2777
2789
عنوان

کیا از رو گوشی درس میخونن😢

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 27 پست
یعنی چن روز مثلا😢

فک کنم از دی ماه تا اردیبهشت  

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد ردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بد متوجه شدی ویدیو هستتت

اها

ولا اونو دیگ مجبوری مگه با لپ تاپ ببینی کمتر اذیت شی عینکتم بزن 

وایی چطور میتونی فیلم ببینی من یبار اریان حیدری فیلماشو اومدم ببینم کل روزم رفت 

به هرانچه مارا به برخی انسان ها وابسته میکند نام عشق ندهیم...
زیادم هست🥹روزی چن ساعت از رو گوشی میخوندیچی قبول شدی😍

ساعت نمیگرفتم ولی در حد کنکوری نمیخوندم چون یادم بود از پارسال و حوصله اونقد خوندنم نداشتم دیگه🥴😂

آموزش ابتدایی

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد ردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و 

اهاولا اونو دیگ مجبوری مگه با لپ تاپ ببینی کمتر اذیت شی عینکتم بزن وایی چطور میتونی فیلم ببینی من یب ...

آره عینکم ک همیشه رو چشممه 

باید برم لپ تاپ دامادمون رو بیارم

من واسه استخدامی میخونم ویدیو هاشون خیلی خوبن 

خودمم از ویدیو های کنکوری هیچ وقت خوشم نمیومد مخصوصا اونا ک رمز و تکنیک میگن😢

🤎🧸

افرین چی قبول شدی؟؟

😘

آموزش ابتدایی