2821
2789
بستگی به شئونات خانواده شون داره از مادرشوهر بپرس ببین چی رسمشونه بعضیا طلامیدن همه تو خانواده شون ب ...

دلم نمیخواد بپرسم 😥کار سختیه

راس حسین(علیه السلام) به نیزه ها.... آتیش زدن به خیمه ها 

به جیبتون و دست و دلبازی تون بستگی داره

برادرزاده خیلی نزدیکه . شوهر من باشه هم گل و شیرینی می بریم بیمارستان هم در حد یک گرم طلا میدیم.

برا بچه جاری ام دو سال پیش همین کار کردیم. 

تازه اون موقع اول ازدواج بود خیلی دستمون باز نبود وگرنه بیشتر می دادیم.

گل و شیرینی رو که من برای دوستامم زایمان گردن میبرم . 

ما مهمونی بی مناسبت هم بریم گل یا شیرینی یکی رو حتما می بریم . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😄 آخه نمیدونم چقدر باید پول بدیم زشت نباشه میخواستم ببینم به جای سکه و طلا چی میشه داد

اگر وضعتون خوبه طلا بدین اکر دختره اگر پسره پول میتونین بدین هرچی بدین همونا هم متقابل همونجور براتون میارن اما اگر مثلا همشون طلابدن فقط یک خانواده نده یه گوشش بازه

خب خداروشکر مایه دارین ولی اسی میگه بچه دومشه نمیخواد انقدر هزینه کنه

نه کلا رسم داریم 

بد میدونیم دست خالی بریم 

برا عروسی و تولد بچه سنگ تموم میزاریم 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
🫤 من شوهرم برا تولدم قرار یه پاور بانک یه تومنی برام بخره دستش به پول خونه اس ک باید بده اگه بخواد ...

خوب گلم ی دست لباس هم‌بخوای بگیری همی یه تومن میشه دیگه پس اصلا هیچی نده؛ چون گفتی گل شیرینی نمیخوایی بدی ؛ پولم که کم تر از یکی دو تومن بدی واقعا الان زشته؛ چون شما همین که میری اونجا ازتون پذیرایی میشه زشته دیگه 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 

نوزاد آنقدر شیرین و دوست داشتنیه من هر بار  بچه جاریم یا بچه خواهرشوهرم ببینم  دست خالی نیستم .عروسک ، لباس ، خوراکی بلاخره یه چی میبرم خودم برادرزاده خواهرزاده ندارم .

خواهرشوهرم برا دخترم جبران میکنه اما جاری ام اهل جیران نیست ولی برام مهم نیست من کلا بچه ها رو دوست دارم.

خب خداروشکر مایه دارین ولی اسی میگه بچه دومشه نمیخواد انقدر هزینه کنه

میدونی ناراحتیم چیه کن بچه اولمه اون بچه دومش بعد برا هیچ کدوممون فرق نمیزارن 

هرچی ما بدیم همونو میارن برا من 

🫤 من شوهرم برا تولدم قرار یه پاور بانک یه تومنی برام بخره دستش به پول خونه اس ک باید بده اگه بخواد ...

نمی‌دونم چجوریه روابط تون اما یه تومن زیاد نیست برای بچه برادر شوهر میشه عمو دیگه من شوهرم نظرش کم بود گفتم نه زشته باید دو تومن اینا باشه 

نه کلا رسم داریم بد میدونیم دست خالی بریم برا عروسی و تولد بچه سنگ تموم میزاریم

درسته عزیزم ولی ظاهرا اسی در توانش نیست و میخواد زیر یه تومن هزینه کنه . البته برای بچه دوم اوکی یه بنظرم

اگر بیمارستان بری کادوش همونجا بدی بهتره تو خونه سخته هم مهمونداری هم بچه داری هم مریضداری بهتره همه ...

آره اما وقتی همه میرن خونه دیگه کاریش نمیشه کرد 

دلم نمیخواد بپرسم 😥کار سختیه

اتفاقا از همه بهتره فکر کن مامان خودته یا به شوهرت بگو از مامانش بپرسه اینجوری هم احترام قائل شدین براشون هم اینکه کم نداشتین اگر پسره که طلا نیازی نیست پول باید ببرین اما یک خانواده میلینین همشون کمتر از یکی دوتومن نمیدن تو یک‌خانواده زیر ۵۰۰هم دادن مشکلی نیست بستگی به وضعیت مالی و رسوم اون خانواده داره یکباره دیگه هرروز که نیست

درسته عزیزم ولی ظاهرا اسی در توانش نیست و میخواد زیر یه تومن هزینه کنه . البته برای بچه دوم اوکی یه ...

بله بله متوجه شدم عزیزم 

بهشون گفتم لباس بخرن برای کوچولو یا سکه پارسیان 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
نمی‌دونم چجوریه روابط تون اما یه تومن زیاد نیست برای بچه برادر شوهر میشه عمو دیگه من شوهرم نظرش کم ب ...

بعید میدونم برا ما بعدش بزارن نمیدونم منم دو ماه بعد اون بچه ام به دنیا میاد 😕

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز