2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2370871 بازدید | 25721 پست
سلام بچه ها،اميدوارم همه تون سالم باشين🙏🏻♥️نترسين اصلا همه چي دست خداست يه سوال:از روغن امروز پرس ...

سلام اگه زودتر میگفتی میگرفتیم نصف میکردیم تازه هزینه ارسالم نصف میشد...ولی خود تبریز روغن گیری خیلی زیاده...من گرفتم!

سلام رفقا

من یکماهه شدم امروز! ینی یک ماهه دارم از محلول استفاده میکنم

فعلا هم پریودم اما چون پریودای طولانی دارم روز در میون روغن مالی می کنم و بعد میرم به گربه شوری ترین حالت ممکن موهامو میشورم!

نمی تونم وقفه بندازم بینش...

آخرین پرنده را هم رها کرده ام، اما هنوز غمگینم... چیزی در این قفسِ خالی هست، که آزاد نمی شود...                

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام بچه ها،اميدوارم همه تون سالم باشين🙏🏻♥️نترسين اصلا همه چي دست خداست يه سوال:از روغن امروز پرس ...

مطمئنی آخه شیوانا گفت زیتون یه لیتر خریده 45 نارگیل نیم لیتر 38 اینکه خیلیه شما میگی😮

عزیزم سلام توی تاپیک جمع بندی یه تاپیک برای این موضوع معرفی کردم🙏

شیوانا جونی این محلوله باید غلیظ در بیاد؟ اخه مال من رقیق شد بعد موقع گذاشتن همش ریخت رو صورتم و اینور اونور

بعد یه چیز دیگه اینکه باید مثل حنا بذاریمش؟ اخه حنا رو یه جوری میذارن یه لایه ی ضخیم رو مو میمونه اینم همونجوریه؟

بعد میشه بی زحمت خودت اندفعه عکس محلولتو بذاری ببینم چه جوری درمیاد

سلام اگه زودتر میگفتی میگرفتیم نصف میکردیم تازه هزینه ارسالم نصف میشد...ولی خود تبریز روغن گیری خیلی ...

سلام خوبي عزيزم😘

آره اينطوري خوب ميشدا واقعا😍

شما از كجا خريدي روغناتو؟

واسه من مامانم از تربيت خريده بود از همينا كه روغن كشي دارن...زياد مطمئن نيستم كه عالي باشه

♥️خدايا شكرت♥️
شیواناجان من اسطوخدوس رو نمینونم بخروم خیلی تلخه کمی توش لیموترش ریختم مزه اش عالیشد بریزم بخورم خوب ...

اون یکی دمنوش دیگه چیه بچه ها؟؟؟؟

خدا جونم مواظب زندگیم باش
راستي شصت ميلش رو هم ده تومن ميگه شصت ميل چقد ميشه🤔🤔

شصت میل اندازه شیشه ی شربت سرماخوردی 

خیلی کمه😕

چقد گروووون میگه من یه شصت میل گرفتم 6تومن از روغن گیری گرفتم بوووش مست میکنه ادمو عالیه دقیقا توصیفات شیواناجون 😉