2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آمپولای ضد حساسیت کرتون هستند،از چه چیزی کهیر میزنه؟

معلوم نیست مرکز آلرژی هم گفته به هيچي حساسیت نداری ولی طب سنتی ميگه از استرسه،و فشار عصبی  نميدونم با آمپول و قرص برطرف ميشه؟

معلوم نیست مرکز آلرژی هم گفته به هيچي حساسیت نداری ولی طب سنتی ميگه از استرسه،و فشار عصبی  نميد ...

از غذا نیست؟

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!

طب سنتی بهت دارو نداد؟قرص سیتریزین  یا لوراتادین گاهی میتونه یکم کمکت کنه ولی سعی کن خیلی نخوری

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
نه مرکز آلرژی گفت از غذا نیست ولی دکترطب سنتی گفت غذاهای سرد نباید بخوری

خب فکر کنم به حرف طب سنتی گوش بدی بهتر میشه منم اول کهیر داشتم الان شده اگزما کلی دکتر رفتم آخرش رفتم طب سنتی الانم خوب خوب نشدم ولی حدودا ۵۰درصد بهترم

نه مرکز آلرژی گفت از غذا نیست ولی دکترطب سنتی گفت غذاهای سرد نباید بخوری

غذای سرد نخور؟دکتر طب سنتی من گفت غذاهای سرد و خشک و غذاهای گرم و خشک نخور ولی سرد و تر و گرم و تر اشکال نداره

مامان منم یه مدت زیادی درگیرش بود،هم داروی شیمیایی خورد هم روش سنتی رو امتحان کرد،اخرشم نفهمیدیم چی شد خوب شد

اگه بهت گفتن سردی نخور خب نخور،خاکشیر و اب گرمم مامان من هر روز میخورد

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...
طب سنتی بهت دارو نداد؟قرص سیتریزین  یا لوراتادین گاهی میتونه یکم کمکت کنه ولی سعی کن خیلی نخوری

ببین طب سنتی بهم دارو داده فقط داروهاش تو خارش تاثیری نداره و اصلا نميدونم اينا موثر هستن یا نه،؟به شما چی داد دکتر طب سنتی؟

واسه من اگزماست با کهیر متفاوته ولی اول کهیر بود، بهم  واسه اگزمام اطرفیل گشنیزی داد ،مصفای خون داد،ریبند چی داد ،تونیک عنابی داد با شربت فوماهیل و یه کرم،بهت نگفت زالو و حجامت کنی؟

چرا بهم گفت حجامت کن،زالو اثرش بیشتره یا حجامت؟

نمیدونم ،من که باید جفتشونو انجام بدم