ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دوست دارم انقد تو کارام دخالت نکنه. فحشم نده، تو خونه وقتی با مامانم دعواش میشه انتظار نداشته باشه من دخالت کنم، منت نزاره، و انقد مغرور و خودبزرگ بین نباشه
بزاره برم باشگاه، و بزاره تنها برم سر کوچه خونمون.
زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.
خب چیکار مبتونم بکنم؟ هرروز میگه من بهترین پدر دنیام درحالی که خیلی پدر بدیه.
ببین شاید پدرت تو محیطی بزرگ شده که ته خوب بودنه براش همین بوده ، شاید بیشتر از این خودش ندیده و بلد نیست و الان هرچی بگی متوجهت نمیشه دیگه ۱۷ سالته یکی دو سال دیگه مستقل میشی چالشاتو بیشتر نکن فقط روا خودتو بهم میریزی
اعتماد بنفس نیست.غرور بیخوده فک میکنه از همه بالاتره. یا همش خودشو با مامانم مقایسه میکنه میگ مامانت مگ چی کرد ولی من فلان کارو قبلا برات کردم یا قراره بکنم
درحالی ک هیچکاری نمیکنه و هیچ کاری نکرده😐
زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.