2777
2789
عنوان

میخوام با پدرم بحث و دعوا کنم

471 بازدید | 39 پست

از  بچگیم اذیتم کرده میخوام برم بهش بگم ک چیکارم کرده هرچیم گفت محترمانه جوابشو بدم ولی اگ کتکم زد منم میزنم.

۱۷سالمه.

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🥲❤️عزیزم خب بگی؟ایا تأثیری داره روش؟اگه فک میکنی داره بگو اما نه ولش کن

مرسی ک همدردی میکنی❤️‍🩹

نه تاثیری نداره

اصلا گوش هم نمیده همش مسخره میکنه. ولی من میخوام بگم،

نمیدونم توی یه مقاله ای نوشته بود با پدر و مادر سمیتون اینکارو کنید🥲.

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

چیا کم داریدوست داری چیکاربکنه برات؟

دوست دارم انقد تو کارام دخالت نکنه. فحشم نده، تو خونه وقتی با مامانم دعواش میشه انتظار نداشته باشه من دخالت کنم، منت نزاره، و انقد مغرور و خودبزرگ بین نباشه

بزاره برم باشگاه، و بزاره تنها برم سر کوچه خونمون.

فقط اوضاعتو خیلی خیلی بدتر میکنی

خب چیکار مبتونم بکنم؟ هرروز میگه من بهترین پدر دنیام درحالی که خیلی پدر بدیه. 

مرسی ک همدردی میکنی❤️‍🩹نه تاثیری ندارهاصلا گوش هم نمیده همش مسخره میکنه. ولی من میخوام بگم،نمیدونم ...

قربونت

درسته شاید خودت ارووم تر بشی 

ولی هنوز توی اون خونه ای شاید بد تر رفتار کنه

ازش فاصله بگیر تو اتاق بمون جز وقت شام و ناهار نرو بیرون 

بعدشم اگه میتونی بخون که بری دانشگاه 

قربونتدرسته شاید خودت ارووم تر بشی ولی هنوز توی اون خونه ای شاید بد تر رفتار کنهازش فاصله بگیر تو ات ...

دور از جونتون💖

باشه مرسی،امتحانش میکنم

خیلی وضع بدیه، موقع خوندنمم سروصدا میکنه🥲

خب چیکار مبتونم بکنم؟ هرروز میگه من بهترین پدر دنیام درحالی که خیلی پدر بدیه.

ببین شاید پدرت تو محیطی بزرگ شده که ته خوب بودنه براش همین بوده ، شاید بیشتر از این خودش ندیده و بلد نیست و الان هرچی بگی متوجهت نمیشه  دیگه ۱۷ سالته یکی دو سال دیگه مستقل میشی چالشاتو بیشتر نکن  فقط روا خودتو بهم میریزی

چکار میکنه مگه؟چه اعتماد بنفسی داره خب 😬😑

هیچ کاری نکرده والا.

اعتماد بنفس نیست.غرور بیخوده فک میکنه از همه بالاتره. یا همش خودشو با مامانم مقایسه میکنه میگ مامانت مگ چی کرد ولی من فلان کارو قبلا برات کردم یا قراره بکنم

درحالی ک هیچکاری نمیکنه و هیچ کاری نکرده😐

چکار میکنه مگه؟چه اعتماد بنفسی داره خب 😬😑

تنها  خوبی پدرم این بود واسم گوشی خرید. دیگ هیچکاری واسم نکرده هیچ طلایی چیزیم واسم نخریده.