2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2358241 بازدید | 25721 پست
اقاقیا من هر چی گشتم پیدا نکرون ولی تو همین نی نی سایت ی تاپیک بود پرسیده بودن خیلی راضی نبودن تازه ...

ببین این کرمه مثل همه کرمها طبیعه که شاید بعضی اونو مناسب ندونن شما بهترین مارک رو هم بگی یکی پیدا میشه بگی مناسب پوست من نیست... حقیقتا من که اوایل چند بار زدم به نظرم چیز معمولی بود مثل مرطوب کننده معمولی ولی وقتی بعد یه مدتی دستم خشک شد و زدم تاثیرشو نشون داد مامانم خشکی دستشدر حدیه که ترکهای دستش به روسری میگیره از این راضیه من خودم مدتها از اوره ثمین استفاده میکردم راضی بودم.. ابلیمو گلیسیرین هم زدم خوب بود وازلین هم زدم خوب بود برای بعضی از قسمتهای پوست از این دو تا بیشتر راضی بودم تا مرطوب کننده یا اب رسان.. ببین با پوست شما چطوره این کرم 

خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش،بصیرت در قلبش،وروزی در زندگیش،امین یا رب العالمین
اقاقیا من هر چی گشتم پیدا نکرون ولی تو همین نی نی سایت ی تاپیک بود پرسیده بودن خیلی راضی نبودن تازه ...

منم یه تیوپ استفاده کردم ولی واقعا کرمهای معمولی هم بهتر به پوستم افتاده تا این

البته میگم دستای من خیلی خشکه، شاید برای بقیه خوب باشه

آخرین پرنده را هم رها کرده ام، اما هنوز غمگینم... چیزی در این قفسِ خالی هست، که آزاد نمی شود...                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در مورد ترکهای دست بهتون بگم

اب زیاد بخورید

بدون دستکش به شوینده دست نزنید.

گلیسیرین رو با ابلیمو قاطی کنید توی شیشه بزنید دستتون

بعد هم روغن زیتون رو بمالید دستتون هر لحظه

کرم های مرطوب کننده و ابرسان باید به دست بزنید 

وقتی کرم زدید توی دستشون مشما بکشید 15 دیقیقه بمونه

1400/02/12** من دیگه ازت چیزی نمی خوام**
اما نمی دونم از کی با تاپیک همراهی می کنی اما من تقریبا از صفحه 30 یا 40 اینجام پر امید بودم، پر ا ...

الی جون حنات اتابکه؟؟؟؟

اگه اتابکه میشه بری ببینی کنارش نوشته حنا رنگ جوهر اتابک یا حنا جوهر اتابک

جالبه وقتی اون خانمه گف ی تحقیق طب سنتی یهو شیوانا گف باید برم وقتی جو منفی کل تاپیک و گرفت و آنجیلا ...

نیلوفر جان یکم با احتیاط قضاوت کن خدارو خوش نمیاد یک درصد فکر کن اشتباه کرده باشی میدونی همین تصوراتت ممکنه چقدر اثر منفی بزاره رو دیگران‌؟ فردا روز میتونیم جواب خدا رو بدیم؟ 

شیوانا گفت میره سفر چون تاپیک منفی شد؟ حالا برگشته چون باز تاپیک منفی شد؟ اگه دله شیوانا بگیره چی؟ بعدم منم حس خوبی ب مهربونترین داشتم اما فقط یک نکته تا حالا دیدی شیوانا عکس بزاره؟ بیا تا ندیده پیامتو پاک کن عزیزم باعث رنجش هم نشیم من خودم هنوز موهام خالیه ولی بخدا کلی مو ریز دراوردم حتی بابام هم مو دراورده یکم صبور باشیم

خدایا دوستت دارم...

سلاااام شیوااانا جووونم عززززیززززم😭😭😭😍😍😍😘😘😘

کجا بودی دختتتتر دلمون برات یه ذره شده بووود😢😢😢

چقد ذوووق کردم وقتی اسمتووو دیدمممم🤗🤗😍😍😘😘😄😄😃😃😃😀😀😀

خوووش اووومدی به تاپیک خودت🙏🙏🙏🌷🌷🌷🌷🌷🌷

منم یه تیوپ استفاده کردم ولی واقعا کرمهای معمولی هم بهتر به پوستم افتاده تا این البته میگم دستای من ...

الی قشنگم نا امید نشو خواهش میکنم تا عید ادامه بده حناتو بریز تو اب ببین قرمز میشه یا مشکی؟

عزیزم اقاقیا با پوست نم دار استفاده کن

خدایا دوستت دارم...
نیلوفر جان یکم با احتیاط قضاوت کن خدارو خوش نمیاد یک درصد فکر کن اشتباه کرده باشی میدونی همین تصورات ...

من هیچ کسو قضاوت نکردم فقط اتفاقاتو گذاشتم کنار هم جیزایی ک دیدم گفتم من خودم دارم استفاده میکنم از محلول و الان تو مرحلی ریزشم منتظرم ببینم ریزش قط میشه یا ن

گاهی می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳یار است یا ۳۱۳مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟وهربار به خودم میگویم چقدرتربیت کار دشواریست 😔😔

عزیزم من پوست دستم سیاه بود و بی جون بر عکس پوست صورتم خیلی ناراحت بودم ولی از وقتی اقاقیا میزنم دستام سفید شده و جون گرفته انقدر خوب شده ک راحت انگشتر میندازم عالیه وااااقعا عالیه

خدایا دوستت دارم...