2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2308114 بازدید | 25721 پست
میشه تو این محلول یه چیزی بریزم که موهای سفیدم رو مثلا قهوه ای کنه؟! من اگه مشکل سفیدی موهام نبو ...

سلام من موهام سفیدی داره و از بچگی رنگ حنا نمیگرفت مدام رنگ شیمیایی میزدم اما دوبار این ترکیبو میزنم موسفیدام رنگ گرفته 

رنگ که میگم موهام نمیگیره درحدی هست که شماره 9 یا 8 قهوه ای تیره میشه رو موهام !!!!!

اومدم قهوه گذاشتم یساعت بجوشه با یکم چایی مونده قوری و سه قاشق اینا بابونه و حنا ...محلولت شل باشه مث رنگ که میزنی اخه یسری سفت تر بود رنگ نگرفت بعد دوساغت شستم با کمال تعجب خیلی زیاد دیدم همه سفیدام رنگ گرفته ارایشگرم اب لبو هم قاطی حناش میکرد رنگ موهاش قوق العاده بود

2 قاشق قهوه_4قاشق بابونه اسیاب _(من لبو نداشتم اب ریختم)_چای قوری_به اندازه موهام حنا تخم مرغم و همونجور گرم  زدم به موهام نه داغ !!!دوساعت گذاشتم پلاستیگ و گلاه بعدم شستم اصلا باورم نمیشد بلاخره موهام رنگ گرفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من موهام سفیدی داره و از بچگی رنگ حنا نمیگرفت مدام رنگ شیمیایی میزدم اما دوبار این ترکیبو میزنم ...

عزیزم میشه مقدار دقیق حنا رو هم بگی؟

من دنبال این ترکیب هستم

میشه روش دم کشیدن قهوه رو هم بگی؟

عزیز،میشه برای شفا و عافیتم و بخشش گناهانم دعا کنی؟انشالله بِ حق دل پاکِت خدا به منم نگاه کنه🙏

این کار رو شما انجام دادی ؟ واقعا دندونامون زیبا و سالم میمونه؟

این نمیدونم چیه من برا زردی دندون اینو استفاده کردم واقعا همون دفه اول نتیجشو دیدم

یکم زرد چوبه +روغن نارگیل+یکم نمگ با مسواکتون بزنید  عین خمیر دندون بعد بشورین خمیردنون بزنین همون دقه اول نتیجشو ببینید

خانما این محلول واسه پرپشتیه  مو خوبه یا بلندم میکنه مو رو؟؟

با پشتکار و پیگیریه منظم ، هر دوحالت عزیزم

عزیز،میشه برای شفا و عافیتم و بخشش گناهانم دعا کنی؟انشالله بِ حق دل پاکِت خدا به منم نگاه کنه🙏

نههه من نمیخوام دندونم زرد شه     برای زرد نشدن راهکار نداده؟

نه فقط همون لحظه ست

بنظرم بعد قرقره تو دهنت دندونات اب بكش

❤️❤️❤️ خدایا شکرت ❤️❤️❤️ خودت حافظ فرشته های زندگیم باش ❤️❤️❤️
عزیزم میشه مقدار دقیق حنا رو هم بگی؟ من دنبال این ترکیب هستم میشه روش دم کشیدن قهوه رو هم بگ ...

من عزیزم هیچی ازینا یسدرنمیارم هردمبیل زدم جواب داد فقط یادت باشه ختما شل درست کنی ان شاالله شما هم نتیجه بگیری

من دوقاشق قهوه ریختم تو قابلمه نزدیک نیم ساعتی یا کمتر بیشتر همراه بابونه اسیاب شده شما یساعت بذار من وقت نداشتم فقط ابشو چک کن کم و زیاد همینو بزنی به حنا من 5قاشق حنا ریختم فقطم کف سزم و جلو رو زدم یعنی پایینشو نمیخاسم چون از رنگای شیمیایی رنگ داشت قبلا

من عزیزم هیچی ازینا یسدرنمیارم هردمبیل زدم جواب داد فقط یادت باشه ختما شل درست کنی ان شاالله شما هم ...

شما هم تو گروه تلگ را م هستی؟

مطلب خاصی که نگفتن 

بیشتر حالت دردودل داره با یسری راهنماییی هایی مث راهنمایی های شیوانا جون 

ولی اگه مطلب مفیدی باشه بچه ها حتما اسکرین شات میگیرن میزارن

عزیزم شما هرروز میزنی؟؟آخه هوا سرده سخته هرروز حمام رفتن😑

آره گلم هرروز زدم

با امروز ده روز میشه

آره سخته ولی میارزه  مواظب باش سرما نخوری

ما حموممون تو اتاق خوابه بعد از حموم میپرم کنار بخاری