2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2358241 بازدید | 25721 پست
عزیزم یه اشتباه وحشتناک ما اینه که فکر می کنیم ریزش سرسیاه مشکلی نداره و سر سفید بده در حالیکه دقیق ...

بله این مطلبو قبلا از همینجا خوندم ولی با خودم فک کردم وقتی من مشکل خشکیم برطرف شد و پوستم نرم شد و من حداقل از نظر ظاهری تغییر کردم موهام از سر سفید تبدیل به سر سیاه شد .. در هر حال شاید شاید اینم از نوع مسایلی باشه که بین علما اختلافه یا به بدن و وضعیت افراد بستگی داره

خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش،بصیرت در قلبش،وروزی در زندگیش،امین یا رب العالمین
الی جون منم تقریبا مثل شمام ولی یه فرق باهات دارم ببین فک می کنم از یه جا مشکلی دای داره بهت فشار می ...

اما نمی دونم از کی با تاپیک همراهی می کنی

اما من تقریبا از صفحه 30 یا 40 اینجام

پر امید بودم، پر انرژی

یه چیزی میشنوی از شدت امیدواری که داشتم

سعی کردم همه چیز رو مو به مو رعایت کنم

کلی خوشبین بودم، حتی شب یلدا که رفته بودم آرایشگر موهامو سشوار کنه بش گفتم چند ماه بعد میام ببینی چه موهایی دارم... بعد دستور استفاده از محلول رو پرینت گرفتم بردم براش. حالا فک کن برم واسه عید موهامو رنگ کنم بهم بگه این که کمتر هم شده : (((

احساس من کاملا مثبت بود، نتیجه نگرفتم خوب عوض شد. خودمو که نمی تونم گول بزنم

آخرین پرنده را هم رها کرده ام، اما هنوز غمگینم... چیزی در این قفسِ خالی هست، که آزاد نمی شود...                

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم یه اشتباه وحشتناک ما اینه که فکر می کنیم ریزش سرسیاه مشکلی نداره و سر سفید بده در حالیکه دقیق ...

بسته بندی شده تو عطاری یا فروشگاه بزرگ هست من مارک 111 رو گرفتم برای مازندران هم هست

خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش،بصیرت در قلبش،وروزی در زندگیش،امین یا رب العالمین
اما نمی دونم از کی با تاپیک همراهی می کنی اما من تقریبا از صفحه 30 یا 40 اینجام پر امید بودم، پر ا ...

خوب عزیزم از من همیشه به خاطر بسپار هیچ وقت با امید خیلی زیاد کاری رو انجام نده همیشه کمی احتیاط رو داشته باش که ممکنه نشه .. من از اول تاپیک اینجا بودم.. منم نمیگم شرایط رو میشه تغییر داد ولی حداقل میشه عملم رو عوض کنم کمی احساسم تغییر کنه می تونمالان که دارم غصه موهام رو می خورم فک کنم باز خدا رو شکر تو زمانی هستم یه کلاه گیسهای خوبی هست که میشه استفاده کرد... در ضمن الی خشکی پوستت در چه حده؟

آره ان شاءالله دستش برای توهم خوب باشه ازش معجزه ببینی بعد یه عادت که داره هر بیماری تو بدن ببینه ع ...

سلاااااااااام شیوانای گل

خوش اومدی

یه عالمه خبر خوب دارم😆😍

اول اینکه دو ماه گذشت از شروع محلول البته اینو بگم که تو ماه دوم سر جمع دو هفته هم نزدم چون یا مسافرت بودم یا شرایطش نبود

با این حال ریزش موهام نسبت به اوایل خیلی خیلی بهتره

مو ریزه که تا دلت بخواد رو سرم دارم😁😍

خلاصه راضیم ازش تو رو میدوستم که محلول عزیزمو بهم معرفی کردی😍❤

اینم موهام

تو همانی که می اندیشی
خوب عزیزم از من همیشه به خاطر بسپار هیچ وقت با امید خیلی زیاد کاری رو انجام نده همیشه کمی احتیاط رو ...

آخرش امید داشته باشیم یا نه؟!

قرار باشه حد وسط باشه که میشه همون حال و روز قبلیمون که

آخرین پرنده را هم رها کرده ام، اما هنوز غمگینم... چیزی در این قفسِ خالی هست، که آزاد نمی شود...                
خوب عزیزم از من همیشه به خاطر بسپار هیچ وقت با امید خیلی زیاد کاری رو انجام نده همیشه کمی احتیاط رو ...

کلا زیاد مرطوب کننده استفاده می کنم، اما کنار لبامو معمولا باید ده دقیقه قبل از مرطوب کننده با پماد بتامتازون چرب کنم وگرنه بازم خشکی میزنه.

