2777
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2358392 بازدید | 25721 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جالبه وقتی اون خانمه گف ی تحقیق طب سنتی یهو شیوانا گف باید برم وقتی جو منفی کل تاپیک و گرفت و آنجیلا داشت از حکیم‌ و کارش میگفت ک اونچیزی نیست ک تعریف شد شیوانا زودتر موعد پیداش شد حالا یار مهربون میگه کنکور داشتم باید برم...من ک دارم محلول میزنم ولی خدا کنه این همه امید ناامید نشه و سرکاری نباشه

گاهی می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳یار است یا ۳۱۳مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟وهربار به خودم میگویم چقدرتربیت کار دشواریست 😔😔
بچه ها یعنی با زدن محلول پریودتون جابجا نمیشه ؟ من قبلش به موقع بود ولی از زمان محلول همش داره جابجا ...

من تو دوران پریودم محلول نمیزنم

شاید واسه این پریودم تغییر نکرده

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

سلام

صبحتون بخیر

همزمان با بازگشت غرور آفرین شیوانا، منم دیروز سه ماهه شدم

ولی هیچی به هیچی

نه تنها موریزه ای ندیدم، حتی یکی

که جلوی موهام خالی هم شده. بخدا قبلا اینجوری نبود...

آخرین پرنده را هم رها کرده ام، اما هنوز غمگینم... چیزی در این قفسِ خالی هست، که آزاد نمی شود...                

دیروز داشتم فکر می کردم شاید تنها نکته مثبتی که استفاده از محلول برای من داشت همین امیدی بود که تو دلم جوونه زده بود

هرچند بعد دو ماه دیگه ته دلم لرزید

الانم که سه ماه کامل شد و دیگه واقعا جائی برای صبر کردن نمونده

ولی این ناامیدی شدیدی که حالا دارم....

کاش هیشکی مث من نباشه حالش

آخرین پرنده را هم رها کرده ام، اما هنوز غمگینم... چیزی در این قفسِ خالی هست، که آزاد نمی شود...                

حتی ریزشم کم نشد، هیچی هیچی

من از کسی دلگیر نیستم، جز خدا

دلخوش کردنم با کم شدن ریزش چقد براش کار داشت که همونم نکرد آخه...

سر صبح و حس خوب این که یکی به یادته چقدر خوبه... خدا رو شکر گلم همه کار رو دارم انجام میدم هیجدهم سه ...

خوش بحالت اما جون

من که حتی همینم ندارم

کلا عادت کردم به اینکه تو ذهن کسی نمونم

که کمرنگ باشم و زود فراموش بشم

خوش بحالت اما جون من که حتی همینم ندارم کلا عادت کردم به اینکه تو ذهن کسی نمونم که کمرنگ باشم و ز ...

الی جون شما همونی الی هستی که به من میگفتی تو من هستی؟ اخه انگار عکس کاربری عوض شده... درضمن والا من هر جا برم با اینکه ادم فوق العاده خوش اخلاق و مهربونی هستم ولی باور کن وقتی تو ی دورهمی یه زمانی  نباشم بازم کسی خبری ازم نمی گیره چیکار کنیم واسه اینم غصه بخوریم غصه دونم به خدا پره به اینا دیگه نمیرسه....

خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش،بصیرت در قلبش،وروزی در زندگیش،امین یا رب العالمین
من تهرانیم مامان بابام هم تهرانین پدربزگم به اونطرف مال حدودای استان مرکزی ان که البته من شکلشم نبرد ...

سلام شیوانا جون 😊من یک هفته هرروز دارم ازمحلول ب ابروهام میزنم .مو ریزه دراورده. مقدارموادم هم نصف لیوان (ازاون دسته دارا) روغن زیتون فرابکر،نصف لیوان روغن نارگیل خوراکی+ دو ق مرباخوری سرخالی حنا . الان سه روزه ابروهام خیلی میخاره. دیروز چشمَم بعد زدن محلول خارید سه تامژه پشت سرهم ازیک چشمم افتاد . اینا طبیعیه ؟؟ ممنون میشم جواب بدی . 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
امیدوارم بتونم جلوی خودمو بگیرم و دیگه نیام تو این تاپیک

الی جونم قهر نکن از ما 😢😢😢😢😢

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
خوش بحالت اما جون من که حتی همینم ندارم کلا عادت کردم به اینکه تو ذهن کسی نمونم که کمرنگ باشم و ز ...

گلم سقف ارزوهات ت رو بالا ببر من که فقط ریزشم کم شد و موهام نرم شد به بقیه فک کن که رشد و ضخامت داشتن.. راستی سبوس و پیاز میخوری؟

خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش،بصیرت در قلبش،وروزی در زندگیش،امین یا رب العالمین