2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2358203 بازدید | 25721 پست
بچه ها واقعا ازتون معذرت میخوام اگه ناراحت شدین یا حالتون گرفته شد با حرفام حلالم کنید تمام سعیمو ...

دختر منظور بچه ها اینه تو هم قوی باشی و فکر بد نکنی نیای تاپیک چی هست ما همه باهم دوست هستیم و به هم کمک میکنیم 

تو هم قوی باش و استرس رو بریز دور

1400/02/12** من دیگه ازت چیزی نمی خوام**

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام اما جونم😍😍😍😍😘😘😘 دلم برات تنگ شده بودددا چرا قشنگم آخه یعنی هیچی موی ریز در نیاوردی؟ ی ...

سسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسلام خوش اومدی مهربون شیوانا استاد بزرگ

سلام شیوانا خوبی  رسیدن بخیر چه خبر کجابودی خوش گذشت سلامتی

شلام یاشی جونم خبر گوشتو که بهتر شده دوستان دادن خودت چطوری؟😍دعاگوت هستم

تووووووووووجّه توووووووووووجّه                     من کاربریمو لغو میکنم زیییییییییییرا باهاش از تجربیاتم در مورد حکیم  گفتم که واقعا بهش مدیونم، بیماریهای لاعلاجی از من و اطرافیانم خوب کرده و درمانهایی درحد معجزه ازش دیدم بنابراین حاضر نیستم کسی بیاد غیبت اونو به من بکنه و اگرم دفاع کنم بگه تو پول میگیری.آیدی شیوانارو بستم چون هر حرفی نیاز بود گفتم و شونزده ساعت وقت گذاشتم براتون تاپیک جمع بندی زدم.اگرم سوالی دارید از بقیه دوستان توی تاپیک بپرسید همه دوستان پروفسورای محلول دارن.من حقیقتا پنج ماهه شبانه روز پاسخ دادم و دِین خودمو ادا کردم.چیزی ناگفته نمونده. در کنارتون هستم ولی یه دوست معمولی.نه کسی که محلول رو معرفی کرده.جواب سوالاتون رو از توی تاپیک محلول برای کم پشتی مو پیدا کنید.من هشتصد ص خوندم تا این محلول رو پیدا کردم از یک تاپیک خاموش برای شما دو ص تمام تجربیاتم رو جمع آوری کردم از سه سال نتایجی که روی سر حدود چهارصد فرد مختلف دیدم.امیدوارم بهترین استفاده رو بکنید.شیوانا تموم شد کاربریشم بسته شد.دیگه کسی به این نام صدام نکنه لطفا. اینم به تجربیات قبلم تو این چند ماه اضافه شد که بعضیها ممکنه دیرتر جواب بگیرن یا بدون ریزش شروع کنن و بعد از زدن محلول تازه ریزش بگیرن(موهایی که بعدا قرار بوده بریزه میریزه نه موی سالم) اگرم محلول زدید در هیچ حالتی یهو ول نکنید.ممکنه موهاتون بریزه.اگرم میخواید محلول رو بزنید اول تاپیک محلول برای کم پشتی مو رو خوووووب بخونید.چون خیلیا در اثر بدفهمی مدتی اشتباه مصرف کردن
سلام صبحتون بخیر همزمان با بازگشت غرور آفرین شیوانا، منم دیروز سه ماهه شدم ولی هیچی به هیچی نه ت ...

