2777
2789
عنوان

ژل کوچک کننده بینی خریدم 🥲🤌

| مشاهده متن کامل بحث + 10267 بازدید | 67 پست
بخدا که همش الکیه

واسه بینی آره ولی بقیه چیزا نه

مثلا سرم تقویت مژه، برند سریتا میگن مژه هاتو مثل مژه های اکستنشن شده میکنه و شنیدم قطعش کنی برمیگرده.. 

بیوآکوا هم یکم تاثیر داره خیلی چشمگیر نیست

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

منم بگووو

بزار ببینم تاثیر داره 

همتونو تگ میکنم بهتون خبر میدم 

وای بحالش تاثیر نداشته باشه آتیشش میزنم🥲😂😂😂😂

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه بینی آره ولی بقیه چیزا نهمثلا سرم تقویت مژه، برند سریتا میگن مژه هاتو مثل مژه های اکستنشن شده م ...

سریتا رو امتحان کردم ولی من راجب ژل بینی حرف میزدم

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

منی که بینیم گوشتیه از حجمش کم میکنه؟😂

شاید

فقط مطمئنی چربیه؟ شاید حالت غضروفای بینیت اون شکلی باشه

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

ژل کوچک کننده بینی دقیقا چی رو کوچیک میکنه؟ پوست استخون غضرف؟

بینی رو اون قسمت هایی که گوشتی هست کوچیک میکنه

البته من بینی خودم خوبه ولی قوز گوشتی داره برای اون خریدم بینیم کلا استخونیه 

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
زل کوچک کننده بینی چطوریه دیگه😂بد ریختش نکنه

بینی رو کوچیک میکنه 

والا رفیقم گرفته بود راضی بود گفتم منم بگیرم 

اگر خوب بود به همه معرفی میکنم الان عیچ تضمینی برای خوب و بد بودنش ندارم🥲😂🤌

بزار ببینم تاثیر داره همتونو تگ میکنم بهتون خبر میدم وای بحالش تاثیر نداشته باشه آتیشش میزنم🥲😂😂😂 ...

😅😅😅👌🏻 انشالله داره 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

من زیر چشم آره خوب بود برای سیاهی

جدی کامل رفع شد؟!بعد از قطعش برگشت نداشت؟

ژل کوچیک کننده بینی چطوریه؟ اثری میکنه یانه؟

برای اون قسمت های گوشتی بینی 

والا برای خیلیا اثر کرده بود 

اگر برای خودم موثر بود تگتون میکنم بهتون خبر میدم 💙

خب این ژلی ک میگی اگه کوچیک میکرد دیگه کسی چند میلیون پول عمل بینی نمیداد،منم خریده بودم فقط ی حس خن ...

کوچیکتر نشد بینتون؟!

حالا من دوره درمانش تموم بشه ببینم چی میشه 

برای بینی گوشتی خوبه این ژل🥲🤌