2777
2789
عنوان

معلما شما چجوری به کاراتون میرسید

303 بازدید | 19 پست

خیلی گیجم . احساس میکنم کلی کار دارم ولی نمیدونم چیکار کنم . یادم میره چه کارایی باید انجام بدم از یه طرف آماده گردن تدریسهام هست از یه طرف ضمن خدمت و کارای حاشیه که انگار مهمتر از تدریس شده . اقدام پژوهی و فلان وبینار و ....

اصلا سرم درد گرفته شما چجوری تقسیم بندی میکنید به همه کارا میرسید ؟

کارای تو خونه خیلی بیشتر از کارای تو مدرسه هست انگار دوست ندارم انقدر وقت تو خونم گرفته بشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانم سالهاست معلمه

ب همه کارش میرسه ۵/۵ بیدار میشه ناهار میپزه

گاهی هم پدرم ناهار میپزه یا از بیرون میخره

پنج شنبه ها تمیز کاری و اتو و جارو اینا رو انجام میده

لباسا رو هم روزانه میشوره با ماشین

ظرفا رو هم ک باز ماشین میشوره

خریدا و مرتب کردن خونه هم با پدرمه همیشه

سمت ضمن خدمت هم نرفته تابحال

چندتا جشنواره تدریس شرکت کرده اول شده

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..

مامانم سالهاست معلمهب همه کارش میرسه ۵/۵ بیدار میشه ناهار میپزهگاهی هم پدرم ناهار میپزه یا از بیرون ...

چه امضای قشنگی

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

مامانم سالهاست معلمهب همه کارش میرسه ۵/۵ بیدار میشه ناهار میپزهگاهی هم پدرم ناهار میپزه یا از بیرون ...

درسته عزیزم . من بیشتر منظورم به مدیریت کارای مربوط به مدرسه و اداری بود . 

تو شاد تو چندین گروه مختلف عضو هستیم دائم پیام میزارن مثلا فلان بخشنامه اومده اینجوری کنید اونجوری کنید منظورم به اینا بود

🥲😍🌺قشنگ شمایی عزیزم

فدات عزیزم🌼🌻🌷😘

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

درسته عزیزم . من بیشتر منظورم به مدیریت کارای مربوط به مدرسه و اداری بود . تو شاد تو چندین گروه مختل ...

مادرم آموزگار استثنایی هستن

دیدم طول روز برای طرح سوال و کوییز وقت میذارن

نقاشی میکشن برای بچه ها پرینت میگیرن

ولی بیشتر کارای مدرسه رو تو همون تایم مدرسه انجام میدن.

کم پیش میاد تو خونه یا مجازی کاری پیش ببرن.

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..

من صبح ساعت هفت و نیم مدرسه هستم و 12 خونه .

ناهارم رو از صبح آماده میذارم ک اومدم فقط بپزم .

میام میپزم ، ماشین لباسشویی میزنم ، کارای خونه تمام ک شد ، همسرم تا دو نیم میاد ناهار میخوریم و ی استراحت و رسیدن ب مدرسه و مشق دخترم ک خودش اصلا نمی‌خونه کلاس هفتم هست .

روزای چهارشنبه تمیزکاری خونه 

روزای پنجشنبه هم پودمان دارم تا عصر .

جمع استراحت و غذا با همسر 

ولی

♥️با افتخار معلم هستم ♥️