2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2358339 بازدید | 25721 پست
گلم سقف ارزوهات ت رو بالا ببر من که فقط ریزشم کم شد و موهام نرم شد به بقیه فک کن که رشد و ضخامت داشت ...

اما نمی دونی چه موهایی برای خودم تصور کرده بودم

اما حتی ریزشم کم نشد، قطع شدنش دیگه پیشکش

ضخامت و موی جدید هم که هیچی

تازه خالی هم شد جلوی موهام

ینی چشمم میفته به جلوی سرم قلبم درد می گیره

من کلی امیدوار بودم، حتی اولین نفری بودم که رو شیشه ی محلولم برچسب جادویی چسبوندم

شیوانا گفت روغناتو عوض کن، با اینکه میدونستم روغنام خوبه بازم روغن امروز خریدم

حنامو عوض کردم که نکنه یه وقت مشکل از اون نباشه

اما هیچ تغییری نکرد

حتی بعد هفته ششم هم که خارش گرفتم موریزه ای در نیومد

آخرین پرنده را هم رها کرده ام، اما هنوز غمگینم... چیزی در این قفسِ خالی هست، که آزاد نمی شود...                
الی جونم قهر نکن از ما 😢😢😢😢😢

تی تی جونم قهر نمی کنم که

فقط دوس ندارم ناراحتتون کنم

آخرین پرنده را هم رها کرده ام، اما هنوز غمگینم... چیزی در این قفسِ خالی هست، که آزاد نمی شود...                

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الی جون شما همونی الی هستی که به من میگفتی تو من هستی؟ اخه انگار عکس کاربری عوض شده... درضمن و ...

آره اما جون خودم هستم

عکس کاربری و امضامو عوض کردم

اینقد تعرفا زیاد بود ب قول دوستمون ماهواره ای ک همه انتظار معجزه داشتن ولی نا امید نباش دوست من همه چی درست میشه

گاهی می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳یار است یا ۳۱۳مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟وهربار به خودم میگویم چقدرتربیت کار دشواریست 😔😔
اما نمی دونی چه موهایی برای خودم تصور کرده بودم اما حتی ریزشم کم نشد، قطع شدنش دیگه پیشکش ضخامت و ...

سبوس و پیاز رو می خوری؟

خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش،بصیرت در قلبش،وروزی در زندگیش،امین یا رب العالمین
تی تی جونم قهر نمی کنم که فقط دوس ندارم ناراحتتون کنم

نه بیا بگو شاید باهم تونستیم یه راه حلی پیدا کنیم

ما هممون اینجا مجازی هستیم ولی به لطف خدا ببین دلامون چقدر بهم نزدیک شده

وایه خوشحالی هم شاد میشیم واسه غم همدیگه غصه میخوریم

درخواستمو قبول کن باشه

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
سبوس و پیاز رو می خوری؟

پیاز میخورم، سبوس نه

دمنوش گزنه و شننبلیله رو دو ماه خوردم بعد کمش کردم. چون دکتر طب سنتی به مامانم گفته بود فقط 40 روز مصرف بشه

اینقد تعرفا زیاد بود ب قول دوستمون ماهواره ای ک همه انتظار معجزه داشتن ولی نا امید نباش دوست من همه ...

مرسی عزیزم

نه بیا بگو شاید باهم تونستیم یه راه حلی پیدا کنیم ما هممون اینجا مجازی هستیم ولی به لطف خدا ببین دل ...

تی تی مهربونم

هیچ راهی نداره

من همه موادمو عوض کردم، همه دستورات شستن صحیح موها رو انجام دادم

دمنوش خوردم

نشد دیگه

بعد سه ماه تازه بگردم دنبال راه حل آخه : (((

پیاز میخورم، سبوس نه دمنوش گزنه و شننبلیله رو دو ماه خوردم بعد کمش کردم. چون دکتر طب سنتی به مامانم ...

الی جون من به وضوح وقتی سبوس می خوردم (الان ی سری مشکل دارم وقت ندارم بخورم) پوستم اصلا خشک نمیشد و موهایی که میریخت همه سرشون سفید بود ولی تقریبا بیشترشون تبدیل به سرسیاه شدن الان با اینکه قرص هیرویت رو می خورم ولی به نظرم سبوس یه چیز دیگه ای هست من کمبود ویتامین گروه بی رو به صورت خشکی پوست احساس می کنم شاید برای شما به صورت ریزش داره خودشو نشون میده سبوس رو حتماا امتحان کن

خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش،بصیرت در قلبش،وروزی در زندگیش،امین یا رب العالمین
تی تی مهربونم هیچ راهی نداره من همه موادمو عوض کردم، همه دستورات شستن صحیح موها رو انجام دادم دمن ...

الی جون منم تقریبا مثل شمام ولی یه فرق باهات دارم ببین فک می کنم از یه جا مشکلی دای داره بهت فشار میره درسته نمیشه کاری کرد ولی احساس روکه میشه تغییر داد ..  ببین حتما تیوری انتخاب دکتر علی صاحبی رو گوش کن

الی جون من به وضوح وقتی سبوس می خوردم (الان ی سری مشکل دارم وقت ندارم بخورم) پوستم اصلا خشک نمیشد و ...

عزیزم یه اشتباه وحشتناک ما اینه که فکر می کنیم ریزش سرسیاه مشکلی نداره و سر سفید بده

در حالیکه دقیقا برعکسه

اینو دوست بهار تو یه مقاله انگلیسی خونده بود

من شک کردم و خودم از دکتر پرسیدم

گفت سر سیاه ها موهای جوونی هستن که نباید بریزن : (

من امروز آخرین هیرویتمو میخورم، دوره م تموم میشه

و بعد این به تجویز دکتر هیر فولیک ول وومن میخورم

ولی چون خشکی پوست دارم حتما به پیشنهادت عمل می کنم

فقط نمی دونم سبوس رو از کجا باید تهیه کنم

الی جون منم تقریبا مثل شمام ولی یه فرق باهات دارم ببین فک می کنم از یه جا مشکلی دای داره بهت فشار می ...

https://www.aparat.com/v/rnhCM/اعجاز_تئوری_انتخاب_%7C_علی_صاحبی

https://www.aparat.com/v/rnhCM/اعجاز_تئوری_انتخاب_%7C_علی_صاحبی

اینم بگم نفسم از جای گرم بلند نمیشه دقیقا زمانی این ویدیو رو دیدم که دقیقا همین مشکل کمر خود دکتر رو داشتم با این تفاوت که فقط در حد نماز و دستشویی میتونستم راه برم