2777
2789
عنوان

اگه خواهر کوچیکترم ازدواج کنه

311 بازدید | 16 پست

من ۲۸ سالمه مجردم خواهرم ۳ سال از من کوچیکتره

از اشناها خواستگار زنگ زد اول برای من گف ولی چون پسره از من کوچیکتر بود من گفتم برای خواهرم بهتره و باهم صحبت کردن خودم وصلشون کردم خودم به خواهرم گفتم فرصت بده بهش خودم همش راهنمایش کردم ولی الان استرس گرفتم و خیلی حالم بده که ازدواج کنه 

من خودم چن ساله خواستگار میاد و نمیشه بهم میگن دعا داری 😭

برای اون خیلی خوشحالم و اصلا حسادت نمیکنم ناراحتیم بخاطر خودمه میترسم من همینطور بمونم یا بعدا برام بد بشه 

چیکار کنم اروم شم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا ناراحت نباش ان شاء الله خواهرت که بره بعدش نوبت شماست همین که باعث خیر شدی خوشحال باش اصلا افکار منفی به خودت راه نده منم میگم اصلا فرقی نمی کنه خواهر بزرگتر اول ازدواج کنه یا کوچکتر مهم اینه که بخت آدم خوب. و بلند باشه

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)
اصلا ناراحت نباش ان شاء الله خواهرت که بهتره بعدش نوبت شماست همین که باعث خیر شدی خوشحال باش اصلا اف ...

خیلی ناراحتم نمیتونی درک کنی 

منی که انقد دلم میخواست ازدواج کنم انقد دعا کردم انقد تاخیر افتاد تو ازدواجم که اینطور شدم

من اون کوچیکه ام که موندم بین دوراهی رفتن و موندن خواهرم ۱۴ سال بزرگتره برم چطوری برم نرم چیکار کنم

اگه مورد خوبیه ازدواج کن

من از خواهرم ناراحت نیستم و حسادت نمیکنم از کار دنیا ناراحتم وگرنه خواهر کوچیکترم حق زندگی داره