2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2370844 بازدید | 25721 پست
راستي شصت ميلش رو هم ده تومن ميگه شصت ميل چقد ميشه🤔🤔

لابد تموم کرده برا من نیم لیتری فرستاد بهش بگو اومد برات بفرسته اگه خیلی عجله داری برو از نیری بازار تجریش بخر

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫
اون یکی دمنوش دیگه چیه بچه ها؟؟؟؟

1- گزنه خشک یک قاشق غذاخوری

2- شنبلیله خشک یک قاشق غذاخوری(خود شنبلیله همونی که سبزی فروشی میفروشه نه تخمش)

این دو قاشق رو باهم مخلوط میکنید و بعد میریزید توی یک لیوان آب جوش درش رو میزارید و میذارید یه گوشه یک ربع بعد صاف میکنید و میخورید

اگر حال داشتید و وقتشم داشتید میتونید روزی سه تا فنجون بخورید بجای یک لیوان اثرش بیشتره و نحوه استفادش اینه

یک قاشق مرباخوری گزنه خشک

در یک فنجون اب داغ و یک ربع بعد صاف کنید و بخورید سه بار در روز

این دمنوش توسط دکترای داروسازی برای دختری که شیمی درمانی میشد تجویز شد که موهاش نریزه 

گزنه آب دهنتون رقیق شد یه چیز شیرین سالم بخورید

برگرفته از تاپیک 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1526220/محلول-برای-کم-پشتی-مو?page=1

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شیوانا جون بجز اون دوتا شامپو که گفتی دیگه چه شامپویی خوبه  دم دستی تر باشه؟؟؟؟

25- من شامپو عذرا یا کندلوس گیر نیاوردم چیکار کنم؟

یه شامپوی گیاهی که ترجیحا ایرانی باشه بخرید شامپو بچه فیروز هم خوبه اگرم خواستید با جوشونده و صاف کرده گل ختمی موتون رو بشورید

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
شیوانا جونی این محلوله باید غلیظ در بیاد؟ اخه مال من رقیق شد بعد موقع گذاشتن همش ریخت رو صورتم و این ...

محلول من رقیق شده . حنام دوتا قاشق مربا خوریه . یادمه یکی از دوستان عکس گذاشتن حناشون رقیق بود و شیوانا جونم تایید کردن ‌.

من با سرنگ میزنم و سریع با دست دیگم ماساژ میدم و محلول میره به خورد کف سر و ریشه موهام ، دیگه چکه نمیکنه .

یه بارم از خواهرم خواستم بریزه برام که اونم خوب بود . با دو دست ماساژ میدادم و زود جذب میشد

محلول من رقیق شده . حنام دوتا قاشق مربا خوریه . یادمه یکی از دوستان عکس گذاشتن حناشون رقیق بود و شیو ...

عه پس از اول خوب دراومده بود من رفتم غلیظش کردم😣😣😣

چه روش خوووووبی داری منم اندفعه اگه خدا بخواد از سرنگ استفاده میکنم خییلی خوبهههه👏👏👏

عه پس از اول خوب دراومده بود من رفتم غلیظش کردم😣😣😣 چه روش خوووووبی داری منم اندفعه اگه خدا بخواد ...

منم از بچه های اینجا یاد گرفتم 😊😊

دیروزم میگفتن تو قوطی شامپو بریزیم بازم راحت تر از سرنگه . من خواستم بریزم ولی دیدم قوطی شامپو نداریم .

سوزن سرنگتو در بیاراا

نيم ليتر نارگيلم ميگه سي و هشت تومن،پس ليتري هفتاد و شش هم نارگيله آقا اينا نيروي نفوذي دارن نرخا ر ...

عزیزم قیمت کجا رو میگی ؟؟

محلول من رقیق شده . حنام دوتا قاشق مربا خوریه . یادمه یکی از دوستان عکس گذاشتن حناشون رقیق بود و شیو ...

فقط قاشق مربا خوری کوچیک نیس؟ خود شیوانا گفت قاشق مربا خوری؟

فقط قاشق مربا خوری کوچیک نیس؟ خود شیوانا گفت قاشق مربا خوری؟

منو به شک انداختی رفتم دوباره تاپیکو خوندم 😁😁

نوشتن : قاشق سرپر مرباخوررررری 

به همین غلظت 😅😅😅

سلام خوبي عزيزم😘 آره اينطوري خوب ميشدا واقعا😍 شما از كجا خريدي روغناتو؟ واسه من مامانم از تربيت ...

ممنونم😘

از منظریه خریدم.شعبه دیگشونم ولیعصره. قبلا ازجای دیگه خریدم زیاد جالب نبود اینبار خیلی خوبه همه نشونه های اصل بودن رو داره.قیمتشم خوبه