2777
2789
هرچندوقت يه بار؟و اینکه چه مدت خوردی اونا رو؟

یه دکتر طب سنتی رفتم دارو نداد یسری چیز میز داد گغت صبحا بخور بمدت سه روز بعد بیشتر به پرهیز اکتفا کرد  اون گفت هر ۱۵ تا ۲۰ روز ،یبار حجامت کردم ، ولی باز دیدم بدنم میخاره رفتم دکتر طب سنتی دیگه این داروهارو داد گفت حجامتو زالو رو فعلا انجام‌نده سه هفته دارو بخور خارشت کمتر شد بیا زالو

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!

عزيزم همسر من هم كهير داره وپيش دكترهاى زيادى هم رفته كه تاثيرى نداشتن ،،اما پارسال پيش يه فوق تخصص اسم والرژى رفت كه بهش فقط شربت ديفن هيدرامين و قرص سيپروهپتادين داد بطرز معجزه اساى خوب شد

And now these three remain : faith, hope and love. But the greatest pf these is love.

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

واسه من اگزماست با کهیر متفاوته ولی اول کهیر بود، بهم  واسه اگزمام اطرفیل گشنیزی داد ،مصفای خون ...

سلام. شربت فوماهیل رو از کجا تهیه کردین؟ در داروخانه ها هست؟

میشه عکسش رو بفرستین؟

سلام. شربت فوماهیل رو از کجا تهیه کردین؟ در داروخانه ها هست؟ میشه عکسش رو بفرستین؟

نه از عطاری .یسری مطب ها هست که طب سنتی انجام میدن .کنارشون معمولا عطاری های بزرگی هست که داروی گیاهی دارن 

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!