2777
2789

قابل گفتن تو این سایت نیست متاسفانه😄😄

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت،یک‌بار به اصرارِ تو عاشق شدم ای دل!این‌بار گر اصرار کنی، وای به حالت!💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بباسانسور بگو😁

آقایون خیلی زود تعلیق میشن 

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت،یک‌بار به اصرارِ تو عاشق شدم ای دل!این‌بار گر اصرار کنی، وای به حالت!💔

یه روز تو روستا رفته بودم تو باغ روبه‌رو خانه های روستایی رو درخت سیب هم میوه میخوردم هم اهنگ گوش میدادم یهو نگو رو درخت خوابم گرفته بود تا نصف شب بیدار که شدم با نور گوشی راهو پیدا کردم ولی از شانس بدم یه سگ نگهبان روبه رو سبز شد مسیر خونه هم فقط از دو طرف سیم خاردار کشیده بودن تا اومدم فکر کنم سگه حمله کرد منم با عجله از وسط سیم خاردار گفتم فرار کنم گیر کردن با کلی گریه و ترس لباسمو کشیدم جر خورد راه خونه رو از داخل باغ دویدم سگه تا خونه دنبالم بود ولی مسیر رو داشت دنبال می‌کرد که از شانس خوبم کل اهالی خونه بیرون بودن سگو فراری دادن

کم مونده بود یه لقمه چرب و نرم بشم واسش

شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه می‌زد تا نشنود صدای مردمانی را که در ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد https://daigo.ir/secret/5806418625

یه روز تو روستا رفته بودم تو باغ روبه‌رو خانه های روستایی رو درخت سیب هم میوه میخوردم هم اهنگ گوش می ...

منم ٤ سالم بود با مامانم شمال زندگی میکردیم گاو های وحشی افتادن دنبالمو

مامانم وسطاش منو جا گذاشت د فراررررررر:)

......:)

منم ٤ سالم بود با مامانم شمال زندگی میکردیم گاو های وحشی افتادن دنبالمومامانم وسطاش منو جا گذاشت د ف ...

عه راز بقا به همین دِ فرار کردنه خوب

شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه می‌زد تا نشنود صدای مردمانی را که در ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد https://daigo.ir/secret/5806418625