2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2359264 بازدید | 25721 پست

دوستای خوبم 

دکتر بهم گفته بعد از غروب نباید با گوشی دیگه کار کنم

خواستم بگم برخلاف میلم از غروب یه بعد دیگه نمیتونم پیشتون باشم ولی سعیم اینه تو روز تمام نامه ها و پستارو جواب بدم

ممنون میشم روزا ازم سوال کنید که دلنگران بی جواب موندن پستاتون نباشم😍😘💟

تووووووووووجّه توووووووووووجّه                     من کاربریمو لغو میکنم زیییییییییییرا باهاش از تجربیاتم در مورد حکیم  گفتم که واقعا بهش مدیونم، بیماریهای لاعلاجی از من و اطرافیانم خوب کرده و درمانهایی درحد معجزه ازش دیدم بنابراین حاضر نیستم کسی بیاد غیبت اونو به من بکنه و اگرم دفاع کنم بگه تو پول میگیری.آیدی شیوانارو بستم چون هر حرفی نیاز بود گفتم و شونزده ساعت وقت گذاشتم براتون تاپیک جمع بندی زدم.اگرم سوالی دارید از بقیه دوستان توی تاپیک بپرسید همه دوستان پروفسورای محلول دارن.من حقیقتا پنج ماهه شبانه روز پاسخ دادم و دِین خودمو ادا کردم.چیزی ناگفته نمونده. در کنارتون هستم ولی یه دوست معمولی.نه کسی که محلول رو معرفی کرده.جواب سوالاتون رو از توی تاپیک محلول برای کم پشتی مو پیدا کنید.من هشتصد ص خوندم تا این محلول رو پیدا کردم از یک تاپیک خاموش برای شما دو ص تمام تجربیاتم رو جمع آوری کردم از سه سال نتایجی که روی سر حدود چهارصد فرد مختلف دیدم.امیدوارم بهترین استفاده رو بکنید.شیوانا تموم شد کاربریشم بسته شد.دیگه کسی به این نام صدام نکنه لطفا. اینم به تجربیات قبلم تو این چند ماه اضافه شد که بعضیها ممکنه دیرتر جواب بگیرن یا بدون ریزش شروع کنن و بعد از زدن محلول تازه ریزش بگیرن(موهایی که بعدا قرار بوده بریزه میریزه نه موی سالم) اگرم محلول زدید در هیچ حالتی یهو ول نکنید.ممکنه موهاتون بریزه.اگرم میخواید محلول رو بزنید اول تاپیک محلول برای کم پشتی مو رو خوووووب بخونید.چون خیلیا در اثر بدفهمی مدتی اشتباه مصرف کردن
دوستای خوبم  دکتر بهم گفته بعد از غروب نباید با گوشی دیگه کار کنم خواستم بگم برخلاف میلم از غ ...

سلامتیت از همه چیز برامون مهم تره 😙

شیوانا جون من یه موضوع رو متوجه نشدم هنوز !

دم نوشهارو بخوام هر روز سه وعده مصرف کنم چطوریه ؟

گزنه و شنبلیله رو میگم .

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم بله حتما فقط دمنوشارو بخ.ر تا مثل شکول خوب بشی عزق زیره روزی دو استکان روغن بابونه ما ...

عزیزم محلول جدید رو میخوام درست کنم باید چ کار کنم گلم?

گر نگهدار من آن است که من میدانم.      شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد
سلام بچه ها خوبين؟ كسي ميدونه ريزشي كه از هفته دوم استفاده شروع ميشه چقد طول ميكشه تا تموم بشه؟ بخ ...

شما پلی کیستیک داشتی ? خوب شدید? 

گر نگهدار من آن است که من میدانم.      شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد
شوکول عزیزم رنگش کن موهاتو چرا رنگ نکنی... هم گیاهی میتونی هم شیمیایی ریزش اصلا مهم نیست عزیزم این ...

یعنی میشه رنگ کرد؟

چه خوووب اگه بشه....

رنگ گیاهی چجوریاس چون به احتمال زیاد از رنگ شیمیایی کم ضرر تره

بچه ها روغن نارگیلم یه عطری دارههههه

خوردنیییی 😍😍

برام به عنوان اشانتیون یه حوابرگی هم فرستادن خیلی خوشمزه ست 😋😋

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
بله عزیزم خبرای خوبیه این یعنی موهات ریشه هاش قوی شده اونایی که میریزه ریششون مرده در نوع رفتار با ...

عزیزم راستش من از روغن خاصی استفاده نکردم

روغن زیتونم طبیعیه و  جایی گرفتم که خودشون روغن میگرفتن و ازشون مطمئن بودم و خوراکی بود یه شیشه کمتر از یه لیتره خریدم حدودا 20 تومن

روغن نارگیل ندلشت بهم یه شیشه کوچیک ویهان داد سه و پونصد و خوراکی نبود که نمیدونم اینجا خوندم خوب نبود یا جای دیگه که الان روغن نارگیلمو طبیعی از همونجا میگیرم و زیاد به نسبت قیمتی که بچه ها میگن گرون نبود 5،6 تومن

البته من زیاد کیفیت شناس نیستم

ولی من ولین خارش موهامو بار سوم و چهارم داشتم و ریزشمم کم شده بود از همون روغن ویهان استفاده میکردم

ولی بعضیا گفتن براشون تاثیر نداشته

بنظرم اگه میتونن همون امروز که تضمین شده اس بخرن یا برن طبیعی بگیرن

بچه ها روغن نارگیلم یه عطری دارههههه خوردنیییی 😍😍 برام به عنوان اشانتیون یه حوابرگی هم فرستادن خ ...

عزیزم لطف میکنی بگی چه جوری باید از این فروشگاه خرید کنیم؟؟تهرانه؟

چون شیوانا جون تیستن از شما میپرسم من شقیقه هام خالی شده ایا واسه منم موثره؟

این فروشگاه حنا هم داره؟

ببخشید سوالام زیادشد

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56
عزیزم لطف میکنی بگی چه جوری باید از این فروشگاه خرید کنیم؟؟تهرانه؟ چون شیوانا جون تیستن از شما میپر ...

من کرجم تماس گرفتم و زحمت کشیدن برام آوردن . راستش نمیدونم حنا دارن یا نه .

البته که جواب میگیری . با این محلول حتی اونایی که مویی اصلا رو سرشون هم نبوده مو دار شدن 😊

تماس بگیر باهاشون راهنماییت کنن

من با اون شماره ۹۱۲ تماس گرفتم (امور بازرگانی)