2777
2789
عنوان

عصبی امممممم

391 بازدید | 42 پست

صبحی شوهرم خواسته شیرخشک درست کنه برای بچه سماور رو بلند کرده و خوابیده سماور قشنگ به ی گلوله زغال تبدیل شده بازم زبونش درازه میگه تقصیر توعه اگه تو شیر خشک درست میکردی نمیسوخت گفتم من خواب بودم بیدارم میکردی میگه دلم نیومد گفتم پس حرف نزن برگشته میگه مادر شلخته و بی نظمی هستی خودت باید بیدار بشی شیر بدی ن من بیدارت کنم 😐گفتم خسته بودم انقدر کار میکنم توان نبود برگشته میگه صب تاشب خونه ای پس چیکار میکنی منم گفتم این بجه ها هندونه دمه هستن از نور افتاب بزرک شدن بهم برخورد قهر کردم حالا هعی میاد میگه فدات شم قربونت برم من ک هیچی نگفتم دوس دارم بزنم زیر گوشش 

اگه شوهراتون صبح زود میرن سرکار و شب برمیگردن خوشحال باشید تو خونه بودنشون گاهی خیلی رو مخههه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زندگی ازین بالا پایینا داره

هممون داریم

دیگه داره نازتو میکشه، در همین حد براش ناز کن

یه ریز نیشخندی بزن و تموم کن

بعدا سر فرصت بهش توضیح بده هر چیزی رو نباید بگه ،دلت میشکنه

ولی الان بخوای لج کنی، تبدیل ب قهر دو طرفه میشه و تا ۱۰ روز باید اخم و تخمش رو تحملش کنی

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁

عزیزم درکت میکنم منم خیلی برام پیش میامد وای که چقدر خسته و عصبی بودم و صدتا کتری و سماور سوزاتدم

یک فلاکس  را بردار توش اب جوشیده ولرم  بریز اب را برات تقریبا تو همون دما نگه میداره تا ۲۴ ساعت راحتی 

من از همسرم وقتی خونس متنفرم ...اصلا عزا میگیرم وقتی میدونم قراره چندروز پیش من باشه یا تعطیلیه ...

حالا دیگه قهر نکن ، ی حرفی زد ،ی حرف هم شنید ...چه قهر باشی، چه اشتی اون حرفشو زده و دیدگاهش اینه ، سعی کن بیشتر روی ارامشت تمرکز کنی ، سماور هم فدای سرتون ....خوبه که خودتون و بچتون سلامتین ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
همسرت خیلی مهربونه

بهم میکه شلخته و تنبل تمامه زحماتم رو ک از صب پا میشم تا شب انجام میدم بی ارزش جلوه داده تازه سماور جهازم رو سوزونده سیاه سیاه شده 

این مهربونه ؟؟؟؟

زندگی ازین بالا پایینا دارههممون داریمدیگه داره نازتو میکشه، در همین حد براش ناز کنیه ریز نیشخندی بز ...

واقعن دکترای روانشناسی دارین؟ 

چادری گشتنِ من قصه نابی دارد🌸🙃🌱                          عاشق کلی روسری رنگی رنگی زیرِ چادرم که ارثیه مادرم زهراست💖🌱 امام حسین خودت گذاشتی رو سرم، خودتم حفظش کن🙃🙏❤️                                                         آرزو میکنم عاشق خدا شید💜🌱🌸                         اگر ایرادی تو رفتار و گفتار من می‌بینید تماما به خودم نسبت بدید نه به دین و مذهبم🙏🌱💛.                                                              اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🙃🌸 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین🖤🌱     

زنداداش من اب جوشیده رو میذاشت ولرم میشد میریخت تو فلاکس. برا شیر خشک شبا دم دیقه سماور روشن نکنن

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
عزیزم درکت میکنم منم خیلی برام پیش میامد وای که چقدر خسته و عصبی بودم و صدتا کتری و سماور سوزاتدمیک ...

باورت نمیشه فلاکس کنار دستش بود فقط سماور زبون بسته رو سوزوند

من از همسرم وقتی خونس متنفرم ...اصلا عزا میگیرم وقتی میدونم قراره چندروز پیش من باشه یا تعطیلیه ...ح ...

اممممم خواستم بگم شما خیلی خوبین 😍🌱💜

نمیدونم واقعن... حس میکنم شخصیت والایی دارین... خیلی میفهمین خیلی حواستون به طرز گفتارتون هست.. 

خلاصه که آفرین بهتون🙃💛😅

چادری گشتنِ من قصه نابی دارد🌸🙃🌱                          عاشق کلی روسری رنگی رنگی زیرِ چادرم که ارثیه مادرم زهراست💖🌱 امام حسین خودت گذاشتی رو سرم، خودتم حفظش کن🙃🙏❤️                                                         آرزو میکنم عاشق خدا شید💜🌱🌸                         اگر ایرادی تو رفتار و گفتار من می‌بینید تماما به خودم نسبت بدید نه به دین و مذهبم🙏🌱💛.                                                              اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🙃🌸 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین🖤🌱