سلام الی

عکس کاربریتو عوض کردی نشناختمت

بمیرم برات چرا آخه😫😫😫😫

خدایا منو شرمنده دوستم نکن

تووووووووووجّه توووووووووووجّه                     من کاربریمو لغو میکنم زیییییییییییرا باهاش از تجربیاتم در مورد حکیم  گفتم که واقعا بهش مدیونم، بیماریهای لاعلاجی از من و اطرافیانم خوب کرده و درمانهایی درحد معجزه ازش دیدم بنابراین حاضر نیستم کسی بیاد غیبت اونو به من بکنه و اگرم دفاع کنم بگه تو پول میگیری.آیدی شیوانارو بستم چون هر حرفی نیاز بود گفتم و شونزده ساعت وقت گذاشتم براتون تاپیک جمع بندی زدم.اگرم سوالی دارید از بقیه دوستان توی تاپیک بپرسید همه دوستان پروفسورای محلول دارن.من حقیقتا پنج ماهه شبانه روز پاسخ دادم و دِین خودمو ادا کردم.چیزی ناگفته نمونده. در کنارتون هستم ولی یه دوست معمولی.نه کسی که محلول رو معرفی کرده.جواب سوالاتون رو از توی تاپیک محلول برای کم پشتی مو پیدا کنید.من هشتصد ص خوندم تا این محلول رو پیدا کردم از یک تاپیک خاموش برای شما دو ص تمام تجربیاتم رو جمع آوری کردم از سه سال نتایجی که روی سر حدود چهارصد فرد مختلف دیدم.امیدوارم بهترین استفاده رو بکنید.شیوانا تموم شد کاربریشم بسته شد.دیگه کسی به این نام صدام نکنه لطفا. اینم به تجربیات قبلم تو این چند ماه اضافه شد که بعضیها ممکنه دیرتر جواب بگیرن یا بدون ریزش شروع کنن و بعد از زدن محلول تازه ریزش بگیرن(موهایی که بعدا قرار بوده بریزه میریزه نه موی سالم) اگرم محلول زدید در هیچ حالتی یهو ول نکنید.ممکنه موهاتون بریزه.اگرم میخواید محلول رو بزنید اول تاپیک محلول برای کم پشتی مو رو خوووووب بخونید.چون خیلیا در اثر بدفهمی مدتی اشتباه مصرف کردن

باور کن من موهام ریزشش قطع نشده میرزه 

رشد نکرده 

مو در نیاورده 

ولی مشکلم چیزی دیگه هس مریضم فعلا

بنظرم عزیزم تو هم برو دکتر ممکنه اصلا بگه یه چیزی توی بدنت کمه نمیدونم مشکل هورمون 

شایدم اینا همون موهای بی جون هستن صبرو و قوی باش ماهم کنارت هستیم

بچه ها من یه مدت درست کردم روغن زیتونم خوبه حنامو مارکشو ندیدم به نظر خوبه و روغن نارگیل رو از آقای من گرفتم خوب نبود الان سفارش دادم بیارن اما جلوی موهام افتضاح خالی شده انقد که دارم از غضه میمیرم به نظرتون از محلول بوده قشنگ قد یه سکه جلوی موهام ریخته هرجا محلول بیشتر زدم بیشتر خالی شده از شنبه میخام باز شروع کنم اما راستش ترسیدم تروخدا کمک

شلام یاشی جونم خبر گوشتو که بهتر شده دوستان دادن خودت چطوری؟😍دعاگوت هستم

مرسی اره گوشم بهتره شده و گلو و غدههای چرکی گلو و بدنم مونده و بی جونی و بی حالی زیاد

چه خبر

مرسی عزیزم

سلام شیواناجون خوبی رسیدن به خیر من همچنان دستورشیروانجیری که شمابراکمبودکلسیم داره بودی انجام میدم  یه سوال درباره نان جوداشتم میگن صبحانه ازش بخوری ریزش موروخوب میکنه ودرلاغری موًثره نظرشماچیه گلم

باخداباش پادشاهی کن بی خداباش هرچه خواهی کن
کلا زیاد مرطوب کننده استفاده می کنم، اما کنار لبامو معمولا باید ده دقیقه قبل از مرطوب کننده با پماد ...

الی جون منم قبلا اگزما  دست داشتم دکتر و دارو و اینا می رفتم یا پماد ساختنی میدادن یا کورتن باور کن از وقتی کاملا اتفاقی و با دودلی وازلین خریدم و روزا بعد از شستن دست و هرشب مرتب به دستام می زنم  کاملا پوستم خوب شده حتی ترکای کف پام هم با همین وازلین ساده خوب خوب شده  بچه گیام وقتی مامانم پازلین استفاده می کرد بهش می خندیدم می گفتم بی کلاسی ولی الان معتقدم قدیمیا از ما باکلاسترن

اینجا همه چی درهمه 

ارزو شماموهات چرب؟شما کاشت انجام دادی خواهرات جی اونا جنس موهاشون چیه و ایا حد شما کمه موهاشون و ایننکه اونا کاشت زدن؟

زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم