2777
2789
عنوان

اگه من حرف بزنم راضی میشه

87 بازدید | 9 پست

اینجور که فهمیدم خواستگارم بخاطر نامزدی قبلی که داشته همش میترسه من بخاطر پول باهاش بمونم 

برا همین همش میگه خودمو ببین پولم نبین 

مهریه هم به حرف پدر مادرش میخواد کم بزاره پدر مادر من راضی نمیشن 

بنظرتون باهاش حرف بزنم خیالش راحت بشه دنبال پولش نیستم راضی میشه به حرفم گوش بده ی خونه بزاره پشت مهرم حالا اصلا سکه هم کم باشه؟ 

قرار نیست شما چوب بدی یکی دیگه را بخورید 

ب حرف پدرمادرت گوش بده و اصرار نکن ب چیزی که اونا میگن نه.

مطمین باش بعدا هم مدام میخوای مقایسه بشی که فلانی بخاطر پول اینجور و تو اینجور نباش 

فلانی این اخلاق رو داشت تو نداشته باش.

مخصوصا که خانوادش هم میگن مهریه نظر ما، 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت میگی که ایشون میگن خودمو ببین پولمو نبین 

به نظرت قبول میکنه بهش بگی خونه بزاره برای مهرت؟؟؟😐

آلفا هستم💪                                                       آدمای قوی پای رفتنشان سریع است و دست ماندنشان محکم، بستگی دارد اونارو به چه نتیجه ای رسونده باشید....                                    
میگن سکه فقط ۱۴ تا ما میگیم باشه اصلا سکه و پول نمیخوایم فقط خونه بزنه به اسمم مادرش و برادرش مخالفت ...

نه مهریه بالا خوبه نه مهریه پایین . ی حد معقول باید باشه. 

به نظر پدرمادرت گوش بده لطفا. موضوع فقط مهریه نیست موضوع این هست که چرا هرچی اونا میگن باید بشه. 

اگر دلبستگی خاصی نداری ب این خواستگار ، بیشتر دربارش فکرکن 

قرار نیست شما چوب بدی یکی دیگه را بخورید ب حرف پدرمادرت گوش بده و اصرار نکن ب چیزی که اونا میگن نه.م ...

ینی باهاش حرف نزنم؟ 

میگم شاید باهاش حرف بزنم بتونه پدر مادرش راضی کنه مهریه ام سنگین تر بزارن 

چون پیش مادرش باشه نمیشه راضیش کرد نظرم این بود با خودش تلفنی صحبت کنم 

خودت میگی که ایشون میگن خودمو ببین پولمو نبین به نظرت قبول میکنه بهش بگی خونه بزاره برای مهرت؟؟؟😐

اخه پولداره یدونه خونه براش چیزی نیست میدونم 

بهش میگم اگه واقعا خودمو میخوای خیال پدر مادرم راحت کن ی قدم سمت من بردار تا منم بدونم منو میخوای که دلی باهات باشم شک نکنم اعتماد کنم 

نه مهریه بالا خوبه نه مهریه پایین . ی حد معقول باید باشه. به نظر پدرمادرت گوش بده لطفا. موضوع فقط مه ...

خودم که زیاد نمیشناسمش ولی بنظر آدم خوبی میاد ولی جلو خونوادش دست و پاش بسته اس بچه آخره 

ینی باهاش حرف نزنم؟ میگم شاید باهاش حرف بزنم بتونه پدر مادرش راضی کنه مهریه ام سنگین تر بزارن چون پی ...

میتونی صحبت کنی ولی بنظرم این آقا بخاطر ضربه قبلی، قطعا بیشتر تابع نظر خانوادش هست و بعید می‌دونم خیلی کوتاه بیاد،مخصوصا که میگین برادراش هم نظر میدادن، خب اگه میخواست خودش تصمیم بگیره می‌گفت ب شما که بیایین مثلا ۱۰۰ سکه توافق، ولی وقتی میگه هرچی خانوادم یعنی در نهایت تابع اوناست 

بنظرم به حرف والدینت گوش بده ضرر نمیکنی. 

آخه ۱۴ سکه چرا ، چرا بیشتر نه. 

کاری ندارم که بگم ۱۴ کم هست یا زیاد ، ولی خب مهریه خوبه ی عدد معقولی باشه مخصوصا با این خانواده که تجربه بد قبلی دارن و شما قراره چوب اشتباه قبلی اونارو بخوری  چرا آخه ۱۴، چرا مثلا ۱۱۰ نه ،چرا ۱۱۴ نه.

بازم میگم اگه دلبستگی بش نداری ، رو تصمیمت فکر بیشتری کن عجله نکن موضوع فقط مهریه نیست ها ،حرف ی عمره ،

خودم که زیاد نمیشناسمش ولی بنظر آدم خوبی میاد ولی جلو خونوادش دست و پاش بسته اس بچه آخره

همین دست و پا بسته بودن جلو خانواده زنگ خطره، اصلا منظورم این نیست ی عدد زیادی بگه آقا برای مهریه ، نه اتفاقا نه،فقط میگم مهریه باید معقول باشه ، نه کم نه زیاد. که البته در نهایت باز هم توافقی هست . ولی خب میدونی ی حس بدی القا کرد که شما چوب انتخاب  اشتباه قبلی ایشون رو میخوری