2777
2789
عنوان

ژل کوچک کننده بینی خریدم 🥲🤌

10265 بازدید | 67 پست

ژل کوچک کننده بینی 

لوسیون تیرگی زیر چشم 

لوسیون تقویت مژه و ابرو

لوسیون افتادگی پلک 

نمیخوام فکر کنند تبلیغ میکنم 

نتیجه دیدم بهتون اطلاع میدم شماهم استفاده کنید💙

شما تاحالا استفاده کردین؟موثر بوده؟

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بگووو

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

خب این ژلی ک میگی اگه کوچیک میکرد دیگه کسی چند میلیون پول عمل بینی نمیداد،منم خریده بودم فقط ی حس خنکی ب بینی میده و چربی پوست رو کم میکنه وگرنه کوچیک کننده نیس

لطفا مردای گوزباقالی و چوسونه واویلای سایت به من درخواست دوستی ندن مرسی اه😒🎀

ژل کوچک کننده بینی دقیقا چی رو کوچیک میکنه؟ پوست استخون غضرف؟

اگه بینیت گوشتتتی باشه و یه عالمه گوشت یا همون چربی داشته باشه شاااید موثر باشه وگرنه الکیه

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

اگه بینیت گوشتتتی باشه و یه عالمه گوشت یا همون چربی داشته باشه شاااید موثر باشه وگرنه الکیه

بخدا که همش الکیه

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

چند تومن شد همش

یک میلیون و خرده دقیق یادم نیس 

خیلی وقت بود سفارش داده بودم امروز تحویل گرفتم 

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...