veshandbanoo مدیر عضویت: 1396/07/20 تعداد پست: 591 عنوان کم پشتی مو | مشاهده متن کامل بحث + 2308113 بازدید | 25721 پست موهام خیلی نازک وکم پشته همه کاری کردم اماهیچ نتیجه ای نگرفتم خیلی اعتماد ب نفسموتحت تاثیرقرارداده . میترسم ازدواج کنم وتحقیرشم مخصوصا برای ارایش عروس!خیلی دلم میگیره وقتی صبح ب صبح توایینه میبینم مویی نیست ک بخوادزیادوقت صرفش کنم.خلاصه خیلی ناراحتم خیلی خدایا یا پول بده یا اگه پول ندادی عقل درستو حسابی هم نده که شاد باشیم حداقل! والا... 1396/08/19 | 22:54 559 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sarneveshman عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 3177 بچها این لینکو تو ی صفحه کپی کنین از اونجا اد شین فکر کردم لینکه پوسته گر نگهدار من آن است که من میدانم. شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد
+_بَهــــــــــــــــــاره_+ عضویت: 1390/10/21 تعداد پست: 2219 بچه هالینکونمیتونم اینجاکپی کنم ب ای دی من پیام بدید ادتون کنم Sahar1698@ چن جا لینکو گذاشتی که مگه اسم گروه منتظران گیسو نیس؟؟؟
رازقی۴۷ عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 948 به من گفتن چقد موهات ناز شده😄ابروهامم سیاهتر به نظر میرسه عزیزم شما هرروز میزنی؟؟آخه هوا سرده سخته هرروز حمام رفتن😑
بانوی_خوش_اقبال عضویت: 1392/02/31 تعداد پست: 7847 من همين دوماه پيش نزديك ٥٠٠ به موهام هزينه كردم واقعاااا از پزشك هاي پوست و مو خيري نديدم در ... این کار رو شما انجام دادی ؟ واقعا دندونامون زیبا و سالم میمونه؟ عزیز،میشه برای شفا و عافیتم و بخشش گناهانم دعا کنی؟انشالله بِ حق دل پاکِت خدا به منم نگاه کنه🙏
goldokhtareshonam عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 1014 چن جا لینکو گذاشتی که مگه اسم گروه منتظران گیسو نیس؟؟؟ جویندگان گیسوخخخخ.نمیدونم چرا نمیشد واردبشنددوستان
بانوی_خوش_اقبال عضویت: 1392/02/31 تعداد پست: 7847 عزیزم شما هرروز میزنی؟؟آخه هوا سرده سخته هرروز حمام رفتن😑 من هرروز میزنم این محلول رو یه روز کلا میرم حموم و تمام بدنمم میشورمیه روزش خم میشم فقط سرمو میشورمو دو دقیقه ای میام بیرون خخخخخهمچین تنبلیم من عزیز،میشه برای شفا و عافیتم و بخشش گناهانم دعا کنی؟انشالله بِ حق دل پاکِت خدا به منم نگاه کنه🙏
بانوی_خوش_اقبال عضویت: 1392/02/31 تعداد پست: 7847 جویندگان گیسوخخخخ.نمیدونم چرا نمیشد واردبشنددوستان آیدیت رو بازم بزار بچه ها بیان پی ویت عزیز،میشه برای شفا و عافیتم و بخشش گناهانم دعا کنی؟انشالله بِ حق دل پاکِت خدا به منم نگاه کنه🙏
+_بَهــــــــــــــــــاره_+ عضویت: 1390/10/21 تعداد پست: 2219 جویندگان گیسوخخخخ.نمیدونم چرا نمیشد واردبشنددوستان اها جویندگانمنتظران بهتر نیس ؟؟؟ خخخخخ۳ماه قراره منتظر بمونیم
**_شجره_ى_طوبى_** عضویت: 1394/06/02 تعداد پست: 7352 این کار رو شما انجام دادی ؟ واقعا دندونامون زیبا و سالم میمونه؟ من انجام دادم واقعاا حس ميكني عفونت لثه رو ميگيره منتها يه عيب داره اينكه دندونها زرد ميشهبيشتر بخاطر جلوگيري از مشكلات و عفونت و بيماري هاي لثه هست ❤️❤️❤️ خدایا شکرت ❤️❤️❤️ خودت حافظ فرشته های زندگیم باش ❤️❤️❤️
بانوی_خوش_اقبال عضویت: 1392/02/31 تعداد پست: 7847 من انجام دادم واقعاا حس ميكني عفونت لثه رو ميگيره منتها يه عيب داره اينكه دندونها زرد ميشه بيشتر بخ ... نههه من نمیخوام دندونم زرد شه برای زرد نشدن راهکار نداده؟ عزیز،میشه برای شفا و عافیتم و بخشش گناهانم دعا کنی؟انشالله بِ حق دل پاکِت خدا به منم نگاه کنه🙏
+_بَهــــــــــــــــــاره_+ عضویت: 1390/10/21 تعداد پست: 2219 هیچوقت یادم نمیره یکی جلوروم تو جمع گفت زیبایی دختربه موهاشه اخ دلم میخاس اب شم برم تو زمین صدای شکس ... الهی عزیزم . خیلی ناراحت شدمکاش تو هم بهش میگفتی زیبایی به شعوره که بعضیا ازش محرومن
بانوی_خوش_اقبال عضویت: 1392/02/31 تعداد پست: 7847 دوستای گلم دوستمون خانوم گل دخترشونم تاپیک پوست رو زدن اینم لینکشو https://www.ninisite.com/discussion/topic/1501234/مراقبهای-پوست-وتوصیه-های-شیوانا?postId=48806450فعلا عضوش بشید تا شیوانا جون اونجا هم بیان و بهمون مراقبت های طبیعی پوست رو هم بگنبه امید اینکه تا عید هممون پوست و موی عالی داشته باشیم بلند بگید آمییییییییییییییییییییییییین عزیز،میشه برای شفا و عافیتم و بخشش گناهانم دعا کنی؟انشالله بِ حق دل پاکِت خدا به منم نگاه کنه🙏
+_بَهــــــــــــــــــاره_+ عضویت: 1390/10/21 تعداد پست: 2219 این تاپیک مگه چش بود؟؟؟اینهمه اینجا مطلب گذاشتیم
+_بَهــــــــــــــــــاره_+ عضویت: 1390/10/21 تعداد پست: 2219 لینک اینجا رو بذارید تو اون تاپیک تا بیان اینجا
بانوی_خوش_اقبال عضویت: 1392/02/31 تعداد پست: 7847 این تاپیک مگه چش بود؟؟؟ اینهمه اینجا مطلب گذاشتیم عزیزم خود شیوانا جون خواستنگفتن نمیخواد که مطالب پوست و مو باهم قاطی بشه ماهم درجوابشون گفتیم چشم و تاپیک جدید زدیم عزیز،میشه برای شفا و عافیتم و بخشش گناهانم دعا کنی؟انشالله بِ حق دل پاکِت خدا به منم نگاه کنه🙏