2777
2789

من تو سال کنکور زیاد از روی گوشی درس می‌خوندم برای دانشگاهم می‌دونم که این روند ادامه داره و خیلی اذیت می‌شدم

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوازدهمی؟

من ریاضیرو کتابو کامل میخونم تمرین و کمونه سوالم حل میکنم ولی درغ از یه جواب ددست تو تستا

موندم چیکار کنم

ولی قصدم اینه ریاضی رو واس کنکور فقط پایه دوازدهمو بخونم بقیرو هم کلی

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️

برای پشت کنکور با پی دی اف میخوندم البته یه مدت محدود یعنی دیر شروع کردم تا پایان کنکور اردیبهشت

مشکلی نداشتم باهاش

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد ردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و 

من تو سال کنکور زیاد از روی گوشی درس می‌خوندم برای دانشگاهم می‌دونم که این روند ادامه داره و خیلی اذ ...

وای من قبلنم تجربه دارم می‌دونم چن روز دیگه اینجوری ادامه بدم چشمام انقد درد میگیره ک دیگه نمیتونه اصلا به گوشی نگاه کنم☹️موندم چیکار کنم این ویدیو ها خیلی واجب هست برام

🤎🧸

وای من قبلنم تجربه دارم می‌دونم چن روز دیگه اینجوری ادامه بدم چشمام انقد درد میگیره ک دیگه نمیتونه ا ...

سعی کن پشت سر هم نگاه نکنی و ویدیو رو بزن روی دور تند که زودتر تموم بشه و بین دیدنت وقفه بنداز

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

آره .. تو تاریکی نبین و حتما گوشی رو با فاصله از چشمت بذار

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