2777
2789
عنوان

بنظرتون خواهر ادم اینطوری میش

172 بازدید | 19 پست

بلوکارت میخواست بگیره گفتم باکد من برو توخونه مابود ولی نزد گفت یادم رفته دروغ میگ میپرسه کدمعرف داری یانه حتما باید یکیشو بزنی 

چندروزه خونه تکونی مادرشوهرپیرم چندبارزنگ زده دخترتو بیارنگهدارم سرما نخوره یوقت هرروز زنگ میزنه دریغ ازیه تعارف 

مهمونی گرفته بود منم خونه تکونی همسایه همیم ازیه حیاط ماوخواهرم ومادرشوهرم دیوارکشیدیم  خونه گذاشتیم جاری همم میشیم حالا  اصلا نگفت حالا که توکار داری یوقت نتونی شام خوب بزاری  بیایع بشقاب غذا بدم بده دخترت لاقل 

جایی میره سعی میکنه من اونجا نباشم خودش غیبتمو میکنه جلو همه راحت 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی از کسی توقع نداشته باشی و توقعات بقیه رو نادیده بگیری 

میفهمی چقدر راحتی و آرامش داری 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

یا خدا عجب خواهر متوقع‌ای هستی 

تو میری کار میکنی اون باید خدمات بهت بده؟! 

بنظرم انقدر این توقع‌هارو داشتی انقدر اذیت کردی که بتده خدا سعی میکنه خودشو ازت دور نگه داره.

بخاطر ۶۰تومن چقدر ناله کردی

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

وقتی از کسی توقع نداشته باشی و توقعات بقیه رو نادیده بگیری میفهمی چقدر راحتی و آرامش داری

اره بخدا همین طوره اما حیف وقتی به شورم. چهره بقیرو میشناسونم میگه توقلبت سیاهه

اره بخدا همین طوره اما حیف وقتی به شورم. چهره بقیرو میشناسونم میگه توقلبت سیاهه

به اونم نگو 

با سیاست خودت برو جلو

زرنگ باش

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

یا خدا عجب خواهر متوقع‌ای هستی تو میری کار میکنی اون باید خدمات بهت بده؟! بنظرم انقدر این توقع‌هارو ...

شما انگار نمیدونی خواهر بودن یعنی چی چطور من ازغذاخوری شوهرم غذامیاره نصف میکنم باهاش یا کشاورزی کرده بودن شوهرم ازکارگری میزد میرفت براشون کمک 

چژور شوهش مریض بود ۱۰روزعلافش شدیم خودمون نون توسفرمون نبود قید پول دراوردن زدیم رفتیم کمک چطور چندین سال بدون پول اجاره دادن نشستن خونمون به گند کشیدن اخرش لامپ هامونم دراوردن بردن 

منم دوتا خواهرام اینجورن کلا دوتا خواهر و یه دونه داداشم همش باهمن اینقد دلمو شکستن که منم کنارشون گذاشتم حتی مامانمم همش هوای اون سه نفر داره منم کلا قطع رابطه کردم از شهریور افتادم خونه فقط شوهرم هوامو داره چی بگم 22ماه پیش زایمان کردم مادرم کلا از حاملگیم تا زایمانم چهار پنج شب اومد پیشم اما واسه اون سه نفر جونشو میده الان مریضم یکم موقع زایمان هوامو نداشتن  بعد 22ماه بلاهایی سرم اومده که نگم 

منم دوتا خواهرام اینجورن کلا دوتا خواهر و یه دونه داداشم همش باهمن اینقد دلمو شکستن که منم کنارشون گ ...

اره منم مادرم میترسه ازش شدید خدا کمکمون باشه 

خدابه اندازه دل ادم میده بیخیال همه اینا ازعقده وحسودیاشونه 

من میدونم چون شوهرمن بهتره توزندگی نسبت به شوهرخواهرم حسودی میکنه

شما انگار نمیدونی خواهر بودن یعنی چی چطور من ازغذاخوری شوهرم غذامیاره نصف میکنم باهاش یا کشاورزی کرد ...

من میدونم خواهری یعنی چی ؟ خواهری یعنی عشق و کمک بدون حساب و کتاب

ولی گویا برای شما یعنی معامله کردن!

شما وقتی یه محبت در حق کسی میکنی بی‌منت و چشم داشت انجام بده

اگر هم برات جبران کردن مهمه پس دیگه اسمش محبت و خواهری نیست اسمش معامله‌ست!  از این به بعد بگو من باهاتون معامله میکنم انتظار دارم حتما برام جبران کنی اگه نمیکنی بیخود برات کاری نکنم!

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.