2821
2789
قدم نورسیده مبارک ان شاءالله خدا زیر سایه پدرو مادرش حفظش کنه زیر سایه تون سالم و صحیح دکتراشو بگیره ...

اوووو تو این گرونی شوهرم برام طلا نمیخره برا ژن داداشش بخره؟

راس حسین(علیه السلام) به نیزه ها.... آتیش زدن به خیمه ها 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیمارستان باید برم؟؟ یا برم تو خونه؟ خونه بابام که بودم برا کسی که بچه اش ب دنیا می امد ما شیرینی نم ...

من ترجیحم این بود بیمارستان نیام، کار جاریمو دوست داشتم بهم زنگ زد تبریک گفت ازم سوال پرسید کجاراحتی بیام ببینمت

لطفالایک نکنید،ممنون
به اندازه ی توانتون پول داخل پاکت بزار..بایه جعبه شکلات یاشیرینی ..تبریک بگوتمام

شکلات و شیرینی نباشه نمیشه

مثلا اگه وضعتون و روابطتتون اوکیه واسه بچه یه پلاک ونیکاد سبک بگیرین چند سوتی یا سبک و یه دسته گل در ...

برا سر عقد یه سکه ربع مال سال ۸۴ 😏

تازه مامان من براش سکه ام گذاشت 

نه خودمم و اون 

یک تومن  دوتومن🫨

مگه خواستگاریه؟

مگه کار بردشون فقط اینه 

شما برای عید دیدنی شیرینی نمی برید؟

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

یعنی دست خالی میری؟ هرچی رسمتونه ما پول یا سکه پارسیان میدیم

نه دست خالی ک زشته

پول چقدر باشه زشت نیس ۷۰۰ تومن کمه؟

من ترجیحم این بود بیمارستان نیام، کار جاریمو دوست داشتم بهم زنگ زد تبریک گفت ازم سوال پرسید کجاراحتی ...

خب ما رابطمون صمیمی نیس

گل ببر همراه کادو 

کادو یا پول باشه یا سکه 

حالا مونده به ارتباطتتون 

یکی ربع سکه میده یکی نصف سکه یکی تمام سکه

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت. از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندانی یک سگ را دلگرمی و قفس یک بلبل را موسیقی میپندارند ، عشقی فوران نخواهد شد. ما چه میدونیم آدمایی که امروز میبینیم با چه حالی سرپان پس یا مهربون باشیم یا ساکت. خانما لطفا اگه حتما کارم دارید درخواست بدید فقط♡

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز