2777
2789
عنوان

میخوام با پدرم بحث و دعوا کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 39 پست
نمیزارن تنها بیرون بری؟ واقعا باهاشون مقابله کن تو عمل انجام شده بزارشون منم یمدت خیلی محدود بودم تا ...

نه هیچ کار اشتباهی نکردم.

دوست پسرم نداشتم.

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

مرسی ک همدردی میکنی❤️‍🩹نه تاثیری ندارهاصلا گوش هم نمیده همش مسخره میکنه. ولی من میخوام بگم،نمیدونم ...

مقاله هه ننوشته بود بعدش که پرده های بینتون دریده شد، دعوا کردید، ریده شد به اعصابتون، والدینتون دلشون شکست، ولی متنبه نشدن و جو خونه تا سالها سنگین بود چی کار کنید؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان ۵۳سالمم نمیزاره . با اون برم

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

چ بددل و بی درکن پسباهاشون صحبت کن اول اگ دیدی درک نمیکنن واقعا مقابله و دعوا کن

باشه مرسی❤️‍🩹

پدر مادرا خودشون قبل بچه اوردن باید ببینن خودشون ادب و لیاقت بچه داشتنو دارن یا نه.😅

اگر لیاقت نداشتن خدا بهشون نمیداد ولی احترام پدر و مادر واجبه،چهار نفر بهت حق میدن فاز نگیر، اگر پدر یا مادرت رو اذیت کنی پاشو میخوری.

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot

اسی قشنگم 

به حرفام توجه کن

اکثر خانواده های قدیمی ایرانی رو اصول تربیتی متمرکز نبودن بین بچه هاشون فرق میگذاشتن و سرکوب میکردن تخریب میکردن تمسخر میکردن پدر مادرای ما باهمچین خانواده های بزرگ شدن 

الان اکثرنسلای قبلو ک ببینی پر از عقده و حقارتن و اینو خالی میکنن رو بچه هاشون 

تاپیکی که درمورد پدرم زدم( عنوان :پدرمو اذیت میکنن)اونجا نوشتم خانوادش باهاش چیکار کردن 

وقتی درکش کنی عوض اینکه ناراحت باشی ازش دلت میسوزه براش

اگر لیاقت نداشتن خدا بهشون نمیداد ولی احترام پدر و مادر واجبه،چهار نفر بهت حق میدن فاز نگیر، اگر پدر ...

چه ربطی داره؟

من احترامشون رو نگه داشتم، و فاز هم نگرفتم،چطور اونا منو اذیت کردن و یه عمر سر هرچیزی بهم آسیب زدن مشکلی نداره؟

چه ربطی داره؟من احترامشون رو نگه داشتم، و فاز هم نگرفتم،چطور اونا منو اذیت کردن و یه عمر سر هرچیزی ب ...

اونا به خیال خودشون خوبی تورو میخواستن تو هم که تا ابد کم سن و زیر سلطه ی اونا نیستی،باهاشوم دشمنی نکن.

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot