2777
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2358853 بازدید | 25721 پست
نمیدونم بخدا گلوم و گوشم خوب نمیش و بشدت چرک دارن 

عزیزم پسر منم یک ماه پیش درگیر گوش دردش بودیم خیلی بد بود

دکتر شوشی که فوق تخصص گوش هستند و بیمارستان بهمن میان کارشون حرف نداره میخای  اونجا مراجعه داشته باش ان شالله که برای شما هم موثر باشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام کسی بوده ازپک ضدریزش ۵۰۴۰ استفاده کرده باشه لطفا بگید..

سلام عزیزم

من بدبخت 

چقد پول دادم به این آشغال و دقیقا از زمانی که ازش استفاده کردم ریزشم وحشتناک زیاد شد، خود موهامم که شد عین چوب. با اینکه موهای نرمی دارم اما وقتی از این شامپو استفاده می کردم ناچار بودم حتما نرم کننده بزنم وگرنه اصلا نمیشد شونه کشیدشون.

اگه اشتباه نکنم سه تا قوطی آخرش رو دیگه نزدم، همون قبلی ها رو هم دلم برای پولم میسوخت که زدم. اما دیدم بهتره به حال موهام دلسوزی کنم تا پولی که رفته.

الان که فکر می کنم می بینم اصلا شاید این ریشه های ضعیف و موهای بیماری که انگار ریزششون قطع شدنی نیست نتیجه ی استفاده از همین محصول بدرد نخور باشه.

خدا ازشون نگذره با این تبلیغات، من که اقعا پشیمونم از خریدش.

آخرین پرنده را هم رها کرده ام، اما هنوز غمگینم... چیزی در این قفسِ خالی هست، که آزاد نمی شود...                

سلام دوستانم

صبح روز اول هفته بخیر

من تصمیم داشتم تا داشتن یه خبر خوش دیگه وارد تاپیک نشم

اما سوال اون دوستمون در مورد پک ضد ریزش مو 5040 نذاشت ساکت بمونم

آخرین پرنده را هم رها کرده ام، اما هنوز غمگینم... چیزی در این قفسِ خالی هست، که آزاد نمی شود...                
بچه ها من امروز برای اولین بار از روغن آقای men استفاده کردم و سرم برای اولین بار سنگین شد  را ...

سلام مببخشید روغن نارگیل هم از این آقا خریدین؟ بوش چطوره؟ و چقدر به نظرتون طبیعی بود؟ من میخام نارگیل سفارش بدم به راهنماییتون نیاز دار تشکر

سلام شیوانا جون،من موهام چربه بخاطر همین چند تا قاشق حنا اضافه کردم ب محلولم،ولی الان ک نگاه میکنم همه حناها رفته ته شیشم،تکونش هم ک میدم فقط یکمی از حناها میاد تو روغنم،چیکار کنم بنظرت؟بازم چند قاشق دیگه حنا اضافه کنم؟

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید