2777
2789
عنوان

پسری که دیر سین میزنه و جواب میده

2343 بازدید | 50 پست

بچهااا دارم با یکی اشنا میشم خب😂بعد قبلا میشناختیم همو چندسال پیش برخورد داشتیم باهم

بعد این الان ده روزی هست داریم صحبت میکنیم باهم

بعد پیامش ک میدم دیر جواب میده 

بعد منم گفتم مثل اینکه شما تمایلی نداری برای اشنایی و….

بعد گفت نه من دوست دارم خودت اینو خوب میدونی و این حرفا

اما واقعا کلافه شدم از دیر جواب دادنش حس میکنم داره بازی روانی راه میندازه مثلا منو جذب کنه😂حالا منم میخوام دیگه پیاماشو بعد شیش هفت ساعت جواب بدم

نظرتون چیه؟؟

پسری ک زود سین میزنه یا بیکاره یا بیکاره بده اون درگیرکاره

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازده آبان روزی بود که با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر دفعه کسی ی روز بعد جوابتو میده تو هم همون کارو کن . 

هم خودت آسوده ای هم ...

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

زیاد علاقه نداره

خودتو کوچیک نکن

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

مگه زود جواب بده یعنی علاقه داره؟

نه

ولی این حوصله ی نقش بازی کردنم نداره

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

خب شما با شخص منطقی در ارتباط نیستی

کسی که برای جذابیت دنبال اذیت کردن هست شاید اولش جالب باشه ولی بعد که کار اعصابتون به تراپیست افتاد سر کارهای دیگه‌اش متوجه میشین که باید منطقی تر واسه شناخت همدیگه پیش میرفتین 

منم دیر سین میزنم ولی از قصد نیست، می‌خوام وقتی حوصله دارم جواب بدم نه زمانی که بی حوصله ام، ولی خب طرف مقابل ناراحت بشه حق داره، تو هم برای جبران مثل خودش دیر سین بزن😁☝🏻

Am my demon.. حسبـی الله🎐🎑