2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2308498 بازدید | 25721 پست
سلام بچه ها.از حرفاتون متوجه شدم ک شیوانا یه محلول معرفی کرده ک راضی هستین ازش میشه برای منم بگین.ی ...

سلام عزیزم خوش اومدی.

محلول متشکل از حنا وروغن نارگیل وروغن زیتون هستش .ایناروب نسبت باهم مخلوط میکنیم  روزدرمیون حالااگ بتونی هرروز ب سرمون ب مدت یک الی دوساعتمیذاریم روسرمون کف سرروماساژمیدیم وهمچنین ساقه مو.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میشه عکس و اسم دقیق بهم بگید؟! بعدش دیگه موهاتون نمیریزه؟! موهاتون بعدش چه رنگی شده؟!

تو ریزش اصلا تاثیری نداشت 4رنگ داشت قهوه ای زیتونی مشکی شرابی من زیتونیشو میخرم میشه مشکی طبیعی شبیه موهای طبیعی که رنگ نشده

در مورد عکس همچین تصوری بلکه بالاتر از خودتون داشته باشید.این فقط حناس شما دو مدل روغن شگفت انگیز ب ...

سلام شیوانا جان توی دوران بارداری ایرادی نداره این محلولا به سر بزنیم؟ دم نوش شنبلیله و گزنه چی؟ آخه شنیدم شنبلیله باعث سقط جنین میشه. بعد به جای دم نوش میشه از عرقش استفاده کرد؟ خدا خیرت بده جوابما بده اگه ایرادی نداره منم استفاده کنم. هنوز نمیدونم باردارم یا نه ولی اقدامم. ممنون عزیزم...

دوست جونیاااااا شما روغنو با چی ب سرتون میزنین؟ مخصوصا قسمتای پشتی؟ موهام که بلنده سخته اخه البته ...

من امروز باقاشق خالی میکردم وسط سرم😁😁😁😓😓😓

خدایا شکرت😍 همه ی زندگیم فدای دخترای نازم 😍     یکتا  و  رستا  😙😙😙

سلام من امروز به امییییید خدا شروع کردم

باسرنگ رو سرم ریختم

ولی انقدر نریختم که چکه کنه در حدی که تمام سرم چرب بشه ریختم و بعد ماساژ دادم یه جا خوندم که گفتن لازم نیست روغن با حجم زیاد به سر زده بشه همینکه تمام مو چرب بشه کافیه

بچه ها بیایید برای همدیگه دعا کنیم که انشاالله هممون نتیجه ی عالی بگیریم

وهمینطور برای شیوانای گل بااین لطفی که به ما کرد

کسایی هم ک می خوان تو هزینه هاشون بیشتر صرفه جویی بشه چون روغن نارگیل ی شیشه اش استفادش برا دو سه با ...

سمانه جان اندازه ش چقدر شیشه چقدر بزرگ یا کوچیک مال من کوچیکه 4500 گرفتم خیلی کم بود

من یک عدد کاربر سال92 هستم