2777
2789
عنوان

این رفتارها طبیعیه بنظرتون

117 بازدید | 13 پست

پسری که اولا زیاد تمایل نداره ببینتت،فقط درباره ازدواج حرف میزنه،بعدم هیچ خرجی نمیکنه،سه ماهه باهمیم ۵ بار همو دیدیم یه دفعه‌ش فقط کافه بوده بعد مثلا ماشین نداره بخاطر همین نمیاد دیدنم خب یعنی نمیتونه اسنپ بگیره؟یا مثلا یه دفعه با رفیقش اومده بود بعد رفیقش عجله داشت میخواست بره اینم فقط ده دقیقه موند بعد با رفیقش رفت که پول اسنپ نده،بهم بر میخوره اینهمه آماده میشم برم دیدنش بعد اینجوری می‌کنه 

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد / یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

خسیسه؟؟ 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط طلاق😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

همیشه هم وقتی بیرونیم یا در کل فقط میگه چی بخرم یا چیزی بخرم؟من واقعا توقع ندارم وظیفه‌ش نیست مثلا میگه برات فلان لباس یا وسیله رو میخرم درصورتی که من هیچوقت هیچی نمیگم خودش یهو میگه بعد من میگم نه نمی‌خواد دیگه تموم میشه می‌ره،وقتی بیرونیم تا حالا یه آب معدنی نخریده،فقط میگه چی بخرم منم میگم هیچی تموم میشه می‌ره،من خوشم نمیاد درخواست کنم خودش نباید بفهمه 

اتفاقا من خوشم اومد

از چیش دقیقا؟من می‌دونم حقوقش کمه شرایطش سخته توقعی ندارم ولی دلم به چیش گرم باشه؟هرچی فکر میکنم هیچ نکته مثبتی توش نمیبینم