2777
2789
عنوان

بارداری پنهان یا مشکل روده

130 بازدید | 8 پست

سلام وقتتون بخیر 

من حدود دوماهه یه حرکاتی تو شکمم حس می کنم گاهی نبض میزنه یا یه تکون صفت یه وقتایی تیر می کشه پهلوم

ولی پریودی هام تاخیر ده روزه داره ولی میشم

همش درد پریودی دارم حتی وقتی چیزی نیست یک سال زایمان کردم 

بی بی چک هم زدم چیزی نبوده ولی نگرانم چیزی باشه و ندونم حالا یا بچه یا مشکلات روده چون شنیدم یه وقتایی روده هم تکون می خوره

می خوام برم دکتر زنان مامانم میگه چیزی نیست ول کن ولی اگه یه درصد بچه باشه گناه داره بد بخوابم اصلا نمیدونم چی کنم😢

درضمن مامانم چون سابقه داشته سر من و برادرم پریود می شده میگم لابد چیزیه و نشون نمیده مامانم می گفت سونو دادم متوجه شدم حاملم 

لطفا راهنمایی کنید 

عزیزم برویه سونوگرافی بده که خیالت راحت بشه

چون هستن کسانیکه دربارداری پریودبشن

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم برویه سونوگرافی بده که خیالت راحت بشهچون هستن کسانیکه دربارداری پریودبشن

اره این هفته حتما میرم دکتر زنان برام بنویسه بعد برم سونو نگرانم

ازمایش خون بدم نشون نمیده؟

اره این هفته حتما میرم دکتر زنان برام بنویسه بعد برم سونو نگرانمازمایش خون بدم نشون نمیده؟

نمیدونم اماسونوبری دیگه خیالت راحتتره

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

نمیدونم اماسونوبری دیگه خیالت راحتتره

راستش مامانم گفت نافم افتاده جا انداخت ولی هنوز دل درد و کمر درد دارم با حس تکونا گفتم چند روز بگذره خوب نشدم شنبه میرم دکتر زنان 

برو ماما بیمه تامین بهش بگو بازم نشون میده

راستش مامانم گفت نافم افتاده جا انداخت ولی هنوز دل درد و کمر درد دارم با حس تکونا گفتم چند روز بگذره خوب نشدم شنبه میرم دکتر زنان