2777
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2358890 بازدید | 25721 پست
سلام کسی بوده ازپک ضدریزش ۵۰۴۰ استفاده کرده باشه لطفا بگید..

من از پیراسته اش استفاده کردم ،تو دوره مصرف خوبه  چون با شامپو و روغن هاش هر روز یا یه روز در میون استقاده میکنی و میشوری،میزان شامپوهاش جوریه که برای بعد دوره میمونه ولی بعد از این که تموم میشه خودشون میگن لازم نیست دوباره استفاده کنی ولی من بعد اینکه تموم شد ریزش موم مثل قبل از استفاده شد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شیواناجان یه جاهم گفته بودی هی خداروشکر کنیم خودمم اینو میدونم هرقدر شکر کنیم نعمت رو زیادتر میکنه خ ...

عزیزم جملات رو بصورت مثبت بگین مثلا بجای اینکه بگین خدایا شکرت که پسرم تب نکرده بگین خدایا شکرت که پسرم سالمه. 

جملات تاکیدی باید بصورت مثبت باشن تا کائنات با شما همسو شن. اون چیزی رو که میخواین درخواست بدین نه چیزی رو که نمیخواین. کائنات مثل سوپرمارکت میمونن شما بری سوپری بگی ماست و پنیر و دوغ نمیخوام مسلما چیزی نصیب تون نمیشه! ولی اگه اون چیزایی رو که میخواین بگین دست پر برمیگردین. 

یه چیز دیگه اینکه باورهای قبلی تون باید با جملاتی که میگین همسو باشن . مثلا وقتی میگین خدایا شکرت پسرم سالمه تو دلتون نگین نکنه فردا مریض شه 😱 

همیشه سالم و تندرست باشین 🌹❤🌹

هیچﮐﺲ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﻋﺎﻗﻞ ﻧﻴﺴﺖ ﮐﻪ ﻫﻤﻴﺸﻪ ﺳﮑﻮﺕ ﮐﻨﺪ!

بچه نمیدونم ولی خبر خوشیه یا نه

من محلولو فقط به ریشه موهام میزنم وخیلی کم به ساقه بخاطرشرایط موهام

بچه هاااا من به پیشونیم هم میزدم اخه یه طرف موهام بخاطر ریزش ،اون قسمت پیشونیم خالی بود 

چند روز پیش مامانم گفت انگار اینجا سرت سیاه شده رفتم دیدم یه موهایی مثل پرز نرم در اومده مثل موهای روی دست و صورت

قبلا ریزش که داشتم سرشون سفید بود البته اصلا گرد نبوددست میکشیدم متوجه ریشه  میشدم، الان موهام که میریزه سرش سیاهه و چندتایی توشون خیلی کم سر سفید و قلمبه داره

اما تعداد ریزشم تغییر زیادی نکرده

من یه روز درمیون میزنم بعد حموم و فرداش که اصلا نمیریزه ولی خودروزی که میخوام بزنم انگار موهام منتظرن زودتر بزنم   یکمی میریزه یا صبح رو بالشم چندتا هست

حالا این خوبه؟؟؟؟؟

سلام شیوانا جون،من موهام چربه بخاطر همین چند تا قاشق حنا اضافه کردم ب محلولم،ولی الان ک نگاه میکنم ه ...

قبل استفاده با یه چیزی هم بزن

من با یه چیز چوبی خوب هم میزنم بعد استفاده میکنم اخه همش ته نشین میشه

بنظرم باز بریزی بازم ته نشین میشه

بازم شیوانا جان بهتر میدونن

شیوانا جون ببخشید اظهار نظر کردم

سلام منم اومدم یه خبر بدم من کلا بور و کم پشت هستم هم موی سر هم ابرو

چند سال پیشا بعد زایمان اولم ابروهام اونقدرریخت که رفتم تاتو کردم و باز دوسال پیش هاشور زدم الانم تاتو و هاشورا هستن و موی ابرو یه نخه تقریبا .

محلول رو به موهای جلوم و ابرو میزدم . دیشب دیدم یه کوچولو رو ابروم که خالی بوده داره مو میاد اما خیلی پراکنده اس. که این ذوق زده ام کرد شاید سه یا چهار تا باشه ها

اما کف سرم جلو موهام که میزدم هنوز هیچی فقط  مرز پیشونیم موهای جلوم یکم داره در میاد

امیدوارم تو موهام  در بیاد و یکم پرپشت شه و  تا سفیدی کف سرم کلا بره  

خدایا به خاطر همه علم و دانشی که در اختیارمون قرار میگیره ممنون

شیوانا جان کلی تشکر

آهان راستی ساقه موهامم به خاطر روغنا براق و نرم شدن  

گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود(خدایا فقط تو)

سلام شیوانا جون ،من بعد از 35 روز از زدن محلول هنوز موهام میریزه ،روزی 100 تقریبا  ، من پلی کیستیک و تیرویید دارم میگن بدترین ریزش هم برای. این دوتاست ،،، واقعا جای امیدواری هست ک من مو دربیارم،خیلی افسرده شدم

گر نگهدار من آن است که من میدانم.      شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد
با وجود این ک موهامو پسرونه کوتاه کردم بازم میریزع خودمم دارم شاخ در میارم

قبل از استفاده از محلول وقتی موهاتو کوتاه میکردی میریخت

اخه من وقتی پسرونه میزدم نمیریخت

(اینو برا خودم میپرسم)

ممنون بخاطر راهنماییت روغن زیتونم  طبیعیه مال زیتون خودمونه نارگیلشم سعی میکنم همونو بگیرم نزدی ...

