2777
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2358793 بازدید | 25721 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE= 50602328 ]به کل کف سر و ساقه مو...همین که چرب بشه کافیه لازم نیست روغن ازش بچکه[/QUOTE] بها ...

سلام دوستان 

خیلی خوشحالم واسه همه تون که موی جدید درآوردین و شماهایی که دارین این محلول رو استفاده میکنید 🤗🤗🤗

عزیزم من به پشت سرم هم میزنم . کلا همه جای سر میزنم . با امشب میشم هفتمین شب ولی محلولم هنوز تموم نشده .

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
سلام عزیزم  بله برای ابروت که عالیه برای مو هم همینطور فقط روغن خوب بخر...مخصوصا روغن نارگیلتو ...

ممنون بخاطر راهنماییت روغن زیتونم  طبیعیه مال زیتون خودمونه نارگیلشم سعی میکنم همونو بگیرم نزدیک تهرانیم.

فقط من چنبار گل سرشو زدم اما زیاد موثر نبود بازم اماحان میکنم و یه سوال دیگه روغن زیتون زدن به مو بعد حمام واسه نرمی اش موثره؟

سلام کسی بوده ازپک ضدریزش ۵۰۴۰ استفاده کرده باشه لطفا بگید..

با این محلولی که شیوانا جون یاد داده ، کی دیگه ۵۰۴۰ استفاده میکنه 😄😄😄

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

بچه هااااااااااا

من چهارشنبه شب محلول و زدم به موهام 4 ساعتی بود بعدش با شامپو عذرا شستم وقتی از حموم اومدم خییییییییییییییلی حس خوبی بود . موهای من لخت هست ولی بعد حموم انقدر نرم شده بود که نگووووووووووووو 

پنجشنبه شب هم دوباره زدم جمعه صبح رفتم حموم 

به ابروهامم زدم بلافاصله بعد زدن خارش داشت ابروهام

خدایااااا شکرت     
بله عزیزم منم حدود۱۰  روز دارم استفاده میکنم ریزشم به روزی ۶ تا رسیده خداروشکر و موهام هم ضخیم ...

😆 خداروشکر، دلم میخاد بزنم ولی من مانع دارم،نمیدونم چجور بزنم. دلم میخاد راحت بزنم کسی چیزی نگه 

یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢

توروخدا یکی جواب منو بده تو اون تاپیک 2 صفحه ای که درباره جزییات این حلول هست یه جا گفته اگه کف سر چرب و ساقه خشکه فقط به ساقه بزنه یه جا هم گفته اگه کف سر چربه حناشو زیاد کنه بالاخره من ندونستم چیکار کنم دیوونه شدم  

خدایا فقط به خودت سپردمش....محافظش باش