2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2308602 بازدید | 25721 پست

سلام.من تازه عضوشدم.عزیزم منم مشکل تورودارم.25سالمه.22سالگی عقدکردم باورکن وقتی آرایشگره گفت بزارموهاتودرست کنم انقدخجالت کشیدم آخه مویی نبودکه بخادحالت بده کم پشت.زنداداشمم که یه عمربامازندگی میکردوموهامودیده بود تاقبلش چیزی بهم نمیگفت.جلوآرایشگره ضایعم کردوخندیدگفت توکه اصلامونداری.خلاصه بماندمنم عذاب میکشم تازه بعدطلاقم ریزشش بیشترم شده.ازبس غصه خوردم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دعوا نداریم که یه سوال کردم چه طرز رفتاره  دوستمونو توجیح کنید !!

واااا مگه باهات دعوا کرده؟

خوبه بهت گفته عزیزم

بنده خدا این همه وقت گذاشته داره سوالای بچه هارو تک تک جواب می ده

بعضیا منتظرن برای دعوا

لطفا تاپیک و انرژی مثبتش رو خراب نکن

واااا مگه باهات دعوا کرده؟ خوبه بهت گفته عزیزم بنده خدا این همه وقت گذاشته داره سوالای بچه هارو تک ...

این شمایی که منتطر دعوایی منم گفتم عزیزم 

بعدم من فقط یه سوال پرسیدم ایشون میگن بیاین توجیحش کنید !

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫
این شمایی که منتطر دعوایی منم گفتم عزیزم  بعدم من فقط یه سوال پرسیدم ایشون میگن بیاین توجیحش ک ...

مطمئنی من منتظر دعوام؟

بهتره بری یه دوره دیگه اون چیزی ک نوشتم براتو بخونی عزیزم!

بعدم اگر ببینی من کلی مطلب مفید از نت برای بچه ها گداشتم با نتایج استفاده از حنا 

شما نمیدونی دعوا نکن با من

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫
مطمئنی من منتظر دعوام؟ بهتره بری یه دوره دیگه اون چیزی ک نوشتم براتو بخونی عزیزم!

روی صحبت  من شما نیستی لزومی نمیبینم دوباره بخونم جوابتو گرفتی

بعدم اگر ببینی من کلی مطلب مفید از نت برای بچه ها گداشتم با نتایج استفاده از حنا  شما نمیدونی ...

عزیزم منظور شیوانا از توجیه این بوده که بیاین از نتیجه  کارتون بگید تا خیال شما راحت بشه. همین

عزیزم خوشحال باش که قراره موهامون پرپشت بشه  

سلام.من تازه عضوشدم.عزیزم منم مشکل تورودارم.25سالمه.22سالگی عقدکردم باورکن وقتی آرایشگره گفت بزارموه ...

سلام عزیزدلم .مرسی ازهمدردیت من استارترهستم وازهمدردیت کمال تشکررودارم.عزیزم بیااین کاری روک شیوانای عزیزوقت گذاشته برامون واموزش داده شماهم انحام بده ماهم تازه شروع کردیم والحمدالله تاالان نتیجه  گرفتیم انشالله شماهم جواب بگیری.

سلام بچه ها صبح قشنگتون بخیر.دوستان ظاهرا موجب سوتفاهم شده مطالبتون روخوندم توروخدا منظوربچه ها روبدبرداشت نکنید همه دنبال راه جوابیم .شیواجان ازشما واقعاکمال تشکررودارم همچنین ب نیابت بقیه.ساقی جان عزیزدلم اینک شیواناجون گفتم ترسوبریزدورمنظورش این بودک اصلانترس ونگران نباش انشالله مشکل موهاتون برطرف میشه چون ماهم داریم استفاده میکنیم وواقعارنگ نگرفته وریزشش کمترشده

بعدهم ی چیز دیگ بچه ها اغراق نمیکنم ولی ب جون خودم ی درددیگم داره حل میشه خخخخ.ناخن هام خیلی شکننده بود حناک میرفت بین ناخن هامونمیشستم تواین مدت باورکنید حتی ناخن هام تقویت شده ومحکم ترشده پیشنهادمیکنم بزاریدلای نلخن هاتون ی ده دقیقه بمونه بدبشورید ی تیرودونشان میشه

دوست جونیاااااا شما روغنو با چی ب سرتون میزنین؟ مخصوصا قسمتای پشتی؟ موهام که بلنده سخته اخه البته ...

سلام عزیزم خوشاومدی من شونه چوبی هنوزنخریدم بادست ب کف سرم کیذارم وماساژمیدم بعد ساقه موهامم ی دستی میکشم