veshandbanoo مدیر عضویت: 1396/07/20 تعداد پست: 591 عنوان کم پشتی مو | مشاهده متن کامل بحث + 2308349 بازدید | 25721 پست موهام خیلی نازک وکم پشته همه کاری کردم اماهیچ نتیجه ای نگرفتم خیلی اعتماد ب نفسموتحت تاثیرقرارداده . میترسم ازدواج کنم وتحقیرشم مخصوصا برای ارایش عروس!خیلی دلم میگیره وقتی صبح ب صبح توایینه میبینم مویی نیست ک بخوادزیادوقت صرفش کنم.خلاصه خیلی ناراحتم خیلی خدایا یا پول بده یا اگه پول ندادی عقل درستو حسابی هم نده که شاد باشیم حداقل! والا... 1396/08/19 | 22:54 559 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
goldokhtareshonam عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 1014 دوستان میگم اینجا هر کس مال یک شهر از ایرانه هرکی نتیجه بگیره همینجور به دوست و آشنا میگه تا کم کم ا ... اره قیمت زعفرون میشه 😃😃
goldokhtareshonam عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 1014 سلام دوستان من میخواستم حداقل دو هفته تا یک ماه از این محلول استفاده کنم بعد بیام گزارش بد ... مرسی دوستم ❤❤
goldokhtareshonam عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 1014 یک استکان روغن نارگیل + یک استکان روغن زیتون بکر +سه قاشق مرباخوری سرپر حنا همگی مخلوط میشه ب ... تشکربسیار😘😘😘😘
goldokhtareshonam عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 1014 تو نظراتتون خوندم خانمی گفت حنا زیر ناخنش رفته، ناخن هاشو بهتر کرده منم اومدم ۱ق حنا و مقداری آب ... بله عزیزم من واقعاناخن هام استحکامش بیشترشد.حناچی بودماازش غافل بودیما😃😃😃
__لیانا__ عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 7071 سلام بچه هاشیوانا جون راستش من طبعم خیلی گرمهوقتی خوندم تو دستورت حنا هست ترسیدم استفاده کنم اخه چند جا شنیدم حنا طبعش گرمه و کسایی که طبعشون گرمه استفاده کنن بیشتر موهاشون میریزهیه بار هم حنای خالی به سرم زدم موهام خیلی ریخت🤕
rosha_joon عضویت: 1395/06/03 تعداد پست: 544 بچه ها حنا معمولی بگیرم.؟ازسنا ک فله ای هست؟تروخدا زود بگین الان توی عطاریم دوووووس دارم زندگیرو
۰۰۰bahar عضویت: 1396/08/20 تعداد پست: 1801 بچه ها حنا معمولی بگیرم.؟ازسنا ک فله ای هست؟تروخدا زود بگین الان توی عطاریم مارکش فرقی نمیکنه فقط بگو حنای مرغوب و خوب بده
آرام۲۰۱۷ عضویت: 1396/06/14 تعداد پست: 2699 آرام جان یک استکان روغن نارگیل یک استکان روغن زیتون سه قاشق مرباخوری حنای سبز ولی تاپیکو بخون ... من تازه موهامو مش کردم خراب نمی شه با حناشبها هم یک لیولن اسطخوددوس دم کرده درسته؟؟؟بعد اینکه شوهرم کچله و گفتن ارثیه چاره ای جز کاشت نداره رو اونم جواب میده یا نه ممنون بابت پاسخگوییت خدا جونم شکرت 😘
rosha_joon عضویت: 1395/06/03 تعداد پست: 544 مارکش فرقی نمیکنه فقط بگو حنای مرغوب و خوب بده اصلا مارک ندارن.کیلویی هستن. دوووووس دارم زندگیرو
goldokhtareshonam عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 1014 سلام بچه ها شیوانا جون راستش من طبعم خیلی گرمه وقتی خوندم تو دستورت حنا هست ترسیدم استفاده کنم اخه ... سلام ن عزیزم حنا دراصل سردوخشکه طبیعتش ی عده البته میگن گرمه ولی اثبات نشده.بااین روغن هاامتحان کن منم ریزشم زیادبود
goldokhtareshonam عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 1014 اصلا مارک ندارن.کیلویی هستن. خوبه منم ازاونااستفاده میکنم
goldokhtareshonam عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 1014 من تازه موهامو مش کردم خراب نمی شه با حنا شبها هم یک لیولن اسطخوددوس دم کرده درسته؟؟؟ بعد اینکه شو ... سلام عزیزم این قسمت ارثی بودن روتاشیواناجون بیان بهت بگم ک منم ارثیه وشیواناعزیزگفتن حتی برای ارثی بودن هم تاثیرشوگذاشته
آرام۲۰۱۷ عضویت: 1396/06/14 تعداد پست: 2699 سلام عزیزم این قسمت ارثی بودن روتاشیواناجون بیان بهت بگم ک منم ارثیه وشیواناعزیزگفتن حتی برای ارثی ب ... ممنون دوست مهربونم که جواب دادی خدا جونم شکرت 😘
حمیرا۵ عضویت: 1396/05/08 تعداد پست: 6498 من حدودا یک ماه هر روز زدم بعد یک روز در میون.مدت طولانی نزدم شاید تا یکسال عالی بود بعد دوباره تیرو ... شیوانا جون یعنی احتمال برگشت ریزش مو ..... بهر دلیلی بعداز درمان بااین ترکیب وجود داره.اخه من نمیخوام مویی که کلی براش زحمت میکشم الان بهش فکر میکنم گیسو کمند شدمو از دست بدم
حمیرا۵ عضویت: 1396/05/08 تعداد پست: 6498 من با دست که ماساژ میدم حدود ده پونزده تایی مو به دستم میچسبه. بچه ها برای شما هم اینجوری یا فقط من اینجورم بعد فکر میکنم یعداز شش هفت بار استفاده هنوز ریزشش تغییری نکرده. مقدار حنا روهم بیشتر کردم