از خشکی دستامم نگم که داغونه. بعد زایمانم چون بشور بشور زیاد داشتم اگزما گرفتم، علاوه بر اینکه همیشه باید مرطوب کننده بزنم بهشون هر شب هم باید با یه پماد ساختنی چرب کنم و دستکش نخی بپوشم و بخوابم

آخرش امید داشته باشیم یا نه؟! قرار باشه حد وسط باشه که میشه همون حال و روز قبلیمون که

امیید داشتن مثل رانندگی میمونه تو امید داری ان شاا... و با تلاشت به مقصد برسی ولی سر راهت هزار مشکل وجود داره با کوچکترین ترمز ناگهانی نباید دست و پاتو رو گم کنی بگی من نمیتونم سریع فرمون رو تو دستت بگیر و ببین چیکار باید بکنی ..باید مسیر رو عوض کنی یا  مهارت رو تقویت کنی یا  اشکال از ابزرا الات ماشینه یا نه اصلا کلا این ماشین مناسب شمانیست و نیاز به مثلا ماشینی با  فرمون هیدرولیک داری... دیگه شرمنده واضحت از این نمیتونم توضیح بدم

کلا زیاد مرطوب کننده استفاده می کنم، اما کنار لبامو معمولا باید ده دقیقه قبل از مرطوب کننده با پماد ...

منم پوستم شدید خشک شده بود ی مدت هر چی میزدم انگار ن انگار پوستم همه جی رو پس میزد الان ی آبرسان شبا میزنم خیلی پوستمو نرم میکنه خالا برم خونه عکس میگیرم میفدستم روغن بنفشه هم پوستمو نرم میکنه و و کرم مرطوب کننده بادام شون هیچ آبرسانی دیگه رو پوستم جواب نداد

گاهی می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳یار است یا ۳۱۳مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟وهربار به خودم میگویم چقدرتربیت کار دشواریست 😔😔
آخرش امید داشته باشیم یا نه؟! قرار باشه حد وسط باشه که میشه همون حال و روز قبلیمون که

داشته باش امید رو از دست نده 

استرس رو بزار کنار

1400/02/12** من دیگه ازت چیزی نمی خوام**
کلا زیاد مرطوب کننده استفاده می کنم، اما کنار لبامو معمولا باید ده دقیقه قبل از مرطوب کننده با پماد ...

مثل منی که.. منم شبا دستکش میزدم میخوابیدم نکنه ترکهای دستم به پرزای پتو گیر کنه ... ببین حتما سبوس رو یه مدتی امتحان کن کرم اوره ثمین برای ترکهای پوستی خیلی خوبه همین کرم اقاقیا هم خیلی خوبه .. اگر میبین ی صرفا با کرم خوب نمیشی بدون مثل من مشکل از داخل داری.. بعد مثلا من یه مدت لبم یه پوسته ای میشد که بعد این همه مدت متوجه شدم از مداد خط لبم بوده چون من همیشه - از وقتی یادم میاد-مشکل ترک لب رو داشتم و  با اینکه کمی صورتم بهتر شده بود فک کردم لبم مقاومه به مرطوب کننده ها و اصلا خوب نمیشه و باهاش کنار اومدم تا امسال که اتفاقی از اون مداد استفاده نکردم 

مثل منی که.. منم شبا دستکش میزدم میخوابیدم نکنه ترکهای دستم به پرزای پتو گیر کنه ... ببین حتما سبوس ...

اقاقیا من هر چی گشتم پیدا نکرون ولی تو همین نی نی سایت ی تاپیک بود پرسیده بودن خیلی راضی نبودن تازه با شیوانا بخثش شد ک داری تبلیع میکنی و کلی حرف بد به همیدیگه زدن😕😕😕😕

گاهی می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳یار است یا ۳۱۳مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟وهربار به خودم میگویم چقدرتربیت کار دشواریست 😔😔
اقاقیا من هر چی گشتم پیدا نکرون ولی تو همین نی نی سایت ی تاپیک بود پرسیده بودن خیلی راضی نبودن تازه ...

عزیزم نه کرم خوبی هست میخای اگر تهرانی با پیک بگیر

اگر شهرستانی با پیک بخریم برات پست کنیم

1400/02/12** من دیگه ازت چیزی نمی خوام**
امیید داشتن مثل رانندگی میمونه تو امید داری ان شاا... و با تلاشت به مقصد برسی ولی سر راهت هزار مشکل ...

اما جون من سه ماهم تموم شده و دیگه به مقصد رسیدم

ولی نتیجه نگرفتم

دیگه مجالی برای دلداری دادن به خودم ندارم

مثل منی که.. منم شبا دستکش میزدم میخوابیدم نکنه ترکهای دستم به پرزای پتو گیر کنه ... ببین حتما سبوس ...

اما مثلا چجور مشکل داخلی؟

کرم اوره و اقاقیا کوچکترین اثر مثبتی برای من نداره

لبم هم زیاد خشک میشه، منتهی وقتی آب کم بخورم. یه مدت هم یه ترک بدجور روش داشتم که اصن بسته نمیشد. محافظ لب کیو وی درمانم کرد. آب به آتیشه