بعله خیلی موثره...

تووووووووووجّه توووووووووووجّه                     من کاربریمو لغو میکنم زیییییییییییرا باهاش از تجربیاتم در مورد حکیم  گفتم که واقعا بهش مدیونم، بیماریهای لاعلاجی از من و اطرافیانم خوب کرده و درمانهایی درحد معجزه ازش دیدم بنابراین حاضر نیستم کسی بیاد غیبت اونو به من بکنه و اگرم دفاع کنم بگه تو پول میگیری.آیدی شیوانارو بستم چون هر حرفی نیاز بود گفتم و شونزده ساعت وقت گذاشتم براتون تاپیک جمع بندی زدم.اگرم سوالی دارید از بقیه دوستان توی تاپیک بپرسید همه دوستان پروفسورای محلول دارن.من حقیقتا پنج ماهه شبانه روز پاسخ دادم و دِین خودمو ادا کردم.چیزی ناگفته نمونده. در کنارتون هستم ولی یه دوست معمولی.نه کسی که محلول رو معرفی کرده.جواب سوالاتون رو از توی تاپیک محلول برای کم پشتی مو پیدا کنید.من هشتصد ص خوندم تا این محلول رو پیدا کردم از یک تاپیک خاموش برای شما دو ص تمام تجربیاتم رو جمع آوری کردم از سه سال نتایجی که روی سر حدود چهارصد فرد مختلف دیدم.امیدوارم بهترین استفاده رو بکنید.شیوانا تموم شد کاربریشم بسته شد.دیگه کسی به این نام صدام نکنه لطفا. اینم به تجربیات قبلم تو این چند ماه اضافه شد که بعضیها ممکنه دیرتر جواب بگیرن یا بدون ریزش شروع کنن و بعد از زدن محلول تازه ریزش بگیرن(موهایی که بعدا قرار بوده بریزه میریزه نه موی سالم) اگرم محلول زدید در هیچ حالتی یهو ول نکنید.ممکنه موهاتون بریزه.اگرم میخواید محلول رو بزنید اول تاپیک محلول برای کم پشتی مو رو خوووووب بخونید.چون خیلیا در اثر بدفهمی مدتی اشتباه مصرف کردن
اینجوررری🙌🙌😇😇😃😃😍😍خوبه؟😉

عاااااااااااااااااااالیییییییی😍

کی خستس؟🙋

دششششششششمن🤗🙋

تووووووووووجّه توووووووووووجّه                     من کاربریمو لغو میکنم زیییییییییییرا باهاش از تجربیاتم در مورد حکیم  گفتم که واقعا بهش مدیونم، بیماریهای لاعلاجی از من و اطرافیانم خوب کرده و درمانهایی درحد معجزه ازش دیدم بنابراین حاضر نیستم کسی بیاد غیبت اونو به من بکنه و اگرم دفاع کنم بگه تو پول میگیری.آیدی شیوانارو بستم چون هر حرفی نیاز بود گفتم و شونزده ساعت وقت گذاشتم براتون تاپیک جمع بندی زدم.اگرم سوالی دارید از بقیه دوستان توی تاپیک بپرسید همه دوستان پروفسورای محلول دارن.من حقیقتا پنج ماهه شبانه روز پاسخ دادم و دِین خودمو ادا کردم.چیزی ناگفته نمونده. در کنارتون هستم ولی یه دوست معمولی.نه کسی که محلول رو معرفی کرده.جواب سوالاتون رو از توی تاپیک محلول برای کم پشتی مو پیدا کنید.من هشتصد ص خوندم تا این محلول رو پیدا کردم از یک تاپیک خاموش برای شما دو ص تمام تجربیاتم رو جمع آوری کردم از سه سال نتایجی که روی سر حدود چهارصد فرد مختلف دیدم.امیدوارم بهترین استفاده رو بکنید.شیوانا تموم شد کاربریشم بسته شد.دیگه کسی به این نام صدام نکنه لطفا. اینم به تجربیات قبلم تو این چند ماه اضافه شد که بعضیها ممکنه دیرتر جواب بگیرن یا بدون ریزش شروع کنن و بعد از زدن محلول تازه ریزش بگیرن(موهایی که بعدا قرار بوده بریزه میریزه نه موی سالم) اگرم محلول زدید در هیچ حالتی یهو ول نکنید.ممکنه موهاتون بریزه.اگرم میخواید محلول رو بزنید اول تاپیک محلول برای کم پشتی مو رو خوووووب بخونید.چون خیلیا در اثر بدفهمی مدتی اشتباه مصرف کردن
فامیلای ما بی خبر میرن و میان🤔

از قبل بهشون بسپر بگو یه جا هست اینطوریه رفتید برای خودتون بگیرید برای من هم بگیرید اینم پولش مثلا...

سلام شیوانای عزیزم میشه تو خصوصی بهت پیام بدم 

سلام عزیزم بله حتما😘