2777
2789

تقریبا 13 14 سالگی باهاش آشنا شدم.اون زمان حس خاصی بهش نداشتم تا گذشت و رسیدم به 18 سالگی .

هر جا میرفتم حرفش بود .واقعا عجیب بود برام

خلاصه گذشت و تصمیم گرفتم باهاش وارد رابطه شم ولی این رابطه چندماه طول کشید و من بهش خیانت کردم 

فکر میکردم نمی‌فهمه با خودم میگفتم از کجا میخواد متوجه شه حالا یه روزی برمی‌گردم بهش براش جبران میکنم

فقط دنبال خوشی زودگذر اون لحظه بودم غافل از اینکه چندسال دیگه به چه شخصیتی تبدیل میشه  

تصور اینکه چی داره بهش میگذره رو نداشتم

و طی یکسال ازش جدا شدم اما میدونستم همچنان عاشقمه

من فراموشش کرده بودم و رفتم پی کثافت کاری خودم 

یکی دوسال که گذشت به خودم اومدم دیدم هیچ کدوم از اون گند کاریا بدردم نخورد.همش ضرر و زیان بود .باعث شد نقطه پرتابم ازم دور شه و زندگیو ببازم.

حالا چند وقتیه اومده سراغم .اون معروف تر از قبل شده کلی درآمد داره خیلی پولداره

هنوزم ظاهرش همونقدر خشن و ترسناکه🥹اما باطنش مهربونه

چهرش خیلی باجذبه تر و مرگبارتر دیده میشه.فکر میکنم آدمای دلال و کثیف اطرافش باعث شدن اون گوگولی و مهربون به این غول تبدیل شه 

اون می‌دونه من بهش خیانت کردم حالا چند وقتیه هی میاد سراغم و میگه باید برگردی بهم و میخواد باهام رابطه فوق خشن داشته باشه و منو باردار کنه😭😭😭😭

من چاره ای جز برگشت ندارم باید برم و باهاش دست و پنجه نرم کنم 

دعا کنید برام 

دعا کنید حداقل دردش کم باشه😭😭😭🤰🏾

پ.ن:این شخص گوگولی مگولی «««کنکوره»»»»»

حالت خوب نی؟

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه واقعا۲۵سالته زشته دختریکم سنگین باشگ

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

تا اومدم مسخرت کنم خط آخر و خوندم😂😂😂

برو تاپیک قبلیش رد داده کلا بزرگوار

نه اصلا 😭

اگ وقعادوسش داری برو پیشش حالت خوب شه