊

راستش لطف کردن از من پول نگرفتن ...

گفتن مسیرشون کرجه و برام آوردن

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

شیوانا جون اگه امدی فردا میشه بگی برای مژه میشه به جای روغن زیتون از روغن فندق روغن هفت گیاه و گرچک استفاده کرد؟؟حنا تو این روغنا رنگ میده رو مژه یا نه؟و ایا تاثیر داره با این روغنا یا نه؟؟

تعریف من از عشق همان است:❤️دربنده کسی باش که دربنده حسین است❤️

سلام شیوانای عزیز.من سه شب هست که دم نوشها رو میخورم.....ولی هر روز با سردرد از خواب بلند میشم.و خوابم سبک شده... ممکنه اسطوخودوس به طبع کسی نسازه.؟خواهش میکنم جواب بدید .سپاس

من رشته محبت تو پاره می کنم شاید گره خورد به تو نزدیکتر شوم

سلام خانوما لطفا اونایی که دو الی سه ماه از استفادشون میگذره بیان نتیجه رو بگن یا شماره صفحه رو بگن 

آیا واقعا همینطور کا شیوانا جون میگه رشد موها چند برابر میشه ؟ 

❤💚❤😍تیکر تولدمه😍❤💚❤

وای شیوانا جون من خیلی ناراحتم😢😢😢😢

از دوشنبه اومدیم مسافرت قرار بود دو روز بمونیم

اما الان شد تا جمعه این هفته😢😢😢

تو این مدت نمیتونم محلولم رو بزنم خیلییییییییییییییییییییییی ناراحتم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

دلم برا محلول مالی تنگ شدهههههه😭😭😭

تو این چند روز همش با خودم میگم اگه تا الان محلولا رو میزدم الان بیشتر موهام پیشرفت داشت😭😭😭😭😭ولی تا جمعه که بر گردیم محلول ندارم😭😭😭😭😭

شیوانا به دادم برس😱😱😱یه هفتس اسطوخدوس مبخورم ولی دیشب که خوردم صب تا بیدار شدم چشام وحشتناک قرمز و پف کرده بود گلومم ورم داشت...حس میکنم از اسوخدوسه

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

سلام شیوانا جونم عزیز دوستم موهاش خیلی خشکه وز هس ازچی استفاده کنه تا موهاش نرم شه مرسی

من صاحب اعمال خویشم،میراث‌دار کردارهای خویش،زاده اعمال خود،در پیوند با کردار خویش،و متکی بر اعمال خود می‌زیم،و هر فعلی که انجام می‌دهم،نیک یا بدمیراث آن به من می‌رسد