2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2358232 بازدید | 25721 پست
من یه چیزی میخوام هر کی میدونه بگه لطفا فرشته ها منافذ باز روی پوست رو چطوری ببریم لامصب زیاده

من نمیدونم ولی دوستام نیگفتن گلاب و نارنج خوبه ولی خودم استفاده نکردم چون گلاب موستمو خشک میکنه

گاهی می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳یار است یا ۳۱۳مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟وهربار به خودم میگویم چقدرتربیت کار دشواریست 😔😔
الی جون حنات اتابکه؟؟؟؟ اگه اتابکه میشه بری ببینی کنارش نوشته حنا رنگ جوهر اتابک یا حنا جوهر اتابک

حنام سلطانیه

نتونستم روشو بخونم اما ریختم تو آب و بعد چند ساعت قرمز شد

تازه هم هست

آخرین پرنده را هم رها کرده ام، اما هنوز غمگینم... چیزی در این قفسِ خالی هست، که آزاد نمی شود...                

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حنام سلطانیه نتونستم روشو بخونم اما ریختم تو آب و بعد چند ساعت قرمز شد تازه هم هست

الی جون اگه همه چی محلولت درسته و بازم ریزش داری

پس مطمئن باش توی بدنت یه چیزی کمه

اگه از درون خوب بشی من مطمئنم محلول روی تو هم جواب میده

الی قشنگم نا امید نشو خواهش میکنم تا عید ادامه بده حناتو بریز تو اب ببین قرمز میشه یا مشکی؟ عزیزم ا ...

حنام قرمز شد تو آب

من قبل هر چی بخوام بزنم به دستم حتما دستمو مرطوب می کنم

آخرین پرنده را هم رها کرده ام، اما هنوز غمگینم... چیزی در این قفسِ خالی هست، که آزاد نمی شود...                
من نمیدونم ولی دوستام نیگفتن گلاب و نارنج خوبه ولی خودم استفاده نکردم چون گلاب موستمو خشک میکنه

گلاب و نارنج خوبه ولی 100 سال بگذره جواب میده

ولی برخی کرم یا ماسکها هستن خوب زودتر تاثیر میزارن

1400/02/12** من دیگه ازت چیزی نمی خوام**
الی جون اگه همه چی محلولت درسته و بازم ریزش داری پس مطمئن باش توی بدنت یه چیزی کمه اگه از درون خوب ...

همه چیزم درسته، مطمئنم

فریتینم پایینه ولی دیگه اینقد که حتی با سه ماه استفاده از محلول ریزش من باز روزی 200 تا باشه؟؟!

بچه ها کسی اینجا بوده ک شیوانا مجبورش کرده باشه محلول استفاده کنه؟ ‌هرکه واسه موهاش دکتر رفته باشه میدونه ی نسخه ۴۰ روزه بالای ۳۰۰ میافته با محلول چقدر هزینمون شد؟ 

موهامون تقویت شده الی جان شما ریزشت حالا بخاطره رژیم شدید یا هر چیزی ریزشت خیلی خاص بوده به این فکر کن فدات شم شاید اون رژیم یهوویی ریشه موهاتو سوزونده ریشه سازی ۳ ماه طول میکشه تا عید بخاطر من بزن خواهش میکنم به امام رضا اعتماد کن قشنگم

من خودمم ی مدت موهام جلوش خالی تر شد خودمم هیچی نمیدیدم داداشم اومد با چراغ قوه موهامو نگاه کردگفت کلی مو ریز هست فقط خ نازکن 

کاش بدی کسی موهاتو ببینه موهای ریز اگه نبود بگو موهای نازکتر از موهای خودت میبینه یا نه و یه عکس از کف سرت بگیره خودت با دقت نگاه کن

خدایا دوستت دارم...

بچه ها واقعا ازتون معذرت میخوام اگه ناراحت شدین یا حالتون گرفته شد با حرفام

حلالم کنید

تمام سعیمو می کنم دیگه نیام تو تاپیک

شاد باشید همیشه دوستانم

من هیچ کسو قضاوت نکردم فقط اتفاقاتو گذاشتم کنار هم جیزایی ک دیدم گفتم من خودم دارم استفاده میکنم از ...

اخه شما میگی شیوانا جو بد شد اومد شیوانا از اول گفته بود ۹ اسفند میاد حالا بخاطره ۳ روز زودتر بگیم پیداش شد یه جوریه من ناراحت شدم چه برسه ب شیوانا

چرا نگیم بلیطش جا به جا شده یا زودتر دسترسی ب نت داشته 

به نظرم چیدن اتفاقات اونجوری ک خودمون دوست داریم میشه مثل منافقین در قران اوناهم دروغ نمیگن فقط وقایع رو تغییر میدن البته خدایی نکرده منظورم این نیست ک شما جز این گروهی منظورم اینه ک ناخواسته ممکنه اینطوری قضاوت کرده باشیم 

خدایا دوستت دارم...
از قبل میگرن داشته؟ دقیقا کدوم قسمت سرش درد میگیره؟

میگرن نداشته کل سرش دردمیگیره

من صاحب اعمال خویشم،میراث‌دار کردارهای خویش،زاده اعمال خود،در پیوند با کردار خویش،و متکی بر اعمال خود می‌زیم،و هر فعلی که انجام می‌دهم،نیک یا بدمیراث آن به من می‌رسد
من عاشقم ترک زبان ها هستم یعنی خیلی خیلی دوستشون دارم💟💟💟

عزیزم منم تو رو خیلییییی دوست دارم 

هر کی که هستی 

هر چی که هستی 

وجودتووووو دوست دارم 

مهربون و پر انرژی خودمونی 

❤️❤️❤️❤️❤️

ایاک نعبد و ایاک نستعین
سلام شیوانا جون خوش اومدی عزیزم...منم از نظر رشد ضخامت و پرپشتی نتیجه ای نگرفتم فقط ریزشم که از همون ...

سلام اما جونم😍😍😍😍😘😘😘

دلم برات تنگ شده بودددا

چرا قشنگم آخه یعنی هیچی موی ریز در نیاوردی؟

یه مویی که میریزه بالا و پایینش یه اندازس الان؟

تووووووووووجّه توووووووووووجّه                     من کاربریمو لغو میکنم زیییییییییییرا باهاش از تجربیاتم در مورد حکیم  گفتم که واقعا بهش مدیونم، بیماریهای لاعلاجی از من و اطرافیانم خوب کرده و درمانهایی درحد معجزه ازش دیدم بنابراین حاضر نیستم کسی بیاد غیبت اونو به من بکنه و اگرم دفاع کنم بگه تو پول میگیری.آیدی شیوانارو بستم چون هر حرفی نیاز بود گفتم و شونزده ساعت وقت گذاشتم براتون تاپیک جمع بندی زدم.اگرم سوالی دارید از بقیه دوستان توی تاپیک بپرسید همه دوستان پروفسورای محلول دارن.من حقیقتا پنج ماهه شبانه روز پاسخ دادم و دِین خودمو ادا کردم.چیزی ناگفته نمونده. در کنارتون هستم ولی یه دوست معمولی.نه کسی که محلول رو معرفی کرده.جواب سوالاتون رو از توی تاپیک محلول برای کم پشتی مو پیدا کنید.من هشتصد ص خوندم تا این محلول رو پیدا کردم از یک تاپیک خاموش برای شما دو ص تمام تجربیاتم رو جمع آوری کردم از سه سال نتایجی که روی سر حدود چهارصد فرد مختلف دیدم.امیدوارم بهترین استفاده رو بکنید.شیوانا تموم شد کاربریشم بسته شد.دیگه کسی به این نام صدام نکنه لطفا. اینم به تجربیات قبلم تو این چند ماه اضافه شد که بعضیها ممکنه دیرتر جواب بگیرن یا بدون ریزش شروع کنن و بعد از زدن محلول تازه ریزش بگیرن(موهایی که بعدا قرار بوده بریزه میریزه نه موی سالم) اگرم محلول زدید در هیچ حالتی یهو ول نکنید.ممکنه موهاتون بریزه.اگرم میخواید محلول رو بزنید اول تاپیک محلول برای کم پشتی مو رو خوووووب بخونید.چون خیلیا در اثر بدفهمی مدتی اشتباه مصرف کردن