2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2308415 بازدید | 25721 پست

سلام گل دختر درچه حالی هستی خواهر من میخوام دمنده شنبلیله و گزنه رو بخورم امروز تو حمام بعد خشک شدن مو هام شانه ش کردم خیلی کمتر ریخت انگار حنا پوست سر سفت میکنه لامصب

من یک عدد کاربر سال92 هستم  
سلام شیوانا جان توی دوران بارداری ایرادی نداره این محلولا به سر بزنیم؟ دم نوش شنبلیله و گزنه چی؟ آخه ...

سلام عزیزم دمنوش هارواستفاده نکردی هم نکردی این محلول روبزن مهم اینه ک جواب میده .

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چ جوری میتونم به علاقه مندیها اضافه کنم?

سلام عزیزم ماشروع کردیم داریم محلول رومیزنیم البته بااموزش شیواناجون ک خودشون جواب گرفته بود.

برای اضافه کردن ب علاقمندی ها اون فلش اول تاپیکم روبزن روش سبزبشه

سلام گل دختر درچه حالی هستی خواهر من میخوام دمنده شنبلیله و گزنه رو بخورم امروز تو حمام بعد خشک شدن ...

سلام عزیزم. شکرخداخوبم خودت چطوری؟اره منم حس میکنم پوست سرت سفت ترشده همچنین موهام تقویت شده اینوواقعاحس میکنم

بچه ها من امروز که رفتم حموم بر خلاف چند بار قبل کلی رنگ نارنجی از موهام بیرون اومد

من قوطی که محلولم توش هست رو بدون دخالت قاشق با تکون دادن هم میزدم، امروز با قاشق هم زدم و دیدم چقدرررر حنا ته نشین شده و بعد از اینکه خوب هم زدم مقداری ازش رو به موهام زدم

دیگه اینکه خیلی خیلی بیشتر از دفعات قبل به موهام زدم و موهام ازش روغن می چکید 

به نظرم اینجوری بهتر بوود

راز موفقیت این است : هدفی را بی وقفه دنبال کنید .

سلام ،واااای خسته شدم هیییی شماره کاربری میدم قبول نمیکنه،،، یه بارم اومدم ولی دفعه بعد باهمون کاربر نتونستم بیام

گر نگهدار من آن است که من میدانم.      شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد

من امروز این محلولو استفاده کردم ولی تو حموم اب سبز اومد بیرون ،نارنجی نبود خوب هم زدم محلولو بعد استفاده کردم ،،،،،مگه رنگ ابم مهمه

گر نگهدار من آن است که من میدانم.      شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد
ببخشید روغن مخصوص 

چی هست

گدایان بهر ِ روزی طفل خود را کور میخواهندطبیبان جملگی خلق را رنجور میخواهند ...گمانم مرده شویان راضـی‌ند بـر مُـردن مـردم بنازم مطربان کاین خلق را مسرور میخواهند.
سلام عزیزم دمنوش هارواستفاده نکردی هم نکردی این محلول روبزن مهم اینه ک جواب میده .

سلام به روی ماهت. خب همین محلوله ایراد نداره؟ آخه انقد همه چیا میگن بده توی بارداری چشمم ترسیده. ضد آفتاب، عطر، خمیردندون و ...

سلام به روی ماهت. خب همین محلوله ایراد نداره؟ آخه انقد همه چیا میگن بده توی بارداری چشمم ترسیده. ضد ...

نمیدونم گلم من مجردم.ازبزرگترهابپرس حنا مشکلی داره یا ن اگ گفتن ن باخیال راحت تربزن