2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2370844 بازدید | 25721 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوست جونا چرا اينقدر پول زيادي ميدين ؟ چرا اينقدر خودتونو عذاب ميدين ؟

والا بلله من از روغناي آقاي من خريدم عااااليه به قيمته و الانم نتيجه گرفتم حسسسابي 

پس مشكلتون چيه ديگه ؟من الان 15 باره دارم محلول رو ميزنم ريزشم شده روزي 7-8-10 تا دونه به نظرتون روغنام بد بوده ؟

باع...
دوست جونا چرا اينقدر پول زيادي ميدين ؟ چرا اينقدر خودتونو عذاب ميدين ؟ والا بلله من از روغناي آقاي ...

منم خیلی میدیدم که کاربرا از آقای مِن روغن خریدن و کاملا هم راضی بودن

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
آها راستي يادم رفت بگم بخدا آقاي من پسر خاله ي بنده هم نيستن خخخخخخخخ

منم میخوام از ایشون بگیرم ؛ اگه الان سفارش بدم پولو باید همون موقع بریزم براشون و اینکه پول پستو جلوی در میگیرن یا به حساب همین آقا باید بریزیم ؟

60سی سی نارگیل 8تومن 60سی سی زیتون بکر 4تومن که من 120 سیسی نارگیل و 120سیسی زیتونم گرفتم باتخفیف د ...

حنای خوب هم دارن ایشون

خوشبختی داشتن کسی است که بیشتر از خودش تو را بخواهدوبیشتر از توهیچ نخواهد.
منم میخوام از ایشون بگیرم ؛ اگه الان سفارش بدم پولو باید همون موقع بریزم براشون و اینکه پول پستو جلو ...

عزيزم هزينه پست رو روي وجه روغن هات حساب ميكنه همرو با هم واريز ميكني حتي پول پستو كه از من 7 تومن گرفت بسته ام كه رسيد ديدم هزينه روي خودش ده تومن بوده بنده خدا كمتر گرفته بود وقتي بسته ات بياد ديگه هيچ هزينه اي نمي خواد بدي 

راستي براي من عطر هم تو هر دو سري كه خريد كردم هم زنونه هم مردونه گذاشته بود من عسل هم ازشون خريد كردم عاااااليه

باع...
60سی سی نارگیل 8تومن 60سی سی زیتون بکر 4تومن که من 120 سیسی نارگیل و 120سیسی زیتونم گرفتم باتخفیف د ...

كجاي منظريه؟دور و بر پاساژ سهنديه س؟برم پيداش كنم

♥️خدايا شكرت♥️
روغن امروز عزيزم

آهان ... مرسی

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