2821
2789
دومین بچه شونه منم حامله ام اولیم...گل که دیگه زیاده روی هدیه چی ببریم؟؟؟

بستگی به شئونات خانواده شون داره از مادرشوهر بپرس ببین چی رسمشونه بعضیا طلامیدن همه تو خانواده شون بعضیا نه بستگی به اون وضیت مالی و رسوم خانواده داره

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شکلات و شیرینی نباشه نمیشه

گلم شما خودت که همه چیزو گفتی ن نمی‌خواد چرا سوال میپرسی پس همون که مد نظرت هست انجام بده دیگه 😂

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
ما رسم مونه برا بچه طلا و شیرینی و‌ دسته گل میبریم

نه ما فقط سکه پارسیان می بردیم 

الان هم که گرونیه نمیدونم شوهرم میحاد چیکار کنه برا منم که الان حامله ام میگه طلا نمیتونم بخرم 😢

راس حسین(علیه السلام) به نیزه ها.... آتیش زدن به خیمه ها 
گل ببر همراه کادو کادو یا پول باشه یا سکه حالا مونده به ارتباطتتون یکی ربع سکه میده یکی نصف سکه یکی ...

چه خبره🤒

چه خبره🤒

ما برای اکثر نوزاد های درجه یک فامیل ربع بردیم

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت. از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندانی یک سگ را دلگرمی و قفس یک بلبل را موسیقی میپندارند ، عشقی فوران نخواهد شد. ما چه میدونیم آدمایی که امروز میبینیم با چه حالی سرپان پس یا مهربون باشیم یا ساکت. خانما لطفا اگه حتما کارم دارید درخواست بدید فقط♡

گلم شما خودت که همه چیزو گفتی ن نمی‌خواد چرا سوال میپرسی پس همون که مد نظرت هست انجام بده دیگه 😂

😄 آخه نمیدونم چقدر باید پول بدیم زشت نباشه 

میخواستم ببینم به جای سکه و طلا چی میشه داد

بیمارستان باید برم؟؟ یا برم تو خونه؟ خونه بابام که بودم برا کسی که بچه اش ب دنیا می امد ما شیرینی نم ...

اگر بیمارستان بری کادوش همونجا بدی بهتره تو خونه سخته هم مهمونداری هم بچه داری هم مریضداری بهتره همه بیمارستان برن 

😄 آخه نمیدونم چقدر باید پول بدیم زشت نباشه میخواستم ببینم به جای سکه و طلا چی میشه داد

گلم الان پول بخوایی بدی همون دو‌تومن‌دیگه کمتر که ندی بهتره ؛ ی کارت هدیه دو میلیونی بگیر چند وقت دیگه خودت زایمان می‌کنی همینو؛ بهت بر مگیردونه 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
منم جاریم بارداره نظرم اینه دو سه تومن ببریم

🫤 من شوهرم برا تولدم قرار یه پاور بانک یه تومنی برام بخره دستش به پول خونه اس ک باید بده اگه بخواد برا جاریم یه تومن بزاره من که خون خونم و میخوره 

نه ما فقط سکه پارسیان می بردیم الان هم که گرونیه نمیدونم شوهرم میحاد چیکار کنه برا منم که الان حامله ...

خب پس یه لباس قشنگ برای بچه بخرید 

و دسته گل ببرید تمام 

طلا میخوای چیکار دختر 😁 طلا رو بعدا هم میتونی بخری 

بفکر سلامتی خودت و نی نی باش 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